Apple HomePod Μini Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Apple HomeKit Μαύρο Space Grey
Smart Hubs

Apple HomePod Μini Smart Hub με Ηχείο Συμβατό με Apple HomeKit Μαύρο Space Grey Κωδικός: 54703377

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Σύνδεση: Wi-Fi, Bluetooth, Thread
  • Συμβατό με Apple HomeKit
  • Αριθμός ηχείων: 1
  • Χωρίς ενσωματωμένη κάμερα
  • Διαθέτει μικρόφωνο
Δες όλη την περιγραφή
137,38
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 137,38 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 137,38 €

Περιγραφή

Το Apple HomePod Mini είναι ένας μικρό smart hub που κατασκευάζεται από την Apple. Παρέχει ήχο υψηλής ποιότητας και διαθέτει ενσωματωμένο βοηθό φωνής, τη Siri, που μπορεί να σας βοηθήσει με διάφορες εργασίες και να απαντήσει σε ερωτήσεις.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το HomePod Mini για να αναπαραγάγετε μουσική από το iPhone ή το iPad σας, να ακούσετε podcasts, να ακούσετε ειδήσεις, να ελέγξετε τον καιρό, το ημερολόγιό σας, να ελέγξετε τις συσκευές HomeKit στο σπίτι σας και πολλά άλλα.

To Apple HomePod Mini απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν έναν μικρό και προσιτό, αλλά παράλληλα ισχυρό και ποιοτικό smart hub για το σπίτι τους.

HomePod Mini

Ελέγξτε Έξυπνα τις Συσκευές σας

Το έξυπνο ηχείο HomePod mini της Apple διαθέτει μικρό μέγεθος με ύψος 3,3 ίντσες. Επιπλέον, προσφέρει ήχο 360 μοιρών ώστε να ακούγεται σε κάθε γωνία του χώρου σας.

Ένα ηχείο για όλες τις δουλειές

Το HomePod mini σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας μουσικές επιλογές και όχι μόνο. Μέσω της Siri μπορείτε να χειρίζεστε διάφορες έξυπνες οικιακές συσκευές με τη χρήση της εφαρμογής HomeApp, ενώ μάλιστα αν πλησιάσει κοντά ένα iPhone αυτόματα θα δείξει η οθόνη του ότι παίζει το HomePod mini.

Όμορφος σχεδιασμός. Εύχρηστος έλεγχος.

Το HomePod mini έχει λιτό σχεδιασμό σε σχήμα μπάλας ώστε να ταιριάζει οπουδήποτε στον χώρο σας. Το σχήμα του και το υφασμάτινο πλέγμα που το περιβάλλει επιτρέπει στον ήχο να περνάει μέσα από αυτό. Ακόμα, η επιφάνεια αφής με οπίσθιο φωτισμό στο πάνω μέρος του σας δίνει τη δυνατότητα να το ελέγξετε.

Δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα

Εάν τοποθετήσετε περισσότερα ηχεία HomePod mini στον χώρο σας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα. Ζητήστε από τη Siri να παίξει ένα τραγούδι παντού ή ένα διαφορετικό τραγούδι σε κάθε δωμάτιο..

Μουσική κάθε στιγμή

Εάν ακούτε μουσική ή ένα podcast και πρέπει να συνεχίσετε, μπορείτε να το κάνετε στο iPhone σας χωρίς να χάσετε τον ρυθμό σας, απλά φέρνοντας το iPhone σας κοντά στο HomePod mini.

Ένα ενιαίο οικοσύστημα

Το HomePod mini λειτουργεί και με τις υπόλοιπες συσκευές Apple. Λάβετε μια εισερχόμενη κλήση από το iPhone σας, ακούστε μουσική στο Mac σας ή ανεβάστε τον ήχο στην Apple TV σας.

Έξυπνη βοηθός Siri

Ελέγξτε την καθημερινότητά σας με τη φωνή σας

Η Siri είναι η έξυπνη βοηθός που κάνει το HomePod mini το κέντρο των δραστηριοτήτων της οικογένειάς σας στον χώρο σας. Αν χρειάζεστε απλά να ενημερωθείτε για τις καθημερινές δραστηριότητες ή θέλετε να ελέγξετε τις έξυπνες συσκευές σας ή απλά θέλετε να ακούσετε το αγαπημένο σας τραγούδι - απλώς ρωτήστε τη Siri.

Τι είναι όμως το Smart Hub;

To Smart Hub είναι μια συσκευή που χρησιμεύει ως κεντρικό σημείο ελέγχου για τις έξυπνες οικιακές σας συσκευές. Συνήθως συνδέεται στο διαδίκτυο και χρησιμοποιεί ασύρματα πρωτόκολλα επικοινωνίας, όπως Wi-Fi, Bluetooth και Zigbee, για να επικοινωνεί με άλλες έξυπνες συσκευές, όπως έξυπνα φώτα, θερμοστάτες, κάμερες ασφαλείας και άλλα.

Το smart hub μπορεί να ελεγχθεί μέσω μιας εφαρμογής smartphone, μιας διεπαφής web ή ακόμη και μέσω φωνητικών εντολών με τη χρήση ενός εικονικού βοηθού όπως η Amazon Alexa ή ο Google Assistant. Mπορεί επίσης να αυτοματοποιήσει ενέργειες με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, όπως το να ανάβει τα φώτα όταν κάποιος μπαίνει σε ένα δωμάτιο ή να ρυθμίζει τον θερμοστάτη ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του είναι ότι επιτρέπει τον ευκολότερο έλεγχο και την αυτοματοποίηση πολλαπλών συσκευών από ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας.

Συνολικά, ένας Smart Hub μπορεί να βοηθήσει στην απλοποίηση της διαχείρισης ενός “έξυπνου σπιτιού” και να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη.

Πώς με βοηθάει στο να κάνω το σπίτι μου πιο “έξυπνο”;

  • Έλεγχος από απόσταση: Με το smart hub, μπορείτε να ελέγχετε το smart home σας από απόσταση, χρησιμοποιώντας το κινητό σας τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε το σπίτι σας ακόμα και όταν δεν είστε εκεί.

  • Εξοικονόμηση ενέργειας: Το smart hub μπορεί να συντονίζει τις συσκευές σας και να βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας. Για παράδειγμα, μπορεί να ελέγχει τις έξυπνες λάμπες σας και να τις κλείνει αυτόματα όταν δεν χρειάζονται.

  • Αυτοματισμός: Ο αυτοματισμός είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη λειτουργία ενός smart home και οι smart hub συσκευές συμβάλλουν σημαντικά στη δημιουργία αυτοματισμών. Μπορεί να περιλαμβάνει τη δημιουργία αυτόματων κανόνων για την ενεργοποίηση και απενεργοποίηση συσκευών, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας του σπιτιού, τη ρύθμιση του φωτισμού και πολλά άλλα. Ο αυτοματισμός σας βοηθάει να εξοικονομήσετε χρόνο, να μειώσετε το κόστος της ενέργειας και να διευκολύνετε τη ζωή σας. Ένα smart hub μπορεί να διευκολύνει τη δημιουργία αυτοματισμών στο smart home σας, καθώς λειτουργεί ως κεντρικός ελεγκτής για τις διάφορες συσκευές σας. Μπορεί να συνδέσει τις συσκευές σας και να συντονίσει τις λειτουργίες τους, χρησιμοποιώντας ενσωματωμένους αισθητήρες και άλλες τεχνολογίες. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με άλλα smart home συστήματα, όπως η έξυπνη κλειδαριά ή η έξυπνη κάμερα.

Πλεονεκτήματα ενός Smart Hub

Ένα smart hub είναι μια συσκευή που συνδέει πολλαπλές έξυπνες συσκευές στο σπίτι σας και σας επιτρέπει να τις ελέγχετε από μια κεντρική τοποθεσία. Μερικά από τα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν:

  • Ευκολία: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές έξυπνες συσκευές από ένα κεντρικό σημείο, όπως ένα smartphone ή ένα tablet, κάνοντας τη ζωή σας πιο εύκολη.
  • Εξοικονόμηση χρόνου: Μπορείτε να ελέγχετε πολλές συσκευές ταυτόχρονα και να προγραμματίσετε διάφορες ενέργειες, όπως αυτόματος έλεγχος της θερμοκρασίας στο σπίτι σας, επιτρέποντας σας να εξοικονομείτε χρόνο.
  • Αύξηση της ασφάλειας: Με το smart hub μπορείτε να ελέγχετε τις κάμερες ασφαλείας και τις συσκευές συναγερμού σας, επιτρέποντάς σας να αυξάνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας.
  • Εξοικονόμηση χρημάτων: Με τη δυνατότητα ελέγχου του φωτισμού και των θερμοστάτεων από απόσταση, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα στο λογαριασμό σας.

Τι πρέπει να προσέξω πριν την αγορά ενός Smart Hub;

  • Συμβατότητα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε είναι συμβατό με τις συσκευές που έχετε στο σπίτι σας. Ελέγξτε τις προδιαγραφές του smart hub και βεβαιωθείτε ότι υποστηρίζει τις συσκευές σας.

  • Πλατφόρμα: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub υποστηρίζει την πλατφόρμα λογισμικού που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε. Ορισμένα smart hubs χρησιμοποιούν διαφορετικές πλατφόρμες, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σωστή πλατφόρμα για το smart hub που θέλετε να αγοράσετε.

  • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει καλές πρακτικές ασφαλείας και έχει ενημερωθεί για τις πιο πρόσφατες απειλές ασφαλείας. Τα smart hubs είναι συνδεδεμένα με το διαδίκτυο και μπορούν να αποτελέσουν στόχο για κακόβουλους επιτιθέμενους.

  • Δυνατότητες: Βεβαιωθείτε ότι το smart hub που επιλέγετε έχει όλες τις λειτουργίες που χρειάζεστε.

Συνδεσιμότητα με Bluetooth, Wi-Fi και Τhread

  • Bluetooth: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω Bluetooth και έχει εύρος 10 μέτρα περίπου.
  • Wi-Fi: Συνδέεται με έξυπνες συσκευές μέσω δικτύου Wi-Fi. Υποστηρίζεται από smartphone.
  • Thread: Ένα ασύρματο πρωτόκολλο που αναπτύχθηκε από μια ομάδα εταιρειών, σχεδιασμένο για να επιτρέπει στις συσκευές πρωτοκόλλου του να επικοινωνούν ακόμη και όταν το δίκτυο WiFi είναι ασθενές.

Συμβατότητα με άλλες συσκευές Apple

To Smart Hub είναι συμβατό με τις ακόλουθες συσκευές Apple.

Με μια ματιά

  • Σύνδεση: 802.11n Wi-Fi, Bluetooth 5.0, Thread
  • Συμβατό με Apple HomeKit
  • Αριθμός ηχείων: 1
  • Χωρίς ενσωματωμένη κάμερα
  • Διαθέτει μικρόφωνο
  • Θερμοκρασία λειτουργίας: 0° μέχρι 35° C

Μέγεθος και βάρος

Το Apple HomePod ζυγίζει μόλις 345 γραμμάρια και οι διαστάσεις του είναι 97.9 x 84.3 χιλ.

Skroutz tips

Φροντίσαμε και μάθαμε για σένα!

  • Σύμφωνα με τις απόψεις χρηστών, η Siri ακούει τα πάντα χωρίς να φωνάξεις ακόμα και απο άλλο δωμάτιο. Συγκεκριμένα, μερικοί χρήστες αναφέρουν πως ενθουσιάστηκαν με το πόσο καλά σε ακούει, αφού σε καταλαβαίνει ακόμα και αν της μιλήσεις ψιθυριστά.
  • Η αλληλεπίδραση του με άλλες συσκευές όπως με iPhone για παράδειγμα είναι εξαιρετική. Αν το τηλεφωνο σου βρίσκεται κοντά στο hub σε ρωτάει αν θες να μεταφερθεί η κλήση. Ακόμα, αν χτυπήσεις απαλά το κινητό σου όσο παίζει μουσική, αυτή μεταφέρεται στο ηχείο κ.ο.κ.
  • Δεν διαθέτει μπαταρία, αλλά συνδέεται με ρεύμα.
  • Αρκετά καλός ήχος.
  • Βολικό μέγεθος (μικρό, χωράει παντού).

Κατασκευαστής

Apple

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Kit
Όχι
Αριθμός Ηχείων
1
Μικρόφωνο
Ναι
Ενσωματωμένη Κάμερα
Όχι
Οθόνη
Όχι
Χρώμα
Μαύρο

Smart Ιδιότητες

Smart Οικοσύστημα
Apple HomeKit
Συνδεσιμότητα
Bluetooth, Thread, Wi-Fi

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
+19Εικόνες

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Ilias_Karatairis
    4
    2 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    4 αστερια γιατι με παιδεψε να το συνδεσω με το μοντεμ της cosmote. κατα τ αλλα ειναι μικρο και δυνατο ηχειο

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antonis.zisis
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Συνδέθηκε πανεύκολα με το homekit. Πολύ εύκολο στην ρύθμιση. Ο ήχος είναι καλύτερος από ότι περίμενα. Αγοράστηκε για να λειτουργήσει κυρίως ως hub για τις υπόλοιπες smart συσκευές μου. Πολύ βολικό να μιλάς και να ανοίγει τα φώτα, θέρμανση.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • vaspan45
    1
    3 στους 31 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ!! συνεχή προβλήματα αποσυνδέσεων καθώς ακούς μουσική σε σημείο εκνευρισμού! είχα διαβάσει και εγώ άλλα σχόλια ότι είναι κακό προϊόν αλλά δεν το πίστευα, και πίστεψα στην ποιότητα του brand αυτού (είναι πολύ στιβαρό, με καλά υλικά) αλλά τα προβλήματα της αποσύνδεσης μπορούν να σε οδηγήσουν στην τρέλα! θα ήθελα πολύ να το πουλήσω σε κάποιον που ίσως εκείνος τα καταφέρει κάπως, αλλά δεν ξέρω πώς. Εν πάση περιπτώσει, ΜΗΝ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ! (στα μείον να προσθέσω και το πολύ μέτριο και χαμηλό ήχο). Είμαι fan της Apple, και έχω όλες τις συσκευές τους, αλλά εδώ, τολμω να πω ότι χρειαζεται υπερβολική βελτίωση, αλλιώς αποσυρση αυτου του προϊόντος άμεσα!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται δύσκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται δύσκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiotis_Tasiou
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Τα έχω στην κατοχή μου περίπου ένα εξάμηνο. Ο πληθυντικός φυσικά επειδή έχω πάρει 2 και τα έχω συνδέσει μεταξύ τους για να κάνουν ένα dolby atmos περίπου ήχο. Παιδιά, με Apple Music που έχω η εμπειρία ακουής σε ένα σαλόνι περίπου 40 τ.μ. είναι καταπληκτική. Γεμίζει με ήχο το δωμάτιο, ποιοτικό, δυνατό και καθαρό. Αλλά δεν σταματάμε σε αυτό. Εντολές οι κλασικές που κάνεις και στο κινητό γίνονται και από τα ηχεία. Έχω βάλει έξυπνες λάμπες, τις ανάβω από τα ηχεία. Σχεδίαση πολύ minimal και όμορφα ηχεία που δίνουν μια διακόσμηση στο σπίτι σου. Από το κινητό συνεργάζονται όλα τέλεια και με ακρίβεια, ότι και να πειράξεις. Και το τέλος, έχω και Apple TV Box, το έχω συνδέσει να βγαίνει ο ήχος από τα HomePod, και η θέαση πάει σε μίνι κινηματογράφο στο σπίτι σου. Με ταινίες από Netflix & Apple TV, ο ήχος είναι απίστευτος άμα μιλάει στην ταινία ένας από τα δεξιά, βγαίνει ο ήχος από τα δεξιά, κλπ και κλπ...
    Η αγορά αξίζει, άμα προσπαθείς, κάνεις και θέλεις ένα οικοσύστημα της Apple.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stavross28
    5
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Καταπληκτική Συσκευή!Συνδέθηκε εύκολα και έχει καταπληκτική ποιότητα ήχου.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giwrgos.koutelas96
    5
    11 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά από Tech2Tech

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Ήθελα καιρό να αγοράσω ένα ηχείο. Είχα δει πολλά της JBL, τα οποία ξέφευγαν σε τιμή. Ένας φίλος ξέρει πως είμαι χρήστης της apple και μου πρότεινε το HomePod. Τρομερή επένδυση. Πολύ δυνατό ηχείο, αλλά δεν έχει μπαταρία. Πρέπει να είναι συνεχώς συνδεδεμένο στην πρίζα. Συνδέεται με Airplay με όλες τις συσκευές της Apple. Ήχος δυνατός, καθαρός και με μπάσο. Όταν άκουσα τις δυνατότητες του σε φουλ ένταση, σοκαρίστηκα. Δεν είναι για πάρτυ, αλλά σίγουρα αξίζει τα λεφτά του. Αγοράστηκε στα 120€ σε χρώμα μαύρο. Από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tazbones92
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Πολύ καλός ήχος για το μέγεθος του ηχείου και άνετη η χρήση με το HomeKit, μετά από πρόσφατα update έχει και δείκτες για την υγρασία και την θερμοκρασία του χώρου.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ενασμαλακασ
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Αξίζει φουλ είναι ότι πρέπει για ηχείο και για να ελέχεις συσκευές

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stelios24
    5
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Μπιμπελακι! Το αγορασα για να το χρησιμοποιησω ως hub για το Home App ωστε να ελεγχω τα υπολοιπα smart accessories που εχω και να σεταρω automations. Πολυ καλος ηχος και με ωραιο μπασο.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • skrib13
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    άψογη κ απροβλημάτιστη σύνδεση (όπως αναμενόταν) σε apple συσκευές.
    αγόρασα 2 και τα έκανα pair.
    σχετικά με με ένταση μουσικής, μέχρι και πάρτυ μπορείς να κανείς, δεν μασάνε μια!

    happy user :)

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gioalexiou
    5
    11 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Τιμή αγοράς 80€.

    Χρησιμότητα:
    • Προσφέρεται για αγορά ΜΟΝΟ για όσους είναι ήδη στο οικοσύστημα της Apple και θέλουν να μπουν πιο βαθιά σε αυτό.
    • Αν έχεις iPhone(s), HomeKit, Apple Music, AirTag(s) θα το χαρείς ιδιαίτερα.
    • Αν δεν έχεις τα παραπάνω θα είναι χρήσιμο μάλλον μόνο για AirPlay και να μιλάς με την Siri.

    Τεχνικά:
    • Ποιοτική κατασκευή
    • Ήχος καλύτερος από αυτόν που περιμένεις για το μέγεθος του
    • Το automation μέσω HomeKit λειτουργεί απροβλημάτιστα
    • Οι Apple συσκευές το ανακαλύπτουν και συνδέονται απευθείας
    • Τα περισσότερα προβλήματα λύνονται απλά πλησιάζοντας το iPhone κοντά (π.χ. αλλαγή WiFi δικτύου).

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 2644aaa
    4
    1 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Αρκετά καλό ηχείο και από θέμα ήχου-μεγέθους και από θέμα συνδεσιμότητας.Δεν το βρήκα αρκετά άμεσο σε εντολές όμως ήταν καθαρα θέμα Wi-Fi μιας και με αυτό κάνει σύνδεση και όχι με Bluetooth.Έχει αρκετές λειτουργίες εκτός του ήχου που προσφέρει αλλά μόνο για χρήστες Apple,όπως πιστεύω όλα τα προϊόντα Apple είναι για τέτοιους χρήστες λόγο λογισμικού.Δεν γνωρίζω αν κάποια συσκευή android θα μπορούσε μέσο οικείου δικτύου να το βρει και να κάνει αναπαραγωγή μουσικής λόγο του ότι δεν έχουμε κάτι σε android στο σπίτι.Θα κάνω όμως ένα τσεκ και θα επανέλθω.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Konstantinos Michail
    5
    5 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Πολύ τίμιο γι αυτά που προσφέρει. Σίγουρα δεν είναι ηχείο για απόλαυση μουσικής, αλλά για αναπαραγωγή χωρίς πολλές απαιτήσεις είναι μια χαρά. Έχει πολύ όμορφο σχεδιασμό, λειτουργεί σαν πομπός για τις συσκευές που υπάρχουν σπίτι και γενικά δένει αρμονικά σε ένα περιβάλλον με apple συσκευές.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • djtelis
    5
    7 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    οτι καλητερο ειναι η γνωμη μου,εχω συνδεσει λαμπες και φωτα nanoleaf,led srtipes meross ενα πολυμπριζο wifi meross που φορτιζω με φωνητικες εντολες η και αυτοματα με συντομευσεις στο iphone οταν η μπαταρια ειναι 25-85% ,εχω ανεβασει ενα βιντεακι παρακατω https://www.youtube.com/shorts/ygRmY-W7IUA
    το εχω περιπου 8 μηνες και λειτουργει αψογα
    αγορασα και δευτερο σε πορτοκαλι το βρηκα προσφορα στα 89 ευρω και επιστροφη το 25% και τα εκανα ομαδα μαζι και τα δυο εχουν τελειο ηχο και με την αναβαθμηση 16,3 βλεπεις θερμοκρασια και υγρασια δωματιου

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Evangelos_Werner4615
    2
    30 στους 76 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Ένα θετικό: ο ήχος για το μέγεθος του είναι αξιοπρεπέστατος.
    Κατά τα άλλα δεν αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν ζεις στην Ελλάδα. Συμβατότητα μόνο με apple music, πράγμα αδιανόητο όταν ανάλογα μηχανήματα έχουν τη δυνατότητα συμβατότητας με τα πάντα. Η apple για άλλη μια φορά επιδικνύει τις μονοπολιακές τις τακτικές και στο συγκεκριμένο προιόν η δουλειά τους είναι απαράδεκτη. Αυτά από έναν άνθρωπο με mac, macbook, ipad, airpods και apple watch.
    Σκέτη απογοήτευση.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • philipposkarampialis
    4
    11 στους 20 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Ο μόνος λόγος που δεν βάζω 5/5 αλλά και κάτι που θα πρέπει να προσέξει κάποιος που θα το αγοράσει, είναι ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με το κλασικό Bluetooth αλλά μόνο μέσω airplay που είναι ο στάνταρ τρόπος συνδεσιμότητας στο οικοσυστημα της Apple, δηλαδή με άλλα λόγια χρησιμοποιώντας WiFi. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όταν είναι αργή η σύνδεση να μη γίνεται σωστά η αναπαραγή. Δεν γνωρίζω καν αν λειτουργεί με άλλη συσκευή πέρα από Apple η οποία δεν θα διαθέτει airplay και αυτό είναι κακό από μόνο του. Επίσης, επειδή το έχω στο γραφείο κάθε φορά που το πλησιάζω βγάζει ένδειξη για σύνδεση, το οποίο είναι καλό μόνο όταν θέλεις όντως να παίξεις κάτι, όχι όταν στο βγάζει συνέχεια. Κατά τ άλλα πολύ cool ηχείο.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • sklavistolis
    5
    3 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Ποιοτικό. Δυνατό για το μέγεθος του. Αξίζει σε συνδυασμό με συνδρομή apple music όπου υπάρχουν τα πάντα σε lossless audio. Homepod mini και apple music lossless audio πολύ καλή ποιότητα. Συνδυάζεται πολύ ωραία και με apple tv.

    update 14/04/23: Αγορά 2ου αξίζει. Έκαναν σύνδεση μεταξύ τους. Παίζουν μαζί οτιδήποτε. Αναβάθμιση του ήχου. Πιο δυνατός ήχος και ποιοτικός. Παίζουν πολύ ωραία από apple music και apple tv+. Συνεργάζονται πολύ ωραία με τις συσκευες apple tv και ipad, γενικά με το οικοσύστημα της apple.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Συνδέεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    • Συνεργάζεται εύκολα με τις υπόλοιπες συσκευές
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Green_Bear
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Τρομερό μικρό ηχείακι με τις «χαρές και τα κολλήματα» της Siri. Μπορεί να γίνει HomeKit. Ο ήχος είναι τρομερός για το μέγεθος και επίσης λόγω μεγέθους και σχεδίου δεν βρίσκω ανταγωνιστή… Απλά υπάρχει στο σπίτι και κάνει δουλειά όποτε χρειάζεται!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • tasos99
    3
    5 στους 19 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Σαν ηχείο ο ήχος είναι αρκετά μπάσος, παραπάνω απ’οσο θα ήθελα. Αλλά όχι τίποτα βαθύ μπάσο μη φανταστείτε. Νταξ άμα ρωτήσεις σου λέει κ τι καιρό κάνει. Ως hub για Apple home συσκευές θα ναι ακόμα πιο χρήσιμο. Ίσως ένα Sonos one στα 200€ να ταν καλύτερη επιλογή.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • qbrain
    5
    21 στους 25 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Πραγματικά η καλύτερη αγορά που έχω κάνει, η ποιότητα του ήχου για το μέγεθος του είναι εξωπραγματικη, έχω 4 στο σπιτι μοιρασμένα στα δωμάτια, και στην πρώτη ευκαιρία θα πάρω κι αλλα. λειτουργούν και όλα μαζί και αυτόνομα, εφόσον υπάρχει internet μπορείς να κάνεις περισσότερα πράγματα, και αν εχεις apple music γίνονται απαραίτητα σε κάθε χώρο! τα χρησιμοποιώ για τον έλεγχο του σπιτιού στις smart συμβατές συσκευές, τα χρησιμοποιώ για ξυπνητήρι, χρησιμοποιώ για τον καιρο, χρησιμοποιώ για να ακούω μουσική, χρησιμοποιώ για να μιλάω μεσα στο σπίτι απο δωμάτιο σε δωμάτιο χωρίς να χρειάζεται να φωνάζω. Μακάρι να ειχαν έρθει και τα υπόλοιπα χρώματα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ilias Lazakis
    5
    4 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    ένα αξιόλογο προϊόν από την Apple , είμαι πολύ ευχαριστημένος , η αγορά του έγινε στις 22/1/21

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Achilleas_Anargyridis
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Αγοράστηκε από γνωστό κατάστημα τεχνολογίας κοντά στα 100€. Αξίζει τα χρήματα του εάν έχεις Apple συσκευές και πόσο μάλλον εάν έχεις συσκευές που υποστηρίζουν Apple HomeKit. Δυνατός και καθαρός ήχος σε σχέση με το μέγεθος του που είναι σχεδόν όσο ένα μπαλάκι του τένις (το HomePod είναι μεγαλύτερο). Πολύ καλή και γρήγορη ανταπόκριση της Siri. Εάν δεν έχεις Apple Music ή οικοσύστημα Apple HomeKit υπάρχουν και καλύτερες επιλογές. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του είναι ότι είναι ενσύρματο..

    (Update 2 μήνες χρήσης). Πολύ λειτουργική σύνδεση μέσω AirPlay τόσο με το κινητό, όσο με την τηλεόραση και το HP laptop (μέσω iTunes). Το μόνο αρνητικό που δεν έχει αλλάξει παρά τις ενημερώσεις είναι ότι δεν μπορείς να το διαλέξεις σαν συσκευή εξόδου από το Apple Watch γιατί εντοπίζει μόνο συσκευές με Bluetooth. (Μπορείς να το χειριστείς από το ρολόι έπειτα από έξοδο μουσικής από το κινητό)

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • georgezografakis
    4
    12 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Αγορασμένο ακριβούτσικα διότι ήταν στην αρχή της κυκλοφορίας του , έχω επενδύει αρκετά χρήματα σε αξεσουάρ smart home όλα σε περιβάλλον homekit, το ηχείο σαν ηχείο αποδίδει καλά με καθαρό ήχο , σε αναπαραγωγή ταινίας με VLC έχει μια χρονοκαθυστέρηση περίπου 2 δευτερόλεπτο αλλά αποδίδει καλά αν ρυθμιστεί χειροκίνητα.
    Η Siry ακούει τα πάντα χωρίς να φωνάξεις ακόμα και απο άλλο δωμάτιο.
    Το ηχείο δουλεύει και ως κόμβος smart home.
    Η αλληλεπίδραση του με άλλες συσκευές όπως με iphone για παράδειγμα είναι εξαιρετική, αν βρίσκεται κοντά το τηλ σε ρωτάει αν θες να μεταφερθεί η κλήση , αν χτυπήσεις απαλά το κινητό όσο παίζει μουσική πάνω στο ηχείο μεταφέρεται η μουσική στο ηχείο κλπ.
    Αρχικά κόλλησε 2-3 φορές αλλά στην πορεία και μετά απο αναβάθμιση δεν χρειάστηκε να κάνω ξανά επανεκκίνηση.
    Ενα βασικό του μειονέκτημα θεωρώ πως είναι ότι δεν διαθέτει μπαταρία αλλά προφανώς σχεδιάστηκε σκόπιμα έτσι.
    θα το ήθελα φορητό..

    • Ποιότητα κατασκευής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Spirrri
    5
    8 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Έχω δύο! Θα πάρω και άλλα με την πρώτη ευκαιρία! Γεμίζει τον χώρο σου με ήχο. Σου δίνει την εντύπωση πληρότητας. Η ζευγοποίηση για την αναπαραγωγή στερεοφωνικής μουσικής πανεύκολη και άκρως δυναμική ως αποτέλεσμα. Επίσης στα ίδια λεφτά, δεν βρίσκεις - καν - απλό ηχείο με τέτοιο μπάσο. Και επίσης τέλος στις καθυστερήσεις στο στρίμινγκ όταν τα έχεις σε διαφορετικούς χώρους.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dimitris.lekkas1
    5
    10 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Αποφάσισα σαν χρήστης apple συσκευών να αγοράσω 2 homepods για χρήση stereo pair, καθώς θα χρησιμοποιούνται σαν κύρια ηχεία αναπαρ. πολυμέσων. Καταρχάς να πω οτι στο κατάστημα που τα αγόρασα, έχουν την ευρωπαϊκή έκδοση, που σημαίνει πως δεν χρειάστηκε αντάπτορας. Τώρα σαν ηχεία, έχουν απίστευτα καθαρό και δυνατό ήχο, πράγμα για το οποίο είχα μια μικρή επιφύλαξη λόγω του μικρού τους μεγέθους. Αλλά φυσικά δεν είναι απλά ηχεία... Αυτό το γνωρίζετε όλοι φαντάζομαι και δεν χρειάζεται να επεκταθώ στις λειτουργίες τους. Όμως απευθύνονται ΚΑΘΑΡΑ σε apple χρήστες! Επίσης να επισημάνω πως με την πρώτη χρήση τους, θέλουν οπωσδήποτε update, καθώς η αρχική έκδοσή τους (14.4) είναι αρκετά πίσω από την τελευταία, την τωρινή δηλαδή. Με λίγα λόγια, είναι εξαιρετικά σε όλες τους τις λειτουργίες και για 86 ευρώ που τα αγόρασα (το καθένα), αξίζουν!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Tech_Lamp
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Πολύ καλό ηχείο (Προτείνω να πάρετε 2 και να κάνετε stereo pair). Ένα πράγμα το οποίο με ενοχλεί που δεν έχει είναι αντί για Apple Music να μπορώ να βάλω Spotify (αν και για αυτό δεν φταίει η apple). Έχει φοβερό ήχο και γίνεται πολύ καλή χρήση του μπάσου. Αν έχετε HomeKit accessories θα σας φανεί πολύ χρήσιμο αν και έχω παρατηρήσει ένα θέμα με το Xiaomi mi bedside lamp που μου λέει ότι είναι unresponsive (όχι πάντα).

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • soczaf
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Εξαιρετικός ήχος και απόλυτη συνδεσιμότητα. Εάν το συνδυάσεις και με Apple Music συνδρομή τότε απλά τα σπάει!

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Eleftheria_Papadakou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά παραλλαγή του προϊόντος

    Σταδιακα προσθεσα κι αλλα στο σπιτι κ τα καταχαιρομαι. Ωραιος ηχος κι εξαιρετικη αγορα.

    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες