Ezviz A3 Home Gateway Smart Hub με Ηχείο Λευκό
Smart Hubs

Ezviz A3 Home Gateway Smart Hub με Ηχείο ΛευκόΚωδικός: 54326498

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συνδεσιμότητα: Wi-Fi
  • Με 20 επιλογές ήχου
  • Τροφοδοσία: Micro USB, DC 5V
  • Διαστάσεις: 70x25.4mm
  • Βάρος: 71g
Δες όλη την περιγραφή
69,90
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 69,90 €

Περιγραφή

Τα πάντα υπό τον έλεγχο σας!

Με το Gateway Ezviz A3 μπορείτε να ελέγχετε ή να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για δραστηριότητες στο σπίτι σας, οποιαδήποτε στιγμή και από οπουδήποτε. Το A3 Gateway είναι ο κεντρικός "εγκέφαλος" των αισθητήρων EZVIZ, επιτρέποντάς σας να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο στην παλάμη του χεριού σας.

Διακριτικό μέγεθος

Μικρό σε μέγεθος, το A3 μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν παντού - σε τραπεζάκια σαλονιού, κομοδίνα, ράφια βιβλιοθήκης ή οποιοδήποτε άλλο βολικό σημείο. Συνδέστε το με καλώδιο internet ή μέσω του Wi-Fi του σπιτιού σας.

Με 20 επιλογές ήχου

Θέλετε να επιλέξετε τις δικές σας ειδοποιήσεις αντί να ακούτε μια πανικόβλητη, διαπεραστική σειρήνα; Το A3 μπορεί να σας βοηθήσει. Διαθέτει 20 επιλογές ήχου για να διαλέξετε. Προσαρμόστε τους ήχους ειδοποίησης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή EZVIZ. Επιτέλους, ένας ήχος που ταιριάζει στην ατμόσφαιρα του σπιτιού σας!

Σύνδεση με έως και 64 συσκευές Ezviz

Με το A3, μπορείτε να επεκτείνετε το σύστημα ασφαλείας σας προσθέτοντας έως και 64 συμβατές συσκευές. Ο συνδεδεμένος αισθητήρας μπορεί επίσης να συνδεθεί με τις κάμερες EZVIZ για ενισχυμένη προστασία. Χρησιμοποιώντας μια κάρτα microSD ή εγγραφόμενοι στην υπηρεσία EZVIZ CloudPlay, μπορείτε να ρυθμίσετε την συνδεδεμένη κάμερα να ξεκινά αυτόματη εγγραφή για 5 δευτερόλεπτα κάθε φορά που ο αισθητήρας ανιχνεύει οποιαδήποτε δραστηριότητα.

Κατασκευαστής

Ezviz

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Kit
Όχι
Αριθμός Ηχείων
1
Μικρόφωνο
Όχι
Ενσωματωμένη Κάμερα
Όχι
Οθόνη
Όχι
Χρώμα
Λευκό

Smart Ιδιότητες

Συνδεσιμότητα
Wi-Fi

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη