Apple iPhone 7 Plus (3GB/32GB) Silver Refurbished Grade B

Apple iPhone 7 Plus (3GB/32GB) Silver Refurbished Grade BΚωδικός: 52599348

Τι είναι οι refurbished συσκευές;

Οι refurbished συσκευές είναι οι ανακατασκευασμένες, αυτές δηλαδή που έχουν ελεγχθεί πλήρως ως προς τη λειτουργία τους και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους από εξειδικευμένο προσωπικό και έχουν επισκευαστεί τυχόν προβλήματα. Είναι πλήρως ελεγμένες και λειτουργικές συσκευές που μοιάζουν σαν καινούριες.

Μάθε περισσότερα

Grade B

Συσκευή σε πολύ καλή κατάσταση με εμφανή σημάδια χρήσης (γρατζουνιές, φθορές κ.ο.κ.) στην οθόνη ή και στο πίσω μέρος της.
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 7 ημέρες πριν

Περιγραφή

Το iPhone 7 Plus, με δύο κάμερες 12MP και την πιο φωτεινή οθόνη iPhone που έχεις δει ποτέ με ακόμα καλύτερη απόδοση των χρωμάτων, διαθέτει ταχύτερες επιδόσεις και την μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας που είχε ποτέ ένα iPhone.

Δύο κάμερες που φωτογραφίζουν σαν μία

Το iPhone 7 Plus είναι βελτιωμένο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, καθώς ανεβάζει τον πήχη ακόμη υψηλότερα με την 12MP Dual-lens κάμερα, με ένα wide φακό f/1.8 και έναν Telephoto f/2.8, με 2x Optical Zoom και 10x Digital Zoom για φωτογραφίες και 6x Digital Zoom για βίντεο. Διαθέτει δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4K στα 30 fps και τεχνολογία οπτικής σταθεροποίησης εικόνας (OIS). Επιπλέον, αναβαθμίστηκε και το flash της συσκευής, με το Quad LED True Tone flash, ενώ και η εμπρόσθια FaceTime HD κάμερα, αναβαθμίστηκε στα 7MP με διάφραγμα f/2.2 και υποστήριξη Optical Image Stabilization (OIS), για τέλειες selfie φωτογραφίες.

Οθόνη Retina HD

Η Retina HD οθόνη του iPhone 7 Plus, αναβαθμίστηκε και αυτή σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα iPhone, με 25% αυξημένη φωτεινότητα και ευρύτερη χρωματική γκάμα που εξασφαλίζει μεγαλύτερο χρωματικό κορεσμό. Επίσης, ενσωματώνει την τεχνολογία 3D Touch, με την οποία αντιλαμβάνεται πόσο βαθιά πιέζεις την οθόνη, παρέχοντάς σου τη δυνατότητα να ολοκληρώνεις όλα όσα κάνεις, πιο γρήγορα και απλά.

Επεξεργαστής A10 Fusion

To iPhone 7 διαθέτει ένα ειδικά σχεδιασμένο Α10 chip 64-bit, με το οποίο έχει απόδοση επιτραπέζιου υπολογιστή. Έτσι, απολαμβάνεις έως και 40% ταχύτερες επιδόσεις επεξεργαστή σε σχέση με τον Α9, αλλά και ταχύτερη απόδοση γραφικών για όλα τα αγαπημένα σου παιχνίδια και εφαρμογές με υψηλές απαιτήσεις σε γραφικά, λόγω του ενσωματωμένου M10 συνεπεξεργαστή.

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Κατάσταση

Grade
B

Χαρακτηριστικά

Πίσω Κάμερα
Διπλή
Χρώμα
Ασημί
RAM
3 GB
Χωρητικότητα
32 GB
Μοντέλο
iPhone 7 Plus

Μπαταρία

Χωρητικότητα
2900 mAh

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα