Imou Cruiser Dual IPC-S7XP-10M0WED IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 5MP Full HD+ Αδιάβροχη με Αμφίδρομη Επικοινωνία και Φακό 3.6mm
Κάμερες Παρακολούθησης

Imou Cruiser Dual IPC-S7XP-10M0WED IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi 5MP Full HD+ Αδιάβροχη με Αμφίδρομη Επικοινωνία και Φακό 3.6mm Κωδικός: 52658497

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Δικτυακή κάμερα IP
  • Κάμερα 5 & 5MP
  • Έγχρωμη νυχτερινή όραση
  • Ευρυγώνιος διπλός φακός
  • Σύνδεση μέσω Wi-Fi
  • Ανίχνευση ανθρώπων και οχημάτων
Δες όλη την περιγραφή
121,30
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 114,78 €

Περιγραφή

Ασφάλιση 2 ζωνών ταυτόχρονα

Η Cruiser Dual διαθέτει έναν σταθερό φακό και έναν φακό PTZ, που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε δύο περιοχές ταυτόχρονα. Προσφέρει επιλογές συνδυασμού φακών 5 & 5MP, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον καταλληλότερο, για τις ανάγκες ασφαλείας σας.

Έγχρωμη νυχτερινή όραση

Λειτουργία νυχτερινής όρασηςΜπορείτε να ρυθμίσετε τη λειτουργία νυχτερινής όρασης ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για παράδειγμα η έγχρωμη λειτουργία μπορεί να παραμείνει ενεργή για όλη τη διάρκεια της παρακολούθησης ή να ενεργοποιείται αυτόματα μόλις η κάμερα ανιχνεύσει κίνηση.

Ρυθμιζόμενος διπλός φακός που παρέχει προστασία 360°

Ο ανακλινόμενος φακός της Cruiser Dual υποστηρίζει οριζόντια περιστροφή 0°-355° και κατακόρυφη περιστροφή 0°-90°, ενώ ο σταθερός φακός υποστηρίζει οριζόντια περιστροφή 0°-260° και κατακόρυφη περιστροφή 0°-30°.

Τεχνολογία Imou Sense®

Η τεχνολογία Imou Sense είναι ένας αυτοαναπτυγμένος αλγόριθμος Al, 'οπου κάθε ένας από τους δύο φακούς της Cruiser Dual χρησιμοποιεί τον δικό του αλγόριθμο, χωρίς να υποβαθμίζει την ακρίβεια της ανάλυσης λόγω αύξησης του αριθμού των φακών. Με αυτό τον τρόπο προσφέρει αύξηση της συνολικής ακρίβειας και παρέχει ταχύτητα ανίχνευσης μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Ακριβής ανίχνευση ανθρώπων και οχημάτων

Επιπλέον με τη βοήθεια της τεχνολογίας IMOU SENSE, η πρόσφατα αναβαθμισμένη ανίχνευση ανθρώπων και οχημάτων με τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τους ψευδείς συναγερμούς Η εμβέλεια ανίχνευσης μπορεί να φτάσει τα 22 μέτρα για τα άτομα και έως τα 44 μέτρα για τα αυτοκίνητα.

Κατασκευαστής

Imou

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Χρήση
IP
Τύπος
Dome
Wi-Fi
Ναι
Τοποθέτηση
Εξωτερικού Χώρου
Ανάλυση Video
5MP
Νυχτερινή Λήψη
Υπέρυθρης Ακτινοβολίας
Τροφοδοσία
12V
Χρώμα
Λευκό

Λειτουργίες

PTZ
Ναι
SD Card
Ναι
Μικρόφωνο
Ναι
Ηχείο
Ναι
Mobile App
Ναι
Ευρυγώνιος Φακός
Όχι
Ηλιακό Πάνελ
Όχι
Θερμική
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες