PS5 Games

Call of Duty: Black Ops 6 PS5 Game - ΠροπαραγγελίαΚωδικός: 54320095

Το Black Ops 6 είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ δράσης που διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του '90, μια περίοδο μετάβασης και αναταραχής στην παγκόσμια πολιτική, που χαρακτηρίζεται από το...

Δες όλη την περιγραφή

Το Black Ops 6 είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ δράσης που διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του '90, μια περίοδο μετάβασης και αναταραχής στην παγκόσμια πολιτική, που χαρακτηρίζεται από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και την άνοδο των Ηνωμένων Πολιτειών σε ενιαία υπερδύναμη. Με μια αφήγηση που τρελαίνει το μυαλό και δεν δεσμεύεται από τους κανόνες...

Δες όλη την περιγραφή
72,90
ΠαράδοσηΤρί, 15 Οκτ - Τρί, 05 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 72,90 €

Περιγραφή

Το Black Ops 6 είναι ένα κατασκοπευτικό θρίλερ δράσης που διαδραματίζεται στις αρχές της δεκαετίας του '90, μια περίοδο μετάβασης και αναταραχής στην παγκόσμια πολιτική, που χαρακτηρίζεται από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και την άνοδο των Ηνωμένων Πολιτειών σε ενιαία υπερδύναμη. Με μια αφήγηση που τρελαίνει το μυαλό και δεν δεσμεύεται από τους κανόνες εμπλοκής, αυτό είναι το χαρακτηριστικό Black Ops σε μια κινηματογραφική καμπάνια ενός παίκτη, μια κορυφαία εμπειρία πολλαπλών παικτών και με την επική επιστροφή των Round-Based Zombies.

Ενώ ο Πόλεμος του Κόλπου βρίσκεται στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, μια σκιώδης μυστική δύναμη έχει διεισδύσει στα υψηλότερα επίπεδα της CIA, στιγματίζοντας όποιον αντιστέκεται ως προδότη. Εξόριστοι από την υπηρεσία τους και τη χώρα που κάποτε τους χαρακτήριζε ήρωες, ο βετεράνος των Black Ops Frank Woods και η ομάδα του βρίσκονται κυνηγημένοι από τη στρατιωτική μηχανή που τους δημιούργησε.

Αφαιρώντας τους τίτλους, τις διασυνδέσεις, τα όπλα, την τεχνολογία και τους συμμάχους τους, αναγκάζονται να αποστατήσουν, συνεργαζόμενοι με τον εγκληματικό υπόκοσμο για να παραμείνουν ένα βήμα μπροστά από τη διεφθαρμένη κυβέρνησή τους. Θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να ρίξουν τους πραγματικούς προδότες και να καθαρίσουν τα ονόματά τους - ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περάσουν τις ίδιες γραμμές με τους εχθρούς τους. Δεν υπάρχει επιστροφή.

Omnimovement

Σε ολόκληρο το παιχνίδι, οι παίκτες θα ξεπεράσουν τα όριά τους με αρκετές νέες παγκόσμιες καινοτομίες, συμπεριλαμβανομένης της omnimovement, της πιο ρευστής κίνησης του Call of Duty με μπότες στο έδαφος μέχρι σήμερα, η οποία αξιοποιεί τη δυνατότητα αδιάλειπτης αλυσιδωτής εκτέλεσης ελιγμών μάχης προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Δυναμικό gameplay

Το Black Ops 6 Campaign παρέχει δυναμικό gameplay από στιγμή σε στιγμή που περιλαμβάνει μια ποικιλία χώρων παιχνιδιού με εντυπωσιακά σκηνικά και στιγμές γεμάτες δράση, ληστείες με υψηλό ρίσκο και κατασκοπευτική δραστηριότητα με μυστικά.

Εμπειρία πολλαπλών παικτών

Σε μια κορυφαία εμπειρία Multiplayer, οι παίκτες θα δοκιμάσουν τις ικανότητές C σε 16 νέους χάρτες κατά την κυκλοφορία, συμπεριλαμβανομένων 12 βασικών χαρτών 6v6 και 4 χαρτών Strike που μπορούν να παιχτούν 2v2 ή 6v6.

Λειτουργία Zombies Round-Based

Το Black Ops 6 σηματοδοτεί επίσης την επική επιστροφή του Round-Based Zombies, της αγαπημένης λειτουργίας των οπαδών, όπου οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν ορδές απέθαντων σε δύο ολοκαίνουργιους χάρτες κατά την κυκλοφορία. Μετά το λανσάρισμα, οι παίκτες μπορούν να προσβλέπουν σε ακόμα περισσότερους συναρπαστικούς χάρτες και πρωτοποριακές εμπειρίες που θα εμφανιστούν τόσο στο Multiplayer όσο και στα Zombies.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, First Person Shooter, Shooter
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
25/10/2024
Όριο Ηλικίας (PEGI)
18
Νέα Κυκλοφορία
Ναι
Edition
Standard
Συνδρομή PS Plus
-
VR
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη