Dragon Ball: Sparking! Zero PS5 Game - Προπαραγγελία
PS5 Games

Dragon Ball: Sparking! Zero PS5 Game - ΠροπαραγγελίαΚωδικός: 54454286

DRAGON BALL: Sparking! ZERO παίρνει το θρυλικό gameplay της σειράς Budokai Tenkaichi και το ανεβάζει σε νέα επίπεδα.Το DRAGON BALL: Sparking! ZERO έχει έναν απίστευτο αριθμό χαρακτήρων που...

Δες όλη την περιγραφή

DRAGON BALL: Sparking! ZERO παίρνει το θρυλικό gameplay της σειράς Budokai Tenkaichi και το ανεβάζει σε νέα επίπεδα.Το DRAGON BALL: Sparking! ZERO έχει έναν απίστευτο αριθμό χαρακτήρων που μπορούν να παίξουν, ο καθένας με χαρακτηριστικές ικανότητες, μεταμορφώσεις και τεχνικές. Απελευθερώστε το πολεμικό πνεύμα που κρύβετε μέσα σας και δώστε τη μάχη σε...

Δες όλη την περιγραφή
67,90
ΠαράδοσηΠέμ, 24 Οκτ - Πέμ, 14 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 67,90 €

Περιγραφή

DRAGON BALL: Sparking! ZERO παίρνει το θρυλικό gameplay της σειράς Budokai Tenkaichi και το ανεβάζει σε νέα επίπεδα.Το DRAGON BALL: Sparking! ZERO έχει έναν απίστευτο αριθμό χαρακτήρων που μπορούν να παίξουν, ο καθένας με χαρακτηριστικές ικανότητες, μεταμορφώσεις και τεχνικές. Απελευθερώστε το πολεμικό πνεύμα που κρύβετε μέσα σας και δώστε τη μάχη σε αρένες που καταρρέουν και αντιδρούν στη δύναμή σας καθώς η μάχη μαίνεται.

Μαγευτικές 3D μάχες

Μπείτε σε συγκλονιστικές, τρισδιάστατες μάχες υψηλής ταχύτητας που παραμένουν πιστές στο anime και στη σειρά βιντεοπαιχνιδιών, με εκπληκτικά γραφικά και αυθεντικές κινήσεις μάχης, όπως συγκρούσεις ακτίνων, επιθέσεις βιασύνης, κινήσεις πολύ γρήγορες για να τις δουν τα μάτια και τελικές επιθέσεις που εκτοξεύουν τον πλανήτη.

Η γη θα σείεται

Μπείτε σε μια αρένα που αντιδρά σε κάθε σας ενέργεια. Καθώς μεταμορφώνεστε ή εξαπολύετε τις πιο καταστροφικές σας επιθέσεις, παρακολουθήστε το περιβάλλον να ανταποκρίνεται με εκπληκτικό ρεαλισμό. Αφήστε ίχνη καταστροφής στο πέρασμά σας καθώς πολεμάτε μέχρι τελικής πτώσης.

Χαράξτε ένα νέο μονοπάτι

Κατακτήστε τις γεμάτες δράση μάχες από την αγαπημένη αρχική ιστορία ή ανακαλύψτε και ξεκλειδώστε νέες αναμετρήσεις για τους αγαπημένους σας Z-Fighters και άλλους. Ξαναζήστε τις αγαπημένες σας στιγμές από τη σειρά μέσα από σκηνές που μπορείτε να ζήσετε από την οπτική γωνία οκτώ χαρακτήρων!

Οι αντίπαλοι θα σε κάνουν πιο δυνατό

Προκαλέστε άλλους παίκτες στο διαδίκτυο για να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας ή καθίστε με φίλους εκτός σύνδεσης για να βελτιώσετε τις ικανότητές σας αποκλειστικά στο Hyperbolic Time Chamber! Πολεμήστε για να γίνετε πρωταθλητής σε διάφορους τρόπους τουρνουά και συνθήκες νίκης.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Action, Fighting
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Ημερομήνια Κυκλοφορίας
11/10/2024
Όριο Ηλικίας (PEGI)
12
Νέα Κυκλοφορία
Ναι
Edition
Standard
Συνδρομή PS Plus
-
VR
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη