Ugreen Cm664 Hdmi Switch 2in1 Kvm Switch Black
KVM & Data Switch

Ugreen Cm664 Hdmi Switch 2in1 Kvm Switch BlackΚωδικός: 52552678

Ο διακόπτης Ugreen CM664 KVM θα αυξήσει την απόδοση της εργασίας σας και θα προσφέρει εξαιρετική ευελιξία. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα περιφερειακά μεταξύ δύο υπολογιστών, εξοικονομώντας χρόνο...

Δες όλη την περιγραφή

Ο διακόπτης Ugreen CM664 KVM θα αυξήσει την απόδοση της εργασίας σας και θα προσφέρει εξαιρετική ευελιξία. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα περιφερειακά μεταξύ δύο υπολογιστών, εξοικονομώντας χρόνο και χώρο. Χάρη στην ολοκληρωμένη διαμόρφωση θύρας, μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές. Ο εύκολος χειρισμός με ένα κουμπί και τηλεχειριστήριο σάς επιτρέπει να...

Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 2 ημέρες πριν

Περιγραφή

Ο διακόπτης Ugreen CM664 KVM θα αυξήσει την απόδοση της εργασίας σας και θα προσφέρει εξαιρετική ευελιξία. Σας επιτρέπει να μοιράζεστε εύκολα περιφερειακά μεταξύ δύο υπολογιστών, εξοικονομώντας χρόνο και χώρο. Χάρη στην ολοκληρωμένη διαμόρφωση θύρας, μπορείτε να συνδέσετε πολλές συσκευές. Ο εύκολος χειρισμός με ένα κουμπί και τηλεχειριστήριο σάς επιτρέπει να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ υπολογιστών. Η γρήγορη μεταφορά δεδομένων και η ευρεία συμβατότητα με διάφορα λειτουργικά συστήματα το καθιστούν ιδανική λύση για κάθε περιβάλλον εργασίας. Τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του διακόπτη KVM: Παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης μεγάλης γκάμα περιφερειακών συσκευών. Οι θύρες HDMI 2.0, USB-A, USB-C και mini USB διευκολύνουν την κοινή χρήση συσκευών μεταξύ δύο υπολογιστών. Προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας με υψηλή ανάλυση και δυναμικό HDR. Υποστηρίζει ανάλυση 4K 60Hz.

Εγγυάται αστραπιαία μεταφορά δεδομένων έως και 5 Gb/s. Είναι ιδανικό για εργασία με εξωτερικούς σκληρούς δίσκους ή web κάμερες. Σας επιτρέπει να κάνετε εναλλαγή μεταξύ υπολογιστών εύκολα και γρήγορα χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεστε από τον χώρο εργασίας σας. Διαθέτει κουμπί στο περίβλημα και τηλεχειριστήριο. Έχει ευρεία συμβατότητα με λειτουργικά συστήματα. Υποστηρίζει διάφορα λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Windows, Linux, Chrome και Mac, και δεν απαιτεί εγκατάσταση πρόσθετων προγραμμάτων οδήγησης.

Περιεχόμενα συσκευασίας

  • 1x διακόπτης Ugreen CM664 KVM 
  • 2x καλώδιο USB-A - USB-B 
  • 2x καλώδιο HDMI
  • 1x τηλεχειριστήριο 
  • 1x εγχειρίδιο χρήσης

Κατασκευαστής

Ugreen

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Συνδεσιμότητα
HDMI, USB-C, USB, USB-B, USB 2.0
Ανάλυση
3840x2160
Δυνατότητες
-

Θύρες Εισόδου

USB
-
USB-B
-
USB 2.0
-
USB 3.0
-
USB-B 3.0
-
USB-C
-
HDMI
-
DisplayPort
-
mini DisplayPort
-
VGA
-
PS/2
-
Audio
-
Ethernet
-
FireWire
-
Optical
-
SVHS
-
BNC
-
HDbaseT
-
SPHD
-

Θύρες Εξόδου

USB-B
-
USB
-
USB 2.0
-
USB 3.0
-
USB-B 3.0
-
USB-C
-
DVI
-
HDMI
-
DisplayPort
-
mini DisplayPort
-
VGA
-
PS/2
-
Audio
-
Ethernet
-
FireWire
-
RS-232
-
Optical
-
SVHS
-
BNC
-
HDbaseT
-
SPHD
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

15 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα