Bosch Smart Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Λειτουργία Κλειδώματος 80.2x52.2εκ.
Εστίες Κουζίνας

Bosch Smart Επαγωγική Εστία Αυτόνομη με Λειτουργία Κλειδώματος 80.2x52.2εκ.Κωδικός: 53545727

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Αριθμός Εστιών: 5
  • Αυτόνομη
  • Διακόπτες Αφής
  • Διαστάσεις Εντοιχισμού: 75x49cm
Δες όλη την περιγραφή
949,00
ΠαράδοσηΤετ, 25 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+38,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 949,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 949,00 €

Περιγραφή

Ο έλεγχος της εστίας σας γίνεται απλός και εύκολος

Σας έχει συμβεί να μην μπορείτε να ρυθμίσετε σωστά την εστία σας; Το DirectSelect είναι για εσάς. Χάρη στον εύκολο πίνακα ελέγχου και στον LED φωτισμό, το DirectSelect σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την επιθυμητή ζώνη μαγειρέματος και να ρυθμίσετε τη θερμότητα που θέλετε γρήγορα και εύκολα.

Ο εύκολος τρόπος να ελέγχετε εύκολα τον απορροφητήρα σας

Τώρα, μπορείτε απλά να επικεντρωθείτε στο μαγείρεμα.Ο απορροφητήρας Bosch είναι συμβατός με την εστία σας και ελέγχεται αυτόματα από αυτή μέσω της εφαρμογής Home Connect.Αυτό συμβαίνει με τη βοήθεια ενός αλγορίθμου που προσαρμόζει την ισχύ απορροφητήρα κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος, σύμφωνα με τις ρυθμίσεις της εστίας.Η κουζίνα σας δεν θα έχει ξανά υδρατμούς και οσμές ενώ ακόμα δεν θα χρειαστεί να ξανακαθαρίσετε δαχτυλιές από τον απορροφητήρα σας.Αυτός είναι ο νέος τρόπος να μαγειρεύετε με ευκολία.

Οι αγαπημένες σας ρυθμίσεις, έτοιμες στη στιγμή

Τώρα έχετε τη δυνατότητα να ετοιμάσετε ακόμα και τις πιο απλές συνταγές, για παράδειγμα τα βραστά αβγά για πρωϊνό, όπως σας αρέσουν, ακριβώς στα 5:45 λεπτά.Με το πλήκτρο «Αγαπημένα» μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε τον ιδανικό συνδυασμό ρυθμίσεων, όπως την ένταση της θερμότητας και τη χρονική διάρκεια μίας συνταγής.Ή μπορείτε να ανάβετε τα φώτα του απορροφητήρα.Απλώς συνδέστε την εστία σας στην εφαρμογή Home Connect για να ξεκινήσετε εύκολα τη μέρα σας.

Επιταχύνετε τη διαδικασία μαγειρέματος

Όταν θέλετε να έχετε γρήγορα και εύκολα γεύματα στο τραπέζι ακόμα πιο άμεσα, το Power Boost μπορεί να σας βοηθήσει. Αυτή η πρακτική και έξυπνη λειτουργία προσθέτει μια ώθηση ισχύος (boost) για εξαιρετικά γρήγορη θέρμανση(power) στο σκεύος σας. Χρησιμοποιήστε τη συγκεκριμένη λειτουργία, στην επαγωγική σας εστία, για να βράσετε μεγάλες ποσότητες νερού και να τις ζεσταίνετε έως και 35% πιο γρήγορα σε σύγκριση με το υψηλότερο επίπεδο ισχύος.

Διακόψτε το μαγείρεμα όταν χρειάζεται

Αποσπάται η προσοχή σας από κάτι άλλο ενώ μαγειρεύετε;Τώρα έχετε τη δυνατότητα να διακόψετε το μαγείρεμα και να απενεργοποιήσετε όλα τα κουμπιά των εστιών σας.Είτε χτυπά το κουδούνι της πόρτας, είτε σας καλούν στο τηλέφωνο, είτε θέλετε να καθαρίσετε τη γυάλινη επιφάνεια στις εστίες, μπορείτε απλώς να τις απεργοποιήσετε και μετά από 10 λεπτα να συνεχίσετε το μαγείρεμα.

Οι ρυθμίσεις σας αποθηκεύονται

Εάν κάτι πάει στραβά κατά το μαγείρεμα, όπως για παράδειγμα να ξεχειλίσει το φαγητό, οι εστίες απενεργοποιούνται αυτόματα, αποθηκεύοντας τις τελευταίες ρυθμίσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις σας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η εστία δεν ενεργοποιείται κατά λάθος

Τώρα μπορείτε να έχετε τη σιγουριά ότι τα παιδιά δεν θα ενεργοποιήσουν κατά λάθος την εστία. Η λειτουργία κλειδώματος ασφαλείας για παιδιά αποτρέπει κάθε κατά λάθος χρήση, με το παρατεταμένο πάτημα ενός κουμπιού.

Κατασκευαστής

Bosch

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
PIV831HB1E

Γενικά

Τύπος
Επαγωγική
Αυτόνομη
Ναι
Αριθμός Εστιών
5
Διακόπτες
Αφής
Inox
Όχι
Domino
Όχι
Απορροφητήρας
Όχι
Smart
Ναι
Λειτουργία Κλειδώματος
Ναι

Διαστάσεις Συσκευής

Ύψος
-
Πλάτος
80,2 cm
Βάθος
52,2 cm

Διαστάσεις Εντοιχισμού

Πλάτος Εντοιχισμού
75 cm
Βάθος Εντοιχισμού
49 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη