LG 39GS95QE-B OLED HDR Curved Gaming Monitor 39" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTG
Οθόνες Υπολογιστών

LG 39GS95QE-B OLED HDR Curved Gaming Monitor 39" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGΚωδικός: 54161578

Η gaming οθόνη υπολογιστή 39GS95QE-B της LG έχει ανάλυση 3440x1440 και διαγώνιο 39 ίντσες. Εξοπλισμένη με OLED panel, αποδίδει τέλεια το μαύρο, ενώ έχει υψηλή αντίθεση και καλή χρωματική απόδοση....

Δες όλη την περιγραφή

Η gaming οθόνη υπολογιστή 39GS95QE-B της LG έχει ανάλυση 3440x1440 και διαγώνιο 39 ίντσες. Εξοπλισμένη με OLED panel, αποδίδει τέλεια το μαύρο, ενώ έχει υψηλή αντίθεση και καλή χρωματική απόδοση. Είναι κυρτή (curved) και με μεγαλύτερο πλάτος σε σχέση με τις συνηθισμένες οθόνες (ultrawide). Έτσι έχετε πιο φυσική εμπειρία θέασης και ευρύτερο οπτικό πεδίο, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή
1.199,00
ΠαράδοσηΠέμ, 26 Σεπ - Δευ, 30 Σεπ
+44,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Θα χρειαστείς μαζί

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 1.195,40 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 1.462,00 €

  2. 1.165,72 €

  3. 1.172,41 €

  4. 1.838,23 €

  5. 1.390,54 €

  6. 1.216,27 €

  7. 1.173,15 €

  8. 1.726,13 €

  9. 1.500,34 €

  10. 1.195,40 €

  11. Επίσημος μεταπωλητής
    1.199,01 €

  12. Επίσημος μεταπωλητής
    1.199,00 €

  13. 1.199,00 €

  14. 1.671,82 €

  15. 1.671,82 €

  16. 1.195,41 €

Περιγραφή

Η gaming οθόνη υπολογιστή 39GS95QE-B της LG έχει ανάλυση 3440x1440 και διαγώνιο 39 ίντσες. Εξοπλισμένη με OLED panel, αποδίδει τέλεια το μαύρο, ενώ έχει υψηλή αντίθεση και καλή χρωματική απόδοση. Είναι κυρτή (curved) και με μεγαλύτερο πλάτος σε σχέση με τις συνηθισμένες οθόνες (ultrawide). Έτσι έχετε πιο φυσική εμπειρία θέασης και ευρύτερο οπτικό πεδίο, ενώ διευκολύνει εργασίες με πολλαπλά ανοιχτά παράθυρα και video editing. Η QHD ανάλυση σας επιτρέπει να έχετε περισσότερα παράθυρα ανοιχτά στην επιφάνεια εργασίας και πιο λεπτομερή εικόνα σε παιχνίδια και editing. Έχει ρυθμό ανανέωσης 240Hz, που προσφέρει καθαρή εικόνα και λιγότερο motion blur στα παιχνίδια.

Η οθόνη διαθέτει τεχνολογία FreeSync Premium Pro. Το FreeSync απευθύνεται κυρίως στους gamers και βελτιώνει την απόδοση, όταν συνδυαστεί με κάρτα γραφικών AMD. Συγχρονίζοντας δυναμικά το ρυθμό ανανέωσης της οθόνης με το ρυθμό καρέ της εικόνας, το FreeSync ελαχιστοποιεί τα σπασίματα και τις ρωγμές στην εικόνα, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτο και ομαλό gaming. 

Η εξελιγμένη έκδοση Premium Pro εξασφαλίζει ότι η οθόνη θα λειτουργεί με ρυθμό ανανέωσης τουλάχιστον 120Hz σε ελάχιστη ανάλυση 1920x1080, ενώ υποστηρίζει και HDR περιεχόμενο, ώστε η φωτεινότητα και τα χρώματα των παιχνιδιών να αποδίδονται με τη μέγιστη πιστότητα. Επιπλέον, είναι συμβατή και με την λειτουργία G-Sync (G-Sync Compatible) για βελτίωση της απόδοσης, όταν συνδυαστεί με κάρτα γραφικών NVIDIA.

Γίνετε το κέντρο του παιχνιδιού

Η ολοκαίνουρια κυρτή οθόνη 800R, η οποία απεικονίζει πλήρως τον κόσμο γύρω σας.

Ιδανική καμπύλη

Ζήστε την εμπειρία της καμπύλης που αφυπνίζει τα ένστικτα παιχνιδιού εκμεταλλευόμενοι την απόσταση από την οθόνη και τη φυσική λειτουργία του ανθρώπινου ματιού.

Καθώς κάθεστε στο γραφείο σας, γίνεται το επίκεντρο της οθόνης, αποδίδοντας τα πρωτότυπα γραφικά με σταθερή φωτεινότητα και ζωντάνια χωρίς παραμόρφωση. Βρεθείτε στο επίκεντρο της καμπύλης 800R και εξερευνήστε τον κόσμο του gaming.

39" 21:9 Ultra-WQHD

Εξερευνήστε τον πανοραμικό κόσμο των παιχνιδιών

Η οθόνη Ultra-WQHD 39 ιντσών με λόγο διαστάσεων 21:9 σάς προσφέρει μια ευρύτερη προβολή κατά 34% σε σύγκριση με μια τυπική οθόνη με λόγο διαστάσεων 16:9. Ζήστε μια συγκλονιστική καθηλωτική εμπειρία στον νέο κόσμο παιχνιδιών για πρώτη φορά.

Η πιο φωτεινή OLED

Υπεροχή για εκπληκτικά παιχνίδια

Η φωτεινή οθόνη OLED προσφέρει ένα ολοκαίνουργιο επίπεδο ζωηρότητας των χρωμάτων. Με τυπική φωτεινότητα 275 nits και μέγιστη φωτεινότητα 1300 nits, αυτή η οθόνη διατηρεί τις εικόνες σας φωτεινές και ζωντανές, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα παίζετε ποτέ στο σκοτάδι.

Micro Lens Array+

Η εξέλιξη της τεχνολογίας OLED

Η UltraGear™ OLED μας με τεχνολογία Micro Lens Array+, παρουσιάζει υψηλότερη φωτεινότητα (SDR) κατά 37,5% σε σύγκριση με την MLA.

DisplayHDR True Black 400 / DCI-P3 98.5%

Η έκρηξη των χρωμάτων

Η VESA DisplayHDR True Black 400 ζωντανεύει κάθε σκηνή, είτε φωτεινή είτε σκούρα, με ρεαλιστικές λεπτομέρειες με λόγο αντίθεσης 1.500.000 και DCI-P3 98.5% (τυπ.).

Γρήγορες ρυθμίσεις για φωτεινότερη OLED

[Επιλογή 1] Απενεργοποιήστε τη λειτουργία Έξυπνη Εξοικονόμηση Ενέργειας.

    Οθόνη OLED στα 240Hz

    Κίνηση με εκρηκτική ταχύτητα

    Η νέα οθόνη UltraGear™ της οθόνης παρέχει την εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα ρυθμού ανανέωσης 240 Hz για να βλέπετε γρήγορα το επόμενο καρέ και κάνει την εικόνα να εμφανίζεται ομαλά. Οι παίκτες μπορούν να ανταποκρίνονται γρήγορα, να πιάνουν αντιπάλους και να στοχεύουν εύκολα στους στόχους.

    Εξαιρετικά γρήγορος χρόνος απόκρισης

    0.03 ms (GtG)

    Με χρόνο απόκρισης 0.03 ms (GtG), με μειωμένο ορατό ghosting και καθαρότερη απόδοση των αντικειμένων, απολαύστε τα παιχνίδια με ομαλότερη κίνηση και σουρεαλιστική οπτική.

    Σχεδιασμός με επίκεντρο τον παίκτη

    Ολοκαίνουργιος σχεδιασμός στο στυλ σας

    Αποκαλύπτουμε τη νέα ταυτότητα της UltraGear στον σχεδιασμό εξαγώνων Unity. Ξεδιπλώστε τον δικό σας χώρο παιχνιδιού με απρόσκοπτη, μοναδική σχεδίαση. Η βάση της σχήματος L καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο στο γραφείο για την αποφυγή ακαταστασίας.

    Εμπειρία ομαλού gaming

    VESA certified AdaptiveSync

    NVIDIA® G-SYNC® Compatible

    Με πιστοποίηση VESA AdaptiveSync Display, εξοπλισμένη για gaming με σημαντικά υψηλότερους ρυθμούς ανανέωσης και χαμηλή καθυστέρηση. Απολαύστε ομαλότερες εικόνες στα παιχνίδια χωρίς αλλοιώσεις και αναπαραγωγή βίντεο χωρίς τρεμόπαιγμα.

    Αυτή η οθόνη έχει δοκιμαστεί από την NVIDIA και έχει επίσημη επικύρωση ότι είναι συμβατή με την τεχνολογία G-SYNC®, για να απολαμβάνετε μια καλή εμπειρία παιχνιδιού ελαχιστοποιώντας σημαντικά τις αλλοιώσεις και το τρέμουλο.

    Χαρίστε ευκρίνεια στο παιχνίδι σας

    Αυτή η οθόνη έχει λάβει πιστοποίηση VESA ClearMR 13000, που σας επιτρέπει να βλέπετε κάθε κίνηση τόσο καθαρά όσο στατικές εικόνες με εκπληκτικά μειωμένη θόλωση για τα παιχνίδια.

    Χαμηλή αντανάκλαση

    Ζήστε μόνο το παιχνίδι σας

    Η τεχνολογία anti-glare (χαμηλής αντανάκλασης), προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία θέασης οπουδήποτε, μειώνοντας την πιθανότητα απόσπασης προσοχής από την οθόνη ακόμη και σε φωτεινό περιβάλλον.

    Ζωντανά χρώματα & ξεκούραστη θέαση

    Με την τεχνολογία Live Color Low Blue Light της LG μπορείτε να απολαμβάνετε μια φωτεινή εμπειρία παιχνιδιού χωρίς να κουράζετε τα μάτια σας.

    DP 1.4 και HDMI 2.1

    Ενισχύστε την απόδοση του παιχνιδιού σας με μια οθόνη OLED

    Με δυνατότητα ρυθμού ανανέωσης έως και 240Hz απο DP και HDMI, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν ανάλυση Ultra- WQHD.

    PBP & PIP

    Παίξτε παιχνίδια και ακόμα παραπάνω...ταυτόχρονα

    Αυτή η οθόνη υποστηρίζει έως 2 PBP και PIP, επιτρέποντας να δείτε το περιεχόμενο που προέρχεται από 2 εισόδους σε μία οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παίζετε ταυτόχρονα πολλαπλά παιχνίδια ή εργασίες σε μία οθόνη.

    Έξοδος ακουστικών 4 πόλων

    Plugin για εντυπωσιακό εφέ ήχου

    Εύκολη σύνδεση των ακουστικών με έξοδο 4 πόλων και απολαύστε παιχνίδια ενώ έχετε φωνητική συνομιλία. Απολαύστε επίσης την καθηλωτική εμπειρία ήχου DTS Headphone:X, ένας εικονικός τρισδιάστατος ήχος.

    GUI παιχνιδιών

    Βραβευμένο GUI παιχνιδιών

    Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα On-Screen Display και OnScreen Control για εύκολη προσαρμογή των ρυθμίσεων, από την προσαρμογή των βασικών επιλογών οθόνης μέχρι την καταχώριση του «User Defined Key» για τον ορισμό μιας συντόμευσης.

    Προστασία της OLED σας

    Μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνιση ειδώλων ή τον αποχρωματισμό οθόνης ενεργοποιώντας τις λειτουργίες «OLED Screen Move», η οποία μετακινεί την οθόνη ελαφρά σε τακτά χρονικά διαστήματα, «Screen Saver» και «Image Cleaning».

    LG Calibration Studio

    Μεγαλύτερη ακρίβεια χρωμάτων

    Χρησιμοποιώντας τη βαθμονόμηση υλισμικού του LG Calibration Studio, μπορείτε να απολαύσετε προηγμένη ποιότητα χρωμάτων με ευρύ χρωματικό φάσμα και συνέπεια.

    Κατασκευαστής

    LG

    Χαρακτηριστικά

    Βασικά Χαρακτηριστικά

    Panel
    OLED
    HDR
    Ναι
    Curved
    Ναι
    Βαθμός Καμπυλότητας
    800R
    UltraWide
    Ναι
    Διαγώνιος
    39 "
    Ανάλυση
    3440x1440
    Αντίθεση
    1500000 :1
    Χρόνος Απόκρισης (GTG)
    0,03 ms
    Ρυθμός Ανανέωσης
    240 Hz
    Aspect Ratio
    21:9

    Εργονομία Βάσης

    Ρύθμιση Κλίσης
    Ναι
    Ρύθμιση Ύψους
    Ναι
    Κατακόρυφη Περιστροφή
    Ναι
    Οριζόντια Περιστροφή
    Ναι
    Δυνατότητα Επιτοίχιας Τοποθέτησης (Vesa)
    100 x 100 mm

    Συνδεσιμότητα

    Τύπος Σύνδεσης
    DisplayPort, HDMI, USB-C

    Έξτρα Χαρακτηριστικά

    Είδος Monitor
    Gaming Monitor
    Ηχεία
    Όχι
    Δυνατότητες & Λειτουργίες
    FreeSync Premium Pro, G-Sync Compatible
    Eye Comfort
    Όχι
    Χρώμα
    Μαύρο

    Ενεργειακή Ετικέτα

    Κατανάλωση Ενέργειας
    38 kWh/1000h
    Ενεργειακή Κλάση
    F

    Σημαντική πληροφορία

    Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

    Ερωτήσεις

    Έχεις απορία για το προϊόν;

    Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

    Ρώτησε για το προϊόν
    Όνομα χρήστη

    Παρόμοια προϊόντα

    LG 39GS95QE-B OLED HDR Curved Gaming Monitor 39" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGLG 39GS95QE-B OLED HDR Curved Gaming Monitor 39" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGLG 34GS95QE UltraGear Ultrawide OLED HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGLG 34GS95QE UltraGear Ultrawide OLED HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGLG UltraGear 45GR95QE-B OLED HDR Curved Gaming Monitor 45" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGLG UltraGear 45GR95QE-B OLED HDR Curved Gaming Monitor 45" QHD 3440x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGSamsung Odyssey G8 OLED HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 175Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.1ms GTGSamsung Odyssey G8 OLED HDR Curved Gaming Monitor 34" QHD 3440x1440 175Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.1ms GTGSamsung Odyssey G9 Ultrawide OLED HDR Curved Gaming Monitor 49" 5120x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTGSamsung Odyssey G9 Ultrawide OLED HDR Curved Gaming Monitor 49" 5120x1440 240Hz με Χρόνο Απόκρισης 0.03ms GTG
    από 1.195,40 €από 948,00 €από 1.149,00 €από 896,10 €από 1.182,80 €
    ΚατασκευαστήςLGLGLGSamsungSamsung
    Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
    Διαγώνιος39 "34 "45 "34 "49 "
    Περισσότερα χαρακτηριστικά