Elgato Game Capture Neo Stream για PC / Switch
Διάφορα Περιφερειακά Gaming

Elgato Game Capture Neo Stream για PC / SwitchΚωδικός: 52930101

Η δημιουργία περιεχομένου παιχνιδιών δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Το Game Capture Neo μετατρέπει τις περιπέτειές σας στο παιχνίδι σε αριστουργήματα πλήρους HD που μπορείτε να μοιραστείτε στο Twitch, το...

Δες όλη την περιγραφή

Η δημιουργία περιεχομένου παιχνιδιών δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Το Game Capture Neo μετατρέπει τις περιπέτειές σας στο παιχνίδι σε αριστουργήματα πλήρους HD που μπορείτε να μοιραστείτε στο Twitch, το YouTube, το TikTok - οπουδήποτε. Ξεπερνώντας τις ενσωματωμένες λειτουργίες καταγραφής σε κονσόλες, είναι μια συσκευή χωρίς προβλήματα που σας βάζει στο γρήγορο...

Δες όλη την περιγραφή
129,90
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 129,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    129,90 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    130,25 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    129,00 €

  4. Επίσημος μεταπωλητής
    129,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    129,90 €

  6. 153,90 €

  7. Επίσημος μεταπωλητής
    129,89 €

Περιγραφή

Η δημιουργία περιεχομένου παιχνιδιών δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Το Game Capture Neo μετατρέπει τις περιπέτειές σας στο παιχνίδι σε αριστουργήματα πλήρους HD που μπορείτε να μοιραστείτε στο Twitch, το YouTube, το TikTok - οπουδήποτε. Ξεπερνώντας τις ενσωματωμένες λειτουργίες καταγραφής σε κονσόλες, είναι μια συσκευή χωρίς προβλήματα που σας βάζει στο γρήγορο δρόμο για τη δημιουργία περιεχομένου σαν επαγγελματίας. Ανεξάρτητα από τις γνώσεις σας στο streaming ή τις ρυθμίσεις σας, το Game Capture Neo σας συναντά εκεί που βρίσκεστε και αναπτύσσεται μαζί σας.

Παίξτε, καταγράψτε, μοιραστείτε. Εύκολο!

Μπείτε στη σφαίρα της δημιουργίας περιεχομένου και παίξτε με την καρδιά σας. Με αυτόν τον πανίσχυρο σύντροφο στο πλευρό σας, τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει από το να δημιουργήσετε συναρπαστικές εμπειρίες, να δημιουργήσετε μια κοινότητα και να μοιραστείτε το ταξίδι σας με τον κόσμο.

Plug-and-play.

Συνδέστε τον εξοπλισμό σας και επιλέξτε Game Capture Neo στην αγαπημένη σας εφαρμογή. Αυτό είναι όλο, είστε έτοιμοι να καταγράψετε τις μάχες με τα αφεντικά σας χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείτε με τις ρυθμίσεις.

Αναπαραγωγή και καταγραφή στο iPad.

Διατηρήστε την εγκατάστασή σας ελάχιστη και αναπαράγετε μέσω της εφαρμογής εγγραφής βίντεο - δεν χρειάζεται οθόνη παιχνιδιού. Απλώς συνδέστε το iPad σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο ή έναν προσαρμογέα USB-C τρίτου κατασκευαστή.

Καθαρό gameplay.

Δεν θα χρειαστεί να μειώσετε την ανάλυση της κονσόλας σας ή να ανησυχείτε για την καθυστέρηση. Το Game Capture Neo σας επιτρέπει να παίζετε τους πιο πρόσφατους τίτλους σε όλο το γραφικό τους μεγαλείο, χωρίς καθυστέρηση - μέχρι 4K60 HDR!

Full HD content.

Μοιραστείτε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας που ξεχωρίζει. Το gameplay σας θα καταγραφεί σε ανάλυση 1080p60, ιδανική για streaming ή μεταφόρτωση στο Twitch και το YouTube.

Απεριόριστη κοινή χρήση.

Καταγράψτε ό,τι βλέπετε και ακούτε - παιχνίδι, σκηνές, soundtrack - χωρίς υδατογραφήματα ή χρονικά όρια. Καταγράψτε απευθείας στον σκληρό σας δίσκο, κάντε livestream στην αγαπημένη σας πλατφόρμα και μοιραστείτε το στο Discord ή στο TikTok.

Εύκολο στο ξεκίνημα, διασκεδαστικό στο μάθημα.

Μείνετε σε απλές ηχογραφήσεις ή αναπτύξτε την εμπειρία σας στο streaming.

Υπάρχει μια εφαρμογή Elgato.

Ισχυρό, αλλά πανεύκολο στη χρήση, το λογισμικό καταγραφής Elgato είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καταγραφή παιχνιδιού.

Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή.

Επιλέξτε Game Capture Neo ως είσοδο βίντεο. Από το QuickTime έως το OBS Studio, από βασικό έως επαγγελματικό λογισμικό, απλά λειτουργεί.

Εικονική τεχνολογία, αλλά και καλή εμφάνιση.

Καθαρό και ανεπιτήδευτο, το Game Capture Neo σχεδόν εξαφανίζεται στο γραφείο. Και όμως, διαθέτει την ίδια τεχνολογία που έχει δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους δημιουργούς.

Κατασκευαστής

Elgato

Χαρακτηριστικά

Κονσόλα
PC, Switch
Είδος
Stream

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη