Παπούτσια Kangoo
Διάφορα Αξεσουάρ Αθλημάτων

Παπούτσια Kangoo Κωδικός: 54107455

Τα παπούτσια Kangoo είναι μποτάκια με έλασμα στο κάτω μέρος, που μιμούνται το πήδημα των καγκουρό και αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για ένα αερόβιο πρόγραμμα γυμναστικής, που συνδυάζει σωματική άσκηση και χορό. Έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το σώμα, απορροφώντας τους κραδασμούς και προστατεύοντας τα γόνατα, τη μέση, τους γλουτούς και τη σπονδυλική...
Δες όλη την περιγραφή

84,55
ΠαράδοσηΠαρ, 19 Ιουλ - Τρί, 23 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 84,55 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 84,55 €

Περιγραφή

Τα παπούτσια Kangoo είναι μποτάκια με έλασμα στο κάτω μέρος, που μιμούνται το πήδημα των καγκουρό και αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ για ένα αερόβιο πρόγραμμα γυμναστικής, που συνδυάζει σωματική άσκηση και χορό. Έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν το σώμα, απορροφώντας τους κραδασμούς και προστατεύοντας τα γόνατα, τη μέση, τους γλουτούς και τη σπονδυλική στήλη. Τα οφέλη αυτής της άσκησης είναι πολλά και τα πετυχαίνεις με άφθονη διασκέδαση. Βελτιώνεις την ισορροπία σου, την αντοχή σου και δυναμώνεις το σώμα σου. Βοηθά στην ρύθμιση και την απώλεια βάρους. Επίσης, εξαλείφεις το άγχος και βελτιώνεις τη στάση του σώματός σου.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
090063L11
Είδος
Παπούτσια Kangoo
Δραστηριότητα
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες