Ad
HomeVero Air Cooler 60W
Ανεμιστήρες

HomeVero Air Cooler 60W Κωδικός: 53918822

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα δοχείου νερού: 4L
  • Επιλογή 3 ταχυτήτων
  • Λειτουργία Cooler
  • Χειριστήριο
  • Περιστρεφόμενες ρόδες
Δες όλη την περιγραφή
59,90
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+35,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 59,87 €

Περιγραφή

Εσύ κοιμάσαι με το κλιματιστικό ανοιχτό ή κλειστό; Το δίλημμα μεγάλο και μας απασχολεί όλους! Απ’ τη μια δεν υπάρχει πιο ωραίο συναίσθημα από το να κοιμάσαι στη δροσιά σκεπασμένος με ένα σεντόνι. Απ’ την άλλη όμως οι λογαριασμοί του ρεύματος πονάνε πολύ και το χειρότερο, το επόμενο πρωί μπορεί να ξυπνήσεις πιασμένος και σχεδόν άρρωστος. Ναι θα μου πείτε υπάρχουν και οι ανεμιστήρες, όμως το μόνο που κάνουν είναι θόρυβο Κι απλά ανακυκλώνουν τον ζεστό αέρα. Και τι να κάνω – σκέφτεσαι; Δε μπορεί θα υπάρχει μια μέση λύση - λες.

Μάντεψε!

Φυσικά και υπάρχει! Ανακαλύψε τη δροσιά του καλοκαιριού με τον νέο Air Cooler της HomeVero. Το αγαπημένο brand HomeVero έρχεται να μας αποδείξει ότι η ψύξη του χώρου μας μπορεί να συνδυαστεί με την οικονομία. Το air cooler δεν ξηραίνει την ατμόσφαιρα όπως το κλιματιστικό και φυσικά η κατανάλωσή του είναι πολύ χαμηλότερη.

Γιατί να επιλέξω Air Cooler;

Αποτελεσματική Ψύξη: Είναι εξοπλισμένο με 3 ταχύτητες για να επιλέξεις την καταλληλότερη ανάλογα με τις συνθήκες. Η λειτουργία ταλάντωσης και οι ρυθμιζόμενες περσίδες διαχέουν τον αέρα σε όλο το δωμάτιο προσφέροντας δροσιά παντού και όχι μόνο σε ένα σημείο. Και αν οι ζέστες πιάσουν για τα καλά μη σκας! Βάλε τις παγωμένες παγοκυψέλες στο δοχείο νερού, ενεργοποίησε το κουμπί cooler και απόλαυσε ένα κύμα δροσιάς στο σπίτι σου.

Φορητότητα: Το air cooler διαθέτει ροδάκια που σου δίνουν τη δυνατότητα να το μεταφέρεις σε όποιο δωμάτιο θέλεις. Μπορείς να το έχεις δίπλα σου την ώρα που βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία στην τηλεόραση, όταν είσαι στην κουζίνα και ετοιμάζεις κάτι για να φας. Και, τέλος , να το πάρεις μαζί σου στο δωμάτιό σου, όταν πλέον νυστάξεις.

Εξοικονόμηση ενέργειας: Το Air Cooler είναι όχι μόνο οικονομικό στη λειτουργία του, αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον, καθώς δε χρειάζεται φρέον για να λειτουργήσει, που όπως πολύ καλά γνωρίζουμε είναι επιβλαβές για το περιβάλλον.

Εύκολη Χρήση & με χειριστήριο: Με το πάτημα 1 κουμπιού και χάρη στο χειριστήριο η χρήση του γίνεται παιχνιδάκι. Ξάπλωσε, βάλε στην τηλεόραση την αγαπημένη σου σειρά και άσε τους άλλους να βράζουν με τους ανεμιστήρες! Και φυσικά μόλις αποφασίσεις πως δεν το χρειάζεσαι άλλο απλά το κλείνεις από το χειριστήριο, που συμπεριλαμβάνεται, χωρίς να χρειαστεί να κουνηθείς από τον καναπέ ή το κρεβάτι σου.

Αθόρυβο: Διαθέτει 3 λειτουργίες (Low, Mid, High) ώστε να μπορείς, ακόμα και όταν κοιμάσαι, να το χρησιμοποιείς χωρίς να φοβάσαι ότι θα σου πάρει τα αυτιά.

Πλεονεκτήματα

Δροσιά χωρίς ξηρασία: Σε αντίθεση με το κλιματιστικό, το air cooler διατηρεί την υγρασία του αέρα σε φυσιολογικά επίπεδα, αποτρέποντας την ξηρασία του δέρματος και του λαιμού.

Εξοικονόμηση ενέργειας: Η κατανάλωση ρεύματος του air cooler είναι κατά πολύ χαμηλότερη από αυτή ενός κλιματιστικού. Ξεχάστε πια τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος!

Εύκολη χρήση και μεταφορά: Δε χρειάζεται να μπλεχτείτε με καλώδια, εγκαταστάσεις και μαστόρους. Τοποθετείστε το air cooler στη πρίζα, βάλτε κρύο νερό στη δεξαμενή και απλά πατήστε ένα κουμπί. Τόσο απλά και εύκολα! Χωρίς περίπλοκες εγκαταστάσεις, απλά τοποθετείτε το air cooler όπου θέλετε και απολάυστε τη δροσιά του. Επιπλέον, διαθέτει ροδάκια για εύκολη μεταφορά από δωμάτιο σε δωμάτιο.

Ιδανικό για

  • Κρεβατοκάμαρες
  • Παιδικά δωμάτια
  • Γραφεία
  • Μικρά διαμερίσματα
  • Φοιτητικά δωμάτια
  • Χώρους εργασίας
  • Εξοχικές κατοικίες

Το καλοκαίρι είναι εδώ, και η ανάγκη για δροσιά είναι μεγαλύτερη από ποτέ! Μην περιμένετε άλλο και μην αφήσετε τη ζέστη να χαλάσει τις στιγμές του καλοκαιριού σας, η απόλυτη δροσιά είναι μόνο ένα κλικ μακριά!

Χαρακτηριστικά

  • Χωρητικότητα δοχείου νερού: 4L
  • Επιλογή 3 ταχυτήτων
  • Λειτουργία Cooler
  • Χειριστήριο
  • Περιστρεφόμενες ρόδες
  • 2 παγοκυψέλες
  • Ταλάντωση περσίδων οριζοντίως & καθέτως

Κατασκευαστής

HomeVero

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
HV-MAC4L

Γενικά Χαρακτηριστικά

Είδος
Air Cooler
Τοποθέτηση
Δαπέδου
Τηλεχειριστήριο
Όχι
Χρονοδιακόπτης
Όχι
Μεταλλικά Πτερύγια
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Ισχύς
60 W
Ταχύτητες
3

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες