Ad
Samsung Bespoke Jet Plus Pet Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 25.2V Λευκή
Σκούπες Stick

Samsung Bespoke Jet Plus Pet Επαναφορτιζόμενη Σκούπα Stick 25.2V ΛευκήΚωδικός: 52591671

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα Κάδου (Στερεών): 500ml
  • Τάση Μπαταρίας: 25,2 V
  • Διάρκεια Χρήσης: 60 min

Η επαναφορτιζόμενη σκούπα stick της εταιρείας Samsung λειτουργεί με μπαταρία τάσης 25.2 Volt και είναι κατάλληλη για το βασικό καθάρισμα του σπιτιού.

Δες όλη την περιγραφή
870,00
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 870,00 €

Περιγραφή

Αναβαθμισμένος καθαρός σταθμός all-in-one

Φορτίστε εύκολα την ηλεκτρική σκούπα και αδειάστε τον κάδο απορριμμάτων μετά τον καθαρισμό

Αδειάστε τον κάδο απορριμμάτων εύκολα και υγιεινά ενώ φορτίζετε την ηλεκτρική σκούπα. Η τεχνολογία "Air Pulse" αδειάζει αποτελεσματικά τον κάδο απορριμμάτων και ένας περιστρεφόμενος κυκλώνας αφαιρεί το 99% των μαλλιών με την τεχνολογία Air spin edge. Ένα σύστημα φιλτραρίσματος παγιδεύει 99,999% λεπτής σκόνης και επίσης κλείνει το κάλυμμα μετά το άδειασμα.

Περισσότερη προηγμένη απόδοση καθαρισμού

Καθαρίζει διάφορους τύπους δαπέδων αποτελεσματικά και αβίαστα με ισχυρή αναρρόφηση και ελαφρύ σχεδιασμό

Καθαρίστε τα δάπεδα δυναμικά αλλά χωρίς κόπο. Ο κινητήρας HexaJet παράγει ισχύ αναρρόφησης έως και 210 W, ενώ ο ελαφρύς σχεδιασμός εξασφαλίζει εύκολο έλεγχο.

Κινητήρας HexaJet

Δημιουργεί ισχυρή αναρρόφησης έως και 210W αλλά με ελαφρύ σχεδιασμό

Καθαρίστε αποτελεσματικά και χωρίς κόπο. Ένας ελαφρύς αλλά ισχυρός κινητήρας HexaJet έχει καινοτόμο σχεδιασμό, βελτιστοποιώντας τη ροή του αέρα και την απόδοσή του, καθώς και 10 χρόνια εγγύηση. Είναι συμπαγής και ελαφρύ, αλλά περιστρέφεται έως και 135.000 σ.α.λ., παρέχοντας έως και 580 W ισχύος εισόδου και έως 210 W αναρρόφησης.

Jet Cyclone

Διαχωρίζει τη λεπτή σκόνη και διατηρεί την εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης

Απολαύστε καθαρό αέρα και εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης με την υψηλής απόδοσης δομή πολλαπλών κυκλώνων του Jet Cyclone. Μια βέλτιστη διαδρομή αέρα μειώνει την αντίσταση του αέρα και 9 κυκλώνες, με 27 εισόδους αέρα, μειώνουν την απώλεια αναρρόφησης. Επίσης, παγιδεύει υγιεινά τη λεπτή σκόνη που αναρροφάται στην ηλεκτρική σκούπα.

Σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων 99,999%

Παγιδεύει 99,999% λεπτής σκόνης

Απελευθερώστε καθαρό αέρα με ένα σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών στρωμάτων 99,999% που παγιδεύει το 99,999% της σκόνης. Ένας κύριος κυκλώνας και φίλτρο με μεταλλικό πλέγμα μαζεύουν μεγάλα σωματίδια σκόνης. Στη συνέχεια, το Jet Cyclone και το μικροφίλτρο πιάνουν λεπτή σκόνη. Τέλος, ένα φίλτρο λεπτής σκόνης παγιδεύει μικροσκόνη που μπορεί εύκολα να διαφύγει.

Ελαφρύς σχεδιασμός

Καθαρίστε αβίαστα το σπίτι σας με μια ασύρματη, ελαφριά ηλεκτρική σκούπα που επιτρέπει την ευκολία

Καθαρίστε το σπίτι σας χωρίς κόπο με εύκολο έλεγχο και κίνηση. Ο ελαφρύς σχεδιασμός εξασφαλίζει μέγιστη χρηστικότητα και μειώνει την πίεση στον καρπό σας. Το σώμα χειρός ζυγίζει μόλις 1,44 κιλά, ώστε να μπορείτε να καθαρίζετε εύκολα όλο το σπίτι σας.

Αποσπώμενη και μεγαλύτερης διάρκειας μπαταρία

Καθαρίστε το σπίτι σας για έως και 60 λεπτά χρησιμοποιώντας μία μπαταρία

Απολαύστε μεγάλο χρόνο καθαρισμού χωρίς επαναφόρτιση. Η μπαταρία υψηλής χωρητικότητας διατηρεί την αναρρόφηση έως και 60 λεπτά. Και μπορείτε να το αντικαταστήσετε με μια εφεδρική μπαταρία και να το καθαρίσετε για έως και 120 λεπτά. Διατηρεί το 70% της αρχικής του απόδοσης έως και 500 κύκλους.

Πλενόμενος κάδος απορριμμάτων

Αδειάζετε εύκολα και πλένετε ολόκληρο τον κάδο απορριμμάτων για να τον διατηρείτε καθαρό υγιεινά

Διατηρήστε τον κάδο απορριμμάτων υγιεινά καθαρό και αδειάστε εύκολα την ηλεκτρική σκούπα. Ολόκληρος ο κάδος απορριμμάτων 0,8 λίτρων, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος πολλαπλών κυκλώνων, πλένεται πλήρως, ώστε να διατηρείται καθαρός και φρέσκος*. Μπορεί επίσης να αφαιρεθεί εύκολα χωρίς να αποσπαστεί ο σωλήνας από το σώμα, ώστε να μπορείτε απλά να αναρροφήσετε τη σκόνη.

Ψηφιακή οθόνη LCD

Ελέγξτε διαισθητικά την κατάσταση της ηλεκτρικής σας σκούπας, ώστε να είναι εύκολος ο έλεγχος και η συντήρηση

Ελέγξτε και συντηρήστε την ηλεκτρική σκούπα διαισθητικά με μια ψηφιακή οθόνη LCD, η οποία υποστηρίζει διάφορες γλώσσες. Με μια ματιά μπορείτε να δείτε το επίπεδο αναρρόφησης και τον υπολειπόμενο χρόνο μπαταρίας. Και σε ειδοποιεί για προβλήματα και προσφέρει λύσεις. Κατά τη φόρτιση σας δείχνει πόσο έχει φορτιστεί.

Τηλεσκοπικός σωλήνας

Καθαρίστε εύκολα το σπίτι σας με αβίαστη κίνηση και βέλτιστη ρύθμιση ύψους

Καθαρίστε το σπίτι σας χωρίς κόπο με εύκολο έλεγχο και κίνηση. Ο ελαφρύς σχεδιασμός εξασφαλίζει μέγιστη χρηστικότητα και μειώνει την πίεση στους καρπούς. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το μήκος του Τηλεσκοπικού Σωλήνα σε 3 επίπεδα για να έχετε την πιο άνετη εργονομία. Έτσι μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε όλο το σπίτι.

Jet Dual Brush

Καθαρίζει δυνατά αλλά αβίαστα με ένα ηλεκτρικό Jet Dual Brush

Απολαύστε εξαιρετικό καθάρισμα σε διάφορους ορόφους. Ο μαλακός κύλινδρος Jet Dual Brush μαζεύει τη σκόνη σε σκληρά δάπεδα. Οι τρίχες από νάιλον και καουτσούκ μαζεύουν αποτελεσματικά τις τρίχες και βελτιώνουν τον καθαρισμό των χαλιών, περιστρέφοντας στις 4.000 rpm. Μια περιστρεφόμενη κεφαλή 180° αλλάζει εύκολα κατεύθυνση και το τύμπανο αποσπάται με ένα κλικ.

Εργαλείο για κατοικίδια +

Συλλαμβάνει τρίχες κατοικίδιων ζώων

Αφαιρέστε εύκολα τις ενοχλητικές τρίχες των κατοικίδιων. Το Pet Tool + μαζεύει τρίχες κατοικίδιων ζώων που είναι λεπτές και εύκολο να χάσετε, καθώς η βούρτσα του έχει ακροφύσιο από καουτσούκ και τρίχες. Οι τρίχες κόβονται επίσης από έναν αυτοκαθαριζόμενο μύλο για να αποφευχθεί το μπέρδεμα.

Βάση για αξεσουάρ

Αποθηκεύστε εύκολα αξεσουάρ, μεταφέρετέ τα όπου χρειάζεστε και φορτίστε μια εφεδρική μπαταρία

Αποθηκεύστε τα αξεσουάρ σας τακτοποιημένα στη βάση αξεσουάρ. Αυτό σημαίνει ότι είναι εύκολο να βρεθούν και μπορούν να αποθηκευτούν περισσότερο χώρο αποτελεσματικά. Μπορείτε επίσης να τα μεταφέρετε εύκολα όπου θέλετε. Και μπορείτε να φορτίσετε αποτελεσματικά μια εφεδρική μπαταρία που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, χωρίς να ανησυχείτε για την αποφόρτισή της.

Καθαρίστε περισσότερους χώρους, πιο σχολαστικά

  • Εργαλείο ρωγμής μεγάλης απόστασης, 
  • εργαλείο συνδυασμού, 
  • ευέλικτο εργαλείο.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Τροφοδοσία
Επαναφορτιζόμενη
2 σε 1
Όχι
Χωρητικότητα Κάδου (Στερεών)
500 ml
Βάρος
-
Χρώμα
Λευκό

Χαρακτηριστικά Μπαταρίας

Τάση Μπαταρίας
25,2 V
Τύπος Μπαταρίας
Ιόντων Λιθίου (Li-ion)
Διάρκεια Χρήσης
60 min

Δυνατότητες & Λειτουργίες

για Ακάρεα
Όχι
για Κατοικίδια
Ναι
για Χαλιά
Ναι
Υγρό Καθάρισμα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη