Μύλοι Αλατιού - Πιπεριού

Maxwell & Williams Ηλεκτρικός Μύλος Πιπεριού Inox 21cmΚωδικός: 52520883

Μύλος πιπεριού της εταιρείας Maxwell & Williams ο οποίος αποτελεί το κατάλληλο αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε εύκολα και ανά πάσα στιγμή πιπέρι στις μαγειρικές σας παρασκευές. Είναι κατάλληλος για κάθε είδος πιπεριού και προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλετε το αποτέλεσμα της άλεσης, ώστε να επιτύχετε το μέγεθος κόκκου που...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ύψος: 21cm
17,95
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 17,95 €

Περιγραφή

Μύλος πιπεριού της εταιρείας Maxwell & Williams ο οποίος αποτελεί το κατάλληλο αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε εύκολα και ανά πάσα στιγμή πιπέρι στις μαγειρικές σας παρασκευές. Είναι κατάλληλος για κάθε είδος πιπεριού και προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλετε το αποτέλεσμα της άλεσης, ώστε να επιτύχετε το μέγεθος κόκκου που εσείς επιθυμείτε. Καλό θα είναι να μην το χρησιμοποιείτε για άλεσμα αλατιού, καθώς οι λεπίδες του ενδέχεται να διαβρωθούν αφού το αλάτι έχει την τάση να προκαλεί οξείδωση.
Είναι πολύ εύκολος στη λειτουργία του, αφού πατώντας απλά το κουμπί του θα πάρετε την επιθυμητή ποσότητα γρήγορα, απλά και με ακρίβεια.
Το υλικό κατασκευής είναι το ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και τη σκουριά. Προσφέρει μεγαλύτερη αντοχή και ανθεκτικότητα στη χρήση και τον χρόνο, ενώ παράλληλα καθαρίζεται εύκολα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KW0002

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ηλεκτρικός
Υλικό
Inox
2 Θέσεων
Όχι
Χρώμα
-
Τεμάχια
1 τμχ
Διαφοροποίηση
Πιπεριού

Διαστάσεις

Ύψος
21 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη