Red Paddle Co 9.6 Compact Συμπαγής Σανίδα SUP με Μήκος 2.9m
Σανίδες SUP

Red Paddle Co 9.6 Compact Συμπαγής Σανίδα SUP με Μήκος 2.9m Κωδικός: 54131146

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Όγκος: 222 λίτρα
  • Βάρος: 7,25 κιλά
  • Πλάτος: 81,3 εκ.
  • Πάχος: 12 εκ.
Δες όλη την περιγραφή
Το προϊόν είναι προσωρινά μη διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 16 ημέρες πριν

Περιγραφή

Το Red Paddle 9'6'' Compact είναι μία από τις πιο μεταφερόμενες σανίδες SUP στον πλανήτη. Είτε ταξιδεύετε με τα πόδια, είτε με ποδήλατο, είτε με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, θα λατρέψετε πόσο βολικό είναι να μεταφέρετε αυτή τη σανίδα σε ένα σακίδιο πλάτης. Φανταστείτε πόσο απελευθερωμένος θα νιώθετε αφήνοντας το αποπνικτικό σας γραφείο, παίρνοντας το σακίδιο Compact και ξεκινώντας προς την ανοιχτή θάλασσα ή το τοπικό ποτάμι.

MSL Pact

Ιδανικό για όλους τους κωπηλάτες που θέλουν μια μικρότερη σανίδα χωρίς συμβιβασμούς στις επιδόσεις. Το αποκλειστικό υλικό MSL PACT, κατασκευασμένο από ειδικά παρασκευασμένο, υψηλής πυκνότητας drop stitch, επιτρέπει στη σανίδα να διπλώνει εύκολα στο μισό πριν τυλιχτεί, ενώ παράλληλα διατηρεί κορυφαία ακαμψία και ανθεκτικότητα στον κλάδο.

Με δέκα χρόνια προετοιμασίας, αυτή η επαναστατική σανίδα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός στο τι μπορεί να είναι μια φουσκωτή σανίδα. Πρόκειται για ένα SUP πλήρους μεγέθους που διπλώνει στο μισό μέγεθος μιας συμβατικής φουσκωτής σανίδας. Ο σχεδιασμός του 9' 6'' Compact βασίζεται στο βραβευμένο 10' 6″ MSL Ride. Παρέχει το τέλειο μείγμα σταθερότητας και ευελιξίας, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε τοποθεσία και κάθε κατάσταση.

Γεμάτη με πρακτικά χαρακτηριστικά και καινοτομίες, αυτή η σανίδα είναι εξαιρετικά πρακτική για όσους δεν έχουν αποθηκευτικό χώρο ή θέλουν να μεταφέρουν εύκολα μια σανίδα. Κατά την ανάπτυξη αυτής της σανίδας, η Red Paddle Co δημιούργησε μια νέα διαδικασία ύφανσης που χρησιμοποιεί μια μήτρα νημάτων εξαιρετικά υψηλής αντοχής. Η σανίδα έχει ένα εξαιρετικά ισχυρό αλλά εύκαμπτο εξωτερικό στρώμα που μπορεί να συσκευαστεί τακτοποιημένα στο Compact σακίδιο πλάτης της. Οι εργονομικές σωληνοειδείς λαβές δίνουν ένα μαλακό, άνετο κράτημα όταν μεταφέρετε τη σανίδα σας.

Κατασκευαστής

Red Paddle Co (Σανίδες SUP)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Είδος
Συμπαγείς
Τύπος
All Around
Χρώμα
Πολύχρωμο
Πλήρες Σετ SUP
Ναι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Βάρος
7,25 κιλά
Όγκος
222 lt
Αριθμός Πτερυγίων
2
Σχήμα Σανίδας
Πλαναρίσματος

Διαστάσεις

Μήκος
290 εκ.
Πλάτος
81,3 εκ.
Πάχος
12 εκ.

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη

Είδες πρόσφατα

Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες