LG Smart Τηλεόραση 97" 4K UHD OLED OLED97M39LA HDR (2023)
Τηλεοράσεις

LG Smart Τηλεόραση 97" 4K UHD OLED OLED97M39LA HDR (2023)Κωδικός: 52832248

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ρυθμός Ανανέωσης 100 Hz
  • OLED Panel
  • Τύπος HDR: Dolby Vision, HDR10, HLG
  • 3x HDMI/2x USB
  • Λογισμικό: WebOS
  • Ενεργειακή Κλάση G
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 7 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το πρώτο και μοναδικό ασύρματο OLED μεταμορφώνει τις τηλεοράσεις

Η τεχνολογία LG OLED συναντά την τεχνολογία Zero Connect Box και δημιουργείται μια νέα γενιά τηλεοράσεων, η πρώτη παγκοσμίως ασύρματη τηλεόραση OLED 4K 120Hz με σύνδεση AV, η LG OLED M Series.

Zero Connect

Ζήστε την ελευθερία του ασύρματου εσωτερικού σχεδιασμού

Η τεχνολογία LG OLED, η οποία έχει βελτιωθεί την τελευταία 10ετία, συνδυάζεται με έναν ασύρματο σχεδιασμό που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τον χώρο σας όπως ακριβώς θέλετε.

Κόψτε τα καλώδια. Κόψτε τους περισπασμούς.

Ξεκουραστείτε χαλαρώνοντας σε έναν χώρο χωρίς ακαταστασία με μόνο το καλώδιο τροφοδοσίας συνδεδεμένο στην τηλεόραση¹, αντί για πλήθος καλωδίων και συσκευών.

Νιώστε την ελευθερία του ασύρματου

Αλλάξτε ελεύθερα τη θέση της LG OLED M Series, όποτε θέλετε να αλλάξετε την εσωτερική διακόσμηση του σπιτιού σας, μετακινώντας απλώς το Zero Connect Box.

Καθίστε αναπαυτικά, χαλαρώστε και συνδεθείτε

Με το Zero Connect Box δεν δυσκολεύεστε να φτάσετε τις πίσω θύρες ή να μετακινήσετε την τηλεόραση για να συνδέσετε περιφερειακά.

Επεξεργαστής α9 ΑΙ 4K Gen6

Μια δεκαετία εξέλιξης στον πυρήνα του

Μπείτε στον κόσμο του α-ρεαλισμού, που βελτιώθηκε στα 10 και πλέον χρόνια καινοτομίας. Μια πύλη σε ένα καινούργιο σύμπαν και η αίσθηση ότι είστε πραγματικά εκεί. Γίνετε ο κύριος χαρακτήρας που περιβάλλεται από την εξαιρετική εικόνα και τις ηχητικές βελτιώσεις του επεξεργαστή α9 AI 4K Gen6.

Brightness Booster Max

Η πιο φωτεινή OLED

Τα εμβληματικά αυτοφωτιζόμενα pixel της LG OLED είναι ακόμα πιο φωτεινά³ από πριν με το Light Boosting Alogirthm, το Light Control Architecture και άλλες βελτιώσεις που έγιναν χάρη στον επεξεργαστή α9 AI 4K Gen6.

Αυτοφωτιζόμενη OLED 4K

Δεν χρειάζεται οπίσθιος φωτισμός

Τα pixel στην πιο φωτεινή εκδοχή τους φεγγοβολούν χωρίς τη θαμπή λάμψη του οπίσθιου φωτισμού. Απολαύστε τις βαθιές μαύρες αποχρώσεις του Infinite Contrast, χρώματα που είναι πιστά στη φύση με πλούσιους τόνους και αποχρώσεις και έναν σχεδιασμό πιο λεπτό από αυτόν που συναντάμε στις παραδοσιακές τηλεοράσεις LCD.

Οι ήχοι και οι εικόνες ενώνονται και γίνονται ένα

Χρησιμοποιήστε την LG OLED TV με ασύρματο Soundbar LG και θα διαπιστώσετε ότι συνεργάζονται σαν ένα ηχείο για τη δημιουργία ενός τρισδιάστατου ήχου αίθουσας συναυλιών.

Η εμπειρία της μεγάλης οθόνης

Όποιο μέγεθος θέλετε

Με τηλεοράσεις από 77" έως 97", η LG OLED M Series διαθέτει μια εντυπωσιακή γκάμα μεγεθών που θα ικανοποιήσουν κάθε θεατή καθώς είναι ιδανικές για προβολές συναρπαστικών αθλητικών διοργανώσεων και μαραθώνιους κινηματογραφικών ταινιών.

webOS 23 new Home

Προσαρμόζεται στις προτιμήσεις σας

Από το αγαπημένο σας περιεχόμενο μέχρι τον τρόπο προβολής που προτιμάτε, το webOS 23 new Home είναι το σύστημα που προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες.

Το προφίλ μου

Λάβετε προσαρμοσμένες προτάσεις ταινιών, αθλητικές ενημερώσεις και ειδοποιήσεις σε ένα σημείο.

Quick Card

Δημιουργήστε και τακτοποιήστε κάρτες για τις αγαπημένες σας εφαρμογές και υπηρεσίες για να επιστρέφετε γρήγορα σε αυτές.

Οι εικόνες και οι ήχοι ζωντανεύουν

Μαγευτική κινηματογραφική εμπειρία Οι σκηνές ζωντανεύουν με την εξαιρετικά ζωηρή εικόνα του Dolby Vision και τον καθηλωτικό, χωρικό ήχο του Dolby Atmos.

Η αληθινή εικόνα Η επεξεργασία εικόνας μπορεί να μειώσει τη γοητεία μιας ταινίας. Το Filmmaker Mode διατηρεί την οπτική του σκηνοθέτη για έναν πιο αυθεντικό τρόπο να απολαμβάνετε ταινίες.

Ατελείωτες βιβλιοθήκες ψυχαγωγίας Συντονιστείτε σε όλες τις υπηρεσίες streaming που αγαπάτε απευθείας από την τηλεόρασή σας, όπως Netflix⁵, Prime Video⁶ και Apple TV+.

Η απόλυτη εμπειρία παιχνιδιών

Κάθε φορά που παίζετε, θα νιώθετε νικητές. Ο απίστευτα γρήγορος χρόνος απόκρισης 0,1 ms, η συμβατότητα NVIDIA G-Sync, το AMD FreeSync Premium και η υποστήριξη VRR συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια καθαρή, ομαλή και ασυναγώνιστη εικόνα, ενώ το UX και το απλό streaming παιχνιδιών σάς δίνουν τη δυνατότητα να μπείτε κατευθείαν στο παιχνίδι.

Game Dashboard και Optimizer

Ρυθμίσεις παιχνιδιού με μια ματιά

Εφαρμόστε τις ιδανικές ρυθμίσεις για το είδος και το περιβάλλον του παιχνιδιού που παίζετε με το Game Optimizer. Χρησιμοποιήστε την καρτέλα Ήχου και ενισχύστε την ενέργεια ή την καρτέλα Παιχνιδιού για να βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν τη σωστή εμφάνιση και αίσθηση. Δεν υπάρχει λόγος να κάνετε παύση. Απλώς ανοίξτε το μενού του Game Dashboard το οποίο αιωρείται πάνω από τη δράση ενώ παίζετε.

Cloud gaming

Ένας ολόκληρος κόσμος παιχνιδιών

Αποκτήστε πρόσβαση στο GeForce NOW απευθείας από την τηλεόρασή σας και ανακαλύψτε μια βιβλιοθήκη με τεράστιο αριθμό παιχνιδιών για να διαλέξετε.

Ο ενθουσιασμός του αθλητισμού

Το μοναδικό ταίρι για παιχνίδια που σας κόβουν την ανάσα

Ο αθλητισμός στο προσκήνιο. Μια εξατομικευμένη Ειδοποίηση Αθλητικών σάς ενημερώνει για την αγαπημένη σας ομάδα, με άμεση πρόσβαση στα προγράμματα αγώνων από την αρχική οθόνη.

Με μια δεκαετία καινοτομίας, μόνο η LG OLED σας φέρνει ρεαλιστικές εικόνες σαν να βρίσκεστε στο στάδιο με την τεράστια οθόνη και την ευκρίνεια του επεξεργαστή α9 AI 4K Gen6, ο οποίος είναι ιδανικός για να παρακολουθείτε δύο παιχνίδια ταυτόχρονα με το Multi View.

Κατασκευαστής

LG

Χαρακτηριστικά

Εικόνα

Διαγώνιος
97 "
Ευκρίνεια
4K Ultra HD
Ρυθμός Ανανέωσης
100 Hz
Τύπος Panel
OLED
HDR Type
Dolby Vision, HDR10, HLG
Local Dimming
Όχι

Ήχος

Κανάλια
4.2
Ισχύς
60 W
Πρότυπα Ήχου
Dolby Atmos

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Δέκτης
DVB-C, DVB-S2, DVB-T2
Media Player
Ναι
Εγγραφή PVR
Ναι
Hotel Mode
Όχι
Φωνητικές Εντολές
Όχι
HbbTV
Όχι
VRR
Όχι

Smart Δυνατότητες

Υποστηριζόμενες Εφαρμογές
Netflix, Youtube, DisneyPlus, Cosmote TV, Eon, Ant1+, Ertflix, Spotify
Λογισμικό
WebOS
Smart Assistant
Alexa
Smart Οικοσύστημα
Alexa

Ενσύρματες Συνδέσεις

Σύνολο Θυρών HDMI
3
Πλήθος HDMI 2.1
0
Πλήθος USB
2
Ethernet
Ναι
Digital Audio Optical
Ναι
Headphones
Όχι

Ασύρματες Συνδέσεις

Wi-Fi
Ναι
Bluetooth
Ναι
Miracast
Όχι
Chromecast Built-In
Όχι
Screen Mirroring
Όχι
AirPlay
Ναι

Γενικά

Έτος Κυκλοφορίας
2023
Βάρος
57,5 kg
VESA Mount
600 x 400 mm

Ενεργειακή Ετικέτα

Ενεργειακή Κλάση
G

Διαστάσεις (Χωρίς Βάση)

Πλάτος
2155 mm
Ύψος
1225 mm
Πάχος
28,2 mm

Διαστάσεις (με Βάση)

Πλάτος
2155 mm
Ύψος
1628 mm
Πάχος
580 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα