MSI PRO MP275PDE IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

MSI PRO MP275PDE IPS Monitor 27" FHD 1920x1080 με Χρόνο Απόκρισης 1ms GTGΚωδικός: 53403709

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ανάλυση: 1920x1080
  • Χρόνος Απόκρισης 1MS MPRT
  • Ρυθμός Ανανέωσης: 100Hz
  • Display kit app
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 18 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Η οθόνη EyesErgo 27 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 100Hz προσφέρει ευρύτερη θέαση και ενισχύει την παραγωγικότητα. Η τεχνολογία EyesErgo καλλιεργεί την ευημερία μέσω της μειωμένης καταπόνησης και του εργονομικού σχεδιασμού. Ανεβάζουμε την οπτική και την παραγωγικότητα με την άμεση ενσωμάτωση υλικού και λογισμικού και υιοθετώντας τον ρυθμό ανανέωσης 100Hz για μελλοντική εργασία.

EyesErgo Tech, ο προστάτης της υγείας σας

Βελτιστοποιήστε την ευημερία και την εργασία eyesergo με τον εργονομικό σχεδιασμό της οθόνης μας και τις λειτουργίες φροντίδας των ματιών. Ενισχυμένη άνεση και προώθηση της υγιέστερης παραγωγικότητας.

Πάνελ οφθαλμολογικής φροντίδας

Η πιστοποιημένη από την TUV λειτουργία Anti-Flicker, Less Blue Light μειώνει την κόπωση των ματιών των χρηστών όταν εργάζονται για πολλές ώρες, καθώς και το πάνελ Anti-Glare ελαχιστοποιεί την αντανάκλαση και κάνει τους χρήστες να βλέπουν καθαρά και εύκολα.

Έλεγχος Eye-Q: Amsler Grid

Η MSI σας συνιστά να ξεκουραστείτε για 20 λεπτά, εάν κάποια από τις γραμμές του πλέγματος εμφανίζεται κυματιστή, θολή ή παραμορφωμένη- ή εάν κάποια κουτιά στο πλέγμα δεν φαίνονται τετράγωνα ή δεν έχουν το ίδιο μέγεθος.

Έλεγχος Eye-Q: Αστιγματισμός

Για να ελέγξετε, καλύψτε το αριστερό σας μάτι με το αριστερό σας χέρι και κοιτάξτε προσεκτικά την εικόνα, και στη συνέχεια κάντε το ίδιο με το δεξί σας μάτι. Η MSI σας συνιστά να ξεκουραστείτε για 20 λεπτά, εάν ορισμένες γραμμές εμφανίζονται πιο γκρίζες από άλλες.

Έλεγχος Eye-Q: Διόρθωση στάσης

Η MSI σας συνιστά να κάθεστε ίσια και να προσαρμόζετε τη θέση των ματιών σας στο ένα ένατο του άνω άκρου της οθόνης. Η καλή στάση του καθίσματος μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά τους πόνους στον αυχένα και τους ώμους.

100Hz + 1ms MPRT - Άψογη ροή, όχι άλλα τραντάγματα.

Παρακολουθήστε την πιο ομαλή διαδικτυακή τηλεδιάσκεψη και προβάλλετε το τέλειο διαφημιστικό βίντεο στους πελάτες σας με ρυθμό ανανέωσης 100Hz. Η έρευνα της VESA δείχνει ότι για το 95% των χρηστών, ο ρυθμός ανανέωσης 85Hz έχει γίνει το defacto πρότυπο για κανονική χρήση που δείχνει εικόνες «χωρίς τρεμόπαιγμα».

Εργονομικός σχεδιασμός

Ο εργονομικός σχεδιασμός αποσκοπεί στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας, της άνεσης και της ασφάλειας, μειώνοντας παράλληλα την ταλαιπωρία και τον κίνδυνο τραυματισμού.

Ζωντανή συνεργασία, απόλυτη ακρίβεια

Τα πάνελ IPS βελτιώνουν την εργασία με ευρείες γωνίες, ακριβή χρώματα για συνεργασία και διασφάλιση των χρωμάτων των προϊόντων. Προωθήστε την παραγωγικότητα κατά τη διάρκεια παρατεταμένων συνεδριών.

Ενισχύστε την παραγωγικότητα, απελευθερώστε τη συνδεσιμότητα

Με διάφορα πρακτικά σχέδια, όπως τυπική βάση VESA, ενσωματωμένα ηχεία, βάση με υποδοχή για αξεσουάρ και πλήρεις θύρες εισόδου/εξόδου, η σειρά PRO MP275 είναι ο υπεύθυνος συνεργάτης που ενισχύει την παραγωγικότητά σας.

Απλότητα στα χέρια σας - Display Kit App

Το αποκλειστικό λογισμικό Display Kit της MSI παρέχει το πιο βολικό εργαλείο, την κατάλληλη οθόνη που σας επιτρέπει να διαβάζετε και να απολαμβάνετε την εικόνα ταυτόχρονα & τη λειτουργία χρώματος σε εσάς κατά την εργασία ή την καθημερινότητα.

Κατασκευαστής

MSI

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Panel
IPS
HDR
Όχι
Curved
Όχι
UltraWide
Όχι
Διαγώνιος
27 "
Ανάλυση
1920x1080
Αντίθεση
1000 :1
Χρόνος Απόκρισης (GTG)
1 ms
Ρυθμός Ανανέωσης
100 Hz
Aspect Ratio
16:9

Εργονομία Βάσης

Ρύθμιση Κλίσης
Ναι
Ρύθμιση Ύψους
Ναι
Κατακόρυφη Περιστροφή
Ναι
Οριζόντια Περιστροφή
Ναι
Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
100 x 100 mm

Συνδεσιμότητα

Τύπος Σύνδεσης
HDMI, VGA (D-sub)

Έξτρα Χαρακτηριστικά

Ηχεία
Ναι
Eye Comfort
Ναι
Χρώμα
Μαύρο

Ενεργειακή Ετικέτα

Κατανάλωση Ενέργειας
-
Ενεργειακή Κλάση
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

2 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα