Ad
Newest Ανεμιστήρας Ορθοστάτης 60W Διαμέτρου 40cm με Τηλεχειριστήριο
Ανεμιστήρες

Newest Ανεμιστήρας Ορθοστάτης 60W Διαμέτρου 40cm με Τηλεχειριστήριο Κωδικός: 53148931

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ισχύς: 60W
  • Ταχύτητες: 3
  • Τοποθέτηση: Δαπέδου
  • Τηλεχειριστήριο
Δες όλη την περιγραφή
29,99
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+17,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 4 τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 29,99 €

Περιγραφή

Ο ανεμιστήρας με ορθοστάτη της εταιρείας Newest αποτελεί την πιο κλασική μορφή ανεμιστήρα, με μεγάλα πτερύγια, που προσφέρουν περισσότερη ροή αέρα.

Τοποθετείται στο δάπεδο, μιας και πρόκειται για μια στιβαρή κατασκευή, αλλά μπορεί να μετακινηθεί και από δωμάτιο σε δωμάτιο, ώστε να δροσίζετε όποιο σημείο του σπιτιού θέλετε. Με ισχύ 60 Watt και διάμετρο 40 εκατοστά ενδείκνυται να χρησιμοποιηθεί σε ενιαίους χώρους ή μεγαλύτερα δωμάτια, περισσότερων τετραγωνικών.

Μέσα από 3 ταχύτητες, μπορείτε να επιλέξετε την κατάλληλη για να επιτύχετε την επιθυμητή θερμοκρασία στο χώρο σας.

Με το τηλεχειριστήριο απολαμβάνετε απομακρυσμένο χειρισμό, αφού μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τη συσκευή, καθώς και να αλλάξετε την ένταση του ανεμιστήρα από απόσταση, χωρίς κόπο.

Πλεονεκτήματα

Ο ανεμιστήρας είναι ένας πιο οικονομικός και υγιεινός τρόπος να δροσίσετε τους χώρους σας στο σπίτι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Ανακυκλώνει τον εισερχόμενο αέρα και τον εξάγει έως και 3 βαθμούς πιο δροσερό. Έτσι, όχι μόνο προσφέρει ένα αίσθημα δροσιάς, αλλά ανανεώνει και την ατμόσφαιρα.

Επίσης, είναι πιο φιλικός και ως προς το περιβάλλον, μιας και σπαταλά πολύ λιγότερη ενέργεια από ένα κοινό κλιματιστικό.

Κατασκευαστής

Newest (Ανεμιστήρες)

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
FS-40R

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος
Ορθοστάτης
Τοποθέτηση
Δαπέδου
Τηλεχειριστήριο
Ναι
Χρονοδιακόπτης
Όχι
Μεταλλικά Πτερύγια
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
60 W
Ταχύτητες
3
Διάμετρος Ανεμιστήρα
40 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • alexandrosgsk

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η συναρμολόγηση ήταν εύκολη. Τα πλαστικά του όχι ιδιαίτερης ποιότητας. Ωστόσο για 30ευρω αξίζει και με το παραπάνω τά χρήματα του. Ελπίζω να αντέξει και στο χρόνο. Ένα μήνα που τό έχω δουλεύει άψογα.

    • Ισχύς
    • Σχετικά αθόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHristos_Gourgaris

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    10 μέρες με μέτρια χρήση στη χαμηλή ένταση και το μοτέρ κάηκε!! Πεταμένα λεφτά!! Συμβουλή μου είναι να δώσετε κάτι παραπάνω και να πάρετε έναν ανεμιστήρα της προκοπής...

    • Ισχύς
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Το μοτερ δουλεψε λιγοτερο απο 5 λεπτα και μετα παρεδωσε πνευμα. Τα υλικα κατασκευης μου φανηκαν πολυ μετρια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • petros_d_

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Με μια πρώτη ματιά όλα καλά! Μικρό τηλεχειριστήριο τύπου πλακέτα (πολύ βολικό). Έχει οδηγίες συναρμολόγησης αλλά και να μην είχε είναι σχεδόν γελοία η διαδικασία! Ένα σταυροκατσαβιδο χρειάζεται να χεις και τελείωσες...
    Σημαντικό: Στις οδηγίες ΔΕΝ γράφει τίποτα για τη λειτουργία, προγράμματα κλπ. Οπότε, όρεξη να χεις για δοκιμές... Τα βασικά όπως περιστροφή κι ένταση αέρα είναι ξεκάθαρα χωρίς ψάξιμο.
    Στη συγκεκριμένη τιμή είναι top!
    Να δούμε πόσο θα κρατήσει...

    • Ισχύς
    • Σχετικά αθόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • SeeNoEvil
    4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Έχει τηλεκοντρόλ, μικρό μεν, αλλά με όλες τι λειτουργίες!
    Οι οδηγίες στο φυλλάδιο συναρμολόγησης είναι τραγικές (δηλαδή ανύπαρκτες) γιατί δεν εξηγούν τι κάνουν οι επιλογές (λειτουργίες) ΝΟR - ΝΑΤ - SLP!
    Έψαξα και στο ίντερνετ να βρω οδηγίες αλλά βρήκα οδηγίες από άλλο μοντέλο ΠΑΡ'ΟΜΟΙΟ που βέβαια κανένας δεν εγγυάται ότι και αυτό το μοντέλο (Newest) μπορεί να εφαρμόσει αυτά τα μοτίβα όπως τα περιγράφει στο άλλο μοντέλο!
    Παραθέτω τις οδηγίες του άλλου μοντέλου με Google Translate και με μικρές διορθώσεις από μένα και πιστεύω θα βγάλετε νόημα στο περίπου τι κάνουν όλες οι λειτουργίες!

    **** Προς το παρόν βάζω 4 αστέρια και ΙΣΩΣ επανέλθω για αλλαγή βαθμολογίας, βλέποντας βέβαια ΑΝ τα παρακάτω ανταποκρίνονται ΚΑΙ σ΄αυτό το μοντέλο!
    ..................................................................................................................................
    Παρακάτω οι οδηγίες του άλλου μοντέλου:


    Έχει λειτουργίες Ο ανεμιστήρας έχει τρεις λειτουργίες
    "NOR" ( κανονικό ), "NAT" ( φυσικό ) και "SLP" ( sleep ).
    Με τη λειτουργία Fan σε λειτουργία "NOR", πατήστε το κουμπί "MODE" και η λειτουργία θα αλλάξει στο "ΝΑΤ". Πατήστε ξανά το κουμπί "MODE" και η λειτουργία θα αλλάξει σε λειτουργία "SLP. Πατήστε ξανά το κουμπί "MODE" και θα επιστρέψει στη λειτουργία "NOR.

    Κανονική λειτουργία "NOR"
    Η κανονική λειτουργία ορίζεται από προεπιλογή όταν η μονάδα ενεργοποιείται για πρώτη φορά. Ο αέρας παραμένει με σταθερή ροή.

    Φυσική λειτουργία "NAT"
    Η φυσική λειτουργία δημιουργεί μεταβλητά μοτίβα αέρα για να προσομοιώσει τους μεταβλητούς ανέμους όπως θα βιώνατε σε εξωτερικούς χώρους. Σε αυτήν τη λειτουργία η ταχύτητα του ανεμιστήρα συνεχώς περνά μέσω μιας μικτής επιλογής χαμηλής, μεσαίο, υψηλό και εκτός σε διαστήματα σετ. Ανάλογα με το ποια ταχύτητα ανεμιστήρα επιλέγεται , το μοτίβο αέρα θα είναι διαφορετικό.

    Λειτουργία ύπνου "SLP"
    Η λειτουργία ύπνου δημιουργεί μοτίβα αέρα που είναι τα ίδια με τον αέρα της φυσικής λειτουργίας μοτίβα. Ωστόσο, όταν ο ανεμιστήρας έχει ρυθμιστεί είτε σε μεσαία είτε σε υψηλή ταχύτητα, το μοτίβο θα μειώσει το επίπεδο ταχύτητας μετά από περίπου 30 λεπτά.
    Για παράδειγμα: Εάν επιλέγονται οι ανεμιστήρες υψηλής ταχύτητας και η λειτουργία ύπνου, αυτό θα είναι το ίδιο μοτίβο αέρα με τη ρύθμιση υψηλής ταχύτητας στη φυσική λειτουργία. Ωστόσο, μετά από περίπου 30 λεπτά, το μοτίβο αέρα θα μειωθεί αυτόματα στο ίδιο μοτίβο αέρα σαν να επιλέχθηκε η φυσική λειτουργία με ταχύτητα ανεμιστήρα Medium. Μετά από περίπου 30 λεπτά, το μοτίβο αέρα θα μειωθεί αυτόματα κάτω από το ίδιο μοτίβο αέρα σαν να επιλέχθηκε η φυσική λειτουργία με χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα.
    Ο ανεμιστήρας θα συνεχίσει να δουλεύει στη φυσική λειτουργία χαμηλής ταχύτητας έως ότου απενεργοποιηθεί χειροκίνητα.
    Σημείωση: Για να απενεργοποιήσετε αυτόματα τον ανεμιστήρα την επιθυμητή ώρα σας σε αυτήν τη λειτουργία, χρησιμοποιήστε τη συνάρτηση "Timer" για να επιλέξετε το χρονόμετρο αυτόματης διακοπής.

    UPDATE: Διαπίστωσα ότι ο χρονοδιακόπτης με έχει γραμμένο προς το παρόν και ότι πατάω δεν το εφαρμόζει!
    Θα το ψάξω κ άλλο και θα επανέλθω!
    Λοιπόν το χειριστήριο έχει 4 κουμπάκια και το OFF. Ένα από αυτά τα κουμπάκια είναι το TIMER. Για να επιλέξω μέσω αυτού πχ 0.5H δηλαδή μισή ώρα και να κλείσει, πρέπει να περάσω πατώντας κάθε φορά το TIMER μέχρι να φτάσω στο 0.5Η. Στην διαδικασία αυτή περνάει από διάφορα στάδια όπως NOR NAT SLP.
    Βλέπω λοιπόν ότι στην πορεία ενώ έχω επιλέξει το 0.5Η, περνάει απ΄όλα (ανάβουν τα λαμπάκια) που χρειάστηκε να πατήσω για να φτάσω στο 0.5Η και στο τέλος δεν σταματάει στο μισάωρο (0.5Η)!!! Ένα μπέρδεμα δηλαδή! Ακόμα δεν έχω βγάλει άκρη!

    Το σίγουρο είναι ότι δουλεύει η επιλογή έντασης του ανεμιστήρα,
    το κουμπί περιστροφής του ανεμιστήρα που μπορεί να έχει να περιστρέφεται ο ανεμιστήρας ή και να τον σταματήσεις στο επιθυμητό σημείο
    και το OFF κουμπί
    Αυτά για τα λεφτά του πιστεύω είναι ικανοποιητικά, λαμβάνοντας υπόψη την καλή βάση, το δυνατό μοτέρ και την αθόρυβη λειτουργία στην χαμηλή σκάλα!

    • Ισχύς
    • Σχετικά αθόρυβος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    χάλασε σε 8 μέρες

    • Ισχύς
    • Μέτριος θόρυβος
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

45 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
SeeNoEvil

Ο ανεμιστήρας αυτός έχει λειτουργίες που ενεργοποιούνται με το τηλεκοντρόλ!
Κάποιες τις κατάλαβα, όπως το SLP που θα σημαίνει sleep, αλλά δεν ξέρω τι προσφέρει αυτή η λειτουργία!
ΔΕΝ ξέρω επίσης τι σημαίνει η λειτουργία NAT! Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Τι κάνουν οι λειτουργίες ΝΟR, NAT, SLP που συνδυάζονται με τις λειτουργίες διάρκειας (0.5H, 1H, 2H, 3H και με τις LOW, MIN, HIGH ;;;;???

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες