Μύλοι Αλατιού - Πιπεριού

Klausberg Ηλεκτρικός Μύλος Μπαχαρικών Γυάλινος 20cmΚωδικός: 53215271

Μύλος μπαχαρικών της εταιρείας Klausberg ο οποίος αποτελεί το κατάλληλο αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε εύκολα και ανά πάσα στιγμή αλάτι ή πιπέρι στις μαγειρικές σας παρασκευές. Είναι κατάλληλος για κάθε είδος αλατιού και πιπεριού και προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλετε το αποτέλεσμα της άλεσης, ώστε να επιτύχετε το μέγεθος...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ύψος: 20cm
32,92
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+44,99 €

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 32,92 €

Περιγραφή

Μύλος μπαχαρικών της εταιρείας Klausberg ο οποίος αποτελεί το κατάλληλο αξεσουάρ για την κουζίνα σας, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε εύκολα και ανά πάσα στιγμή αλάτι ή πιπέρι στις μαγειρικές σας παρασκευές. Είναι κατάλληλος για κάθε είδος αλατιού και πιπεριού και προσφέρει τη δυνατότητα να μεταβάλετε το αποτέλεσμα της άλεσης, ώστε να επιτύχετε το μέγεθος κόκκου που εσείς επιθυμείτε.
Είναι πολύ εύκολος στη λειτουργία του, αφού πατώντας απλά το κουμπί του θα πάρετε την επιθυμητή ποσότητα γρήγορα, απλά και με ακρίβεια.
Το υλικό κατασκευής είναι το γυαλί, το οποίο σας προσφέρει πλήρη ορατότητα στο περιεχόμενο. Θα προσδώσει κομψότητα στην κουζίνα σας, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί, καθώς το γυαλί είναι περισσότερο επιρρεπές σε φθορές.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KB-7575

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ηλεκτρικός
Υλικό
Γυάλινος
2 Θέσεων
Όχι
Χρώμα
-
Τεμάχια
1 τμχ
Διαφοροποίηση
-

Διαστάσεις

Ύψος
20 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη