Ad
Neff Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων με Wi-Fi για 14 Σερβίτσια Π59.8xY81.5εκ. Inox
Πλυντήρια Πιάτων

Neff Εντοιχιζόμενο Πλυντήριο Πιάτων με Wi-Fi για 14 Σερβίτσια Π59.8xY81.5εκ. InoxΚωδικός: 52472552

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα: 14 Σερβίτσια
  • Προγράμματα Πλύσης: 8
  • Θόρυβος: 44dB
  • Διαστάσεις: 81.5 x 59.8 x 57.3 cm

Πλυντήριο πιάτων της Neff με χωρητικότητα για 14 σερβίτσια, που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μιας πολυμελούς οικογένειας.

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο προς αποστολή εκτός Ελλάδας.

Αγόρασε μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 999,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.079,00 €

  2. 1.050,00 €

  3. 1.079,00 €

  4. 1.047,95 €

  5. 1.079,00 €

  6. 999,00 €

  7. 1.049,00 €

  8. 1.070,00 €

  9. 1.079,00 €

  10. 1.070,00 €

  11. 1.048,00 €

Περιγραφή

Flex 1 με Flex συρτάρι & Rack Matic

Τα Καλάθια Flex 1 διαθέτουν δύο αναδιπλούμενες ακίδες στο πάνω και κάτω καλάθι για ευκολότερη τοποθέτηση διαφορετικών αντικειμένων, ακόμα και μεγάλων πιάτων ή σκευών στο πλυντήριό σας. Παράλληλα, το πάνω καλάθι Rack Matic μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία επίπεδα ανά πάσα στιγμή, έστω και αν είναι ήδη πλήρως φορτωμένο. Επιπλέον, μπορείτε να τοποθετήστε τα μαχαιροπίρουνα, τις κουτάλες και τα αιχμηρά μαχαίρια σας στο συρτάρι Flex Cutlery τακτοποιημένα και χωρίς να χαθεί ούτε ένα, ενώ τα μαλακά προστατευτικά από σιλικόνη στο πάνω καλάθι συγκρατούν με ασφάλεια όλα τα γυαλικά σας. Τέλος, ένα υψηλότερο ειδικό πλαίσιο στο κάτω καλάθι παρέχει σταθερή στήριξη σε πιο ψηλά σκέυη όπως είναι π.χ. τα ξύλα κοπής καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος πλύσης.

Σας βοηθά να επιλέξετε το ιδανικό πρόγραμμα πλύσης

Το πλυντήριο πιάτων NEFF προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Έτσι, το Programme Assistant σάς συμβουλεύει ποιο είναι το κατάλληλο πρόγραμμα πλύσης για τα πιάτα, κάθε φορά. Απλά ανοίξτε το Home Connect app και επιλέξτε ποια σκεύη έχετε βάλει για πλύσιμο και πόσο λερωμένα είναι.Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το βαθμό στεγνώματος, το πόσο αθόρυβο, γρήγορο ή οικονομικό θέλετε να είναι το πρόγραμμα.Στη συνέχεια, το Programme Assistant θα σας προτείνει την ιδανική επιλογή πλύσης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.Στο τέλος, το μόνο που μένει να κάνετε είναι να πατήσετε έναρξη.

Υπολείμματα τροφών που έχουν καεί; Πλέον, το πλυντήριο εξαφανίζει τα επίμονα κατάλοιπα

Κάποια πλυντήρια πιάτων δεν έχουν τη δυνατότητα να διασπάσουν τα καμμένα υπολείμματα τροφών. Ωστόσο, το πρόγραμμα Chef 70°C είναι κατάλληλο για αυτήν ακριβώς τη λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το για να καθαρίσετε τηγάνια, κατσαρόλες, γάστρες και άλλα σκεύη μαγειρικής ή σερβιρίσματος. Το πρόγραμμα πλύσης εξαλείφει ακόμη και τα πιο επίμονα υπολείμματα τροφών, χάρη στις υψηλές θερμοκρασίες και τον πιο ισχυρό ψεκασμό. Διοχετεύστε τη δημιουργικότητά σας και αξιοποιήστε τον χρόνο που σας εξοικονομεί αυτή η λειτουργία.

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας

Επιλέξτε ένα πρόγραμμα, μια ρύθμιση ή ένα συνδυασμό λειτουργιών στο πλυντήριο πιάτων σας και αποθηκεύστε τα στο πρόγραμμα «Αγαπημένο». Στη συνέχεια μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εύκολα, διαλέγοντάς το είτε μέσω της εφαρμογής Home Connect, είτε απευθείας από το χειριστήριο του πλυντηρίου πιάτων σας. Τώρα ένα μόνο πάτημα στο κινητό ή στη συσκευή, είναι αρκετό για να ξεκινήσει το πλυντήριο πιάτων να λειτουργεί, με τις δικές σας αγαπημένες ρυθμίσεις, προεπιλεγμένες. Για να απολαμβάνετε περισσότερες στιγμές άνεσης και δημιουργίας στην κουζίνα σας.

Μην ανησυχείτε για ζημιές από το νερό

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε. Το σύστημα Aqua Stop προσφέρει προστασία ενάντια στις διαρροές. Σταματά αυτόματα τη διαρροή νερού κλείνοντας τη βαλβίδα ασφαλείας δίπλα από τη βρύση. Εσείς απλώς πρέπει να φροντίστε να εγκατασταθεί και να συνδεθεί σωστά η οικιακή σας συσκευή.

Home Connect

Συνδέστε το πλυντήριο πιάτων σας στο Home Connect, ώστε να συνδεθεί με το έξυπνο οικιακό σας δίκτυο. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε ένα νέο επίπεδο ελευθερίας που σας προσφέρουν υπηρεσίες μέσω του Home Connect και να ξεκινήσετε το πλυντήριο πιάτων ακόμα και μέσω φωνητικής εντολής, αν θέλετε. Μπορείτε να χαλαρώσετε ακούγοντας μουσική, να παρακολουθείτε τη λειτουργία της συσκευής από το κινητό σας ή να αλλάξετε το χρώμα στο εσωτερικό του πλυντηρίου πιάτων όταν έχει τελειώσει το πρόγραμμα και τα πιάτα σας αστράφτουν ξανά. Τα πλυντήρια πιάτων NEFF με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο θα σας δωρίσουν λίγο περισσότερο χρόνο, τόσο εντός, όσο και εκτός της κουζίνας.

Κατασκευαστής

Neff

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
S147YCS04E

Γενικά

Τοποθέτηση
Εντοιχιζόμενο
Προγράμματα Πλύσης
8
Προγραμματισμός Χρόνου Έναρξης
Ναι
Χρώμα
Inox

Νέα Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
A
Κατανάλωση Ενέργειας
54 kwh/100 κύκλους
Χωρητικότητα σε Σερβίτσια
14
Κατανάλωση Νερού
9,5 lt/κύκλο
Διάρκεια Προγράμματος (Eco)
4:55 hrs
Επίπεδο Θορύβου
44 dB
Ενεργειακή Κλάση Θορύβου
B

Διαστάσεις

Ύψος
81,5 cm
Πλάτος
59,8 cm
Βάθος
57,3 cm

Smart Ιδιότητες

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη