Shelly Pm Mini Gen3 Ενδιάμεσος Διακόπτης
Ενδιάμεσοι Διακόπτες

Shelly Pm Mini Gen3 Ενδιάμεσος ΔιακόπτηςΚωδικός: 54561579

Η συσκευή είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Shelly Plus PM Mini, με πιο προηγμένο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη. Εύκολος έλεγχος Το Shelly PM Mini Gen3 διαθέτει δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου

Δες όλη την περιγραφή

Η συσκευή είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Shelly Plus PM Mini, με πιο προηγμένο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη. Εύκολος έλεγχος Το Shelly PM Mini Gen3 διαθέτει δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου για διαμόρφωση και παρακολούθηση.

Δες όλη την περιγραφή
16,54
ΠαράδοσηΔευ, 07 Οκτ - Παρ, 11 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 16,54 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 16,54 €

Περιγραφή

Η συσκευή είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Shelly Plus PM Mini, με πιο προηγμένο επεξεργαστή και μεγαλύτερη μνήμη. Εύκολος έλεγχος Το Shelly PM Mini Gen3 διαθέτει δυνατότητες απομακρυσμένου ελέγχου για διαμόρφωση και παρακολούθηση. Η συσκευή μπορεί επίσης να επικοινωνήσει με ένα σύστημα αυτοματισμού, εάν βρίσκονται στην ίδια υποδομή δικτύου. Διαθέτει ενσωματωμένη διεπαφή web για την παρακολούθηση και τον έλεγχο της συσκευής και την προσαρμογή των ρυθμίσεών της.

Κατασκευαστής

Shelly

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
SHELLYPMMINIGEN3
Είδος
Smart Switch

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη