MSI Bravo 15 C7UCX-235AU 15.6" FHD 144Hz (Ryzen 5-7535HS/8GB/512GB SSD + 512GB SSD/GeForce RTX 2050/W11 Home) (International English Keyboard)
Laptops

MSI Bravo 15 C7UCX-235AU 15.6" FHD 144Hz (Ryzen 5-7535HS/8GB/512GB SSD + 512GB SSD/GeForce RTX 2050/W11 Home) (International English Keyboard) Κωδικός: 54095374

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Μοντέλο 2024
  • Οθόνη 15.6" 1920x1080
  • Ryzen 5 7535HS-3.3GHz
  • HDMI, USB 3.2, USB-C
  • Βάρος 2.25Kg
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 7 ημέρες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Νέο Πρότυπο για τα Παιχνίδια

Καλώς ήρθατε στη νέα εποχή των επιδόσεων. Η σειρά AMD Ryzen 7035HS εισάγει την ταχύτητα του "Zen 3+" για παίκτες και δημιουργούς με καθαρή ισχύ για να αντιμετωπίσουν οποιοδήποτε παιχνίδι ή ροή εργασίας στην ψηφιακή παιδική χαρά. Με έως και 8 πυρήνες, 16 νήματα, οι επεξεργαστές AMD Ryzen 7035HS Series προσφέρουν επιδόσεις που αλλάζουν το παιχνίδι.

Φορητοί Υπολογιστές Σειράς Geforce Rtx™ 30 - Το Απόλυτο Παιχνίδι

Οι GPUs NVIDIA® GeForce RTX™ 30 Series Laptop GPUs τροφοδοτούν τους ταχύτερους φορητούς υπολογιστές στον κόσμο για gamers και δημιουργούς. Είναι κατασκευασμένες με Ampere - την αρχιτεκτονική RTX 2ης γενιάς της NVIDIA - για να σας προσφέρουν τα πιο ρεαλιστικά ray-traced γραφικά και πρωτοποριακές λειτουργίες AI, όπως το NVIDIA DLSS. Επιπλέον, οι τεχνολογίες Max-Q απελευθερώνουν τη δύναμη της AI για να δημιουργήσουν λεπτούς φορητούς υπολογιστές υψηλών επιδόσεων που είναι ταχύτεροι και καλύτεροι από ποτέ.

Αύξηση Των Επιδόσεων Με Τεχνητή Νοημοσύνη

Το NVIDIA DLSS δίνει στα παιχνίδια μια ώθηση ταχύτητας με ασυμβίβαστη ποιότητα εικόνας. Ανεβάστε τις ρυθμίσεις και την ανάλυση για ακόμα καλύτερη οπτική εμπειρία.

Πιο Συναρπαστικές Εμπειρίες

Το Ray Tracing είναι το ιερό δισκοπότηρο των γραφικών. Προσομοιώνει τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται το φως στον πραγματικό κόσμο για να παράγει τα πιο ρεαλιστικά και καθηλωτικά γραφικά για παίκτες και δημιουργούς - και τρέχει γρήγορα χάρη στους πυρήνες RT 2ης γενιάς.

Βελτιστοποιημένη Ισχύς Και Απόδοση

Το NVIDIA Max-Q είναι μια σουίτα τεχνολογιών που βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και βελτιστοποιούν τους φορητούς υπολογιστές ώστε να παρέχουν υψηλές επιδόσεις σε λεπτούς συντελεστές μορφής.

Λειτουργία Διακριτών Γραφικών (σχεδιασμός Mux) Αναδρομολόγηση Της Ισχύος Με Ένα Ανοιγοκλείσιμο Του Ματιού

Επιλέξτε μεταξύ "Discrete Graphics Mode" ή "MSHybrid Graphics Mode" (NVIDIA Optimus), η τεχνολογία γραφικών με δυνατότητα εναλλαγής προσφέρει ισχυρές επιδόσεις gaming και αποδοτικότητα με ένα μόνο κλικ.

Νvidia Reflex

Το NVIDIA Reflex παρέχει τη χαμηλότερη καθυστέρηση και την καλύτερη απόκριση για το απόλυτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Κατασκευασμένο για τη βελτιστοποίηση και τη μέτρηση της καθυστέρησης του συστήματος, το Reflex παρέχει ταχύτερη απόκτηση στόχου, ταχύτερους χρόνους αντίδρασης και την καλύτερη ακρίβεια στόχευσης για ανταγωνιστικά παιχνίδια.

Resizable Bar

Το Resizable BAR είναι ένα προηγμένο χαρακτηριστικό PCI Express που επιτρέπει στη CPU να έχει πρόσβαση σε ολόκληρο το ρυθμιστικό πλαίσιο της GPU ταυτόχρονα, βελτιώνοντας την απόδοση σε πολλά παιχνίδια.

Επανασχεδιασμένη Λύση Ψύξης Με Σχεδιασμό Κοινών Σωλήνων Cpu&gpu

Εισαγωγή του νέου σχεδιασμού Shared-Pipe, του σωλήνα θερμότητας που συνδέεται τόσο με την CPU όσο και με την GPU. Το Shared-Pipe μπορεί να βελτιώσει τη θερμική ικανότητα, απελευθερώνοντας ιδιαίτερα την απόδοση της CPU! Με το MSI Cooler Boost 5, οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν ελεύθερα τον όλο και πιο σύνθετο κόσμο του παιχνιδιού.

Αστραπιαία Και Ομαλή Απεικόνιση

Προσαρμοσμένη και ιδιαίτερα βελτιστοποιημένη για παίκτες. Η οθόνη διαθέτει υψηλό ρυθμό ανανέωσης και ομαλή απεικόνιση, επιτρέποντάς σας να ζήσετε το επόμενο επίπεδο παιχνιδιού.

Wi-Fi 6E

Το πιο πρόσφατο Wi-Fi 6E παρέχει εκπληκτική ταχύτητα, ενώ διατηρεί το δίκτυο ομαλό και σταθερό ακόμα και όταν μοιράζεται το δίκτυο με πολλούς χρήστες. Με την εξαιρετική απόδοση και τη χαμηλή καθυστέρηση, απλά προλαβαίνετε τους άλλους.

Φωτίζεται Με Στυλ Παιχνιδιού

Η σειρά Bravo είναι εξοπλισμένη με πληκτρολόγιο RGB 4 ζωνών με φωτισμένο WASD και ειδικά σχεδιασμένα καπάκια πλήκτρων. Απολαύστε το πολύχρωμο φως που λάμπει σαν ενέργεια παλμού χαρίζοντάς σας μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού με στυλ!

Κατασκευαστής

MSI

Χαρακτηριστικά

Επεξεργαστής (CPU)

Κατασκευαστής
Intel
Οικογένεια
Ryzen 5
Μοντέλο
7535HS
Συχνότητα
3,3 GHz
Γενιά
Zen 3+

Οθόνη

IPS Panel
Όχι
OLED
Όχι
Διαγώνιος
15,6 "
Ανάλυση
1920x1080
Δυνατότητες
Full HD
Ρυθμός ανανέωσης
144 Hz

Μνήμη RAM

Χωρητικότητα Μνήμης
8 GB
Τύπος RAM
DDR5

Κάρτα Γραφικών

Shared Μνήμη
Όχι
Κατασκευαστής
Nvidia
Μοντέλο
GeForce RTX 2050
Μνήμη γραφικών
4 GB

Σκληρός Δίσκος

Τύπος Σκληρού
SSD
Χωρητικότητα Σκληρού Δίσκου
512 GB

Δευτερεύων Σκληρός Δίσκος

Τύπος Δευτερεύοντα Δίσκου
SSD
Χωρητικότητα Δευτερεύοντα Δίσκου
512 GB

Μέσα Ανάγνωσης

Card Reader
Όχι

Συνδεσιμότητα

Συνδέσεις
HDMI, USB 3.2, USB-C
Wi-Fi/Bluetooth
Ναι
Δακτυλικό Αποτύπωμα
Όχι

Λογισμικό

Λειτουργικό Σύστημα
Windows 11 Home

Γενικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
2,25 kg
Τύπος
Gaming
Χρώμα
Μαύρο
Γλώσσα Πληκτρολογίου
International English
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Μοντέλο
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
    • Οθόνη
    • Πληκτρολόγιο
    • Touchpad
    • Βάρος
    • Θερμοκρασία
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

13 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες