Samsung Galaxy Buds3 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης Silver
Bluetooth Handsfree

Samsung Galaxy Buds3 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης SilverΚωδικός: 54854596

Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες στα αγαπημένα σας τραγούδια. Τώρα, με νέα σχεδίαση με γωνίες. Νιώστε τον ρυθμό με τα ηχεία 11 mm για δυνατό, δυναμικό ήχο. Ακούστε το ηχόχρωμα και την καθαρότητα στις...

Δες όλη την περιγραφή

Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες στα αγαπημένα σας τραγούδια. Τώρα, με νέα σχεδίαση με γωνίες. Νιώστε τον ρυθμό με τα ηχεία 11 mm για δυνατό, δυναμικό ήχο. Ακούστε το ηχόχρωμα και την καθαρότητα στις νότες με το 24-bit CODEC, που σας προσφέρει μία εμπειρία hi-fi ήχου. Ανακαλύψτε και τις Galaxy AI λειτουργίες για ANC και μετάφραση σε πραγματικό χρόνο.

Δες όλη την περιγραφή
127,90
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 127,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 125,00 €

  2. 174,90 €

  3. 185,00 €

  4. 175,00 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    179,90 €

  6. 206,80 €

  7. 169,00 €

  8. 189,00 €

  9. 184,44 €

  10. 177,42 €

  11. 201,77 €

  12. 211,45 €

  13. 170,93 €

  14. 291,12 €

  15. 227,60 €

  16. 196,25 €

  17. 179,99 €

  18. 191,00 €

  19. 168,17 €

  20. 169,60 €

  21. 172,70 €

  22. 208,00 €

  23. 243,05 €

  24. 243,05 €

  25. 277,52 €

  26. 158,55 €

  27. 148,00 €

  28. 217,00 €

  29. 185,88 €

  30. 145,90 €

  31. 127,90 €

  32. 145,92 €

Περιγραφή

Ανακαλύψτε τις λεπτομέρειες στα αγαπημένα σας τραγούδια. Τώρα, με νέα σχεδίαση με γωνίες. Νιώστε τον ρυθμό με τα ηχεία 11 mm για δυνατό, δυναμικό ήχο. Ακούστε το ηχόχρωμα και την καθαρότητα στις νότες με το 24-bit CODEC, που σας προσφέρει μία εμπειρία hi-fi ήχου. Ανακαλύψτε και τις Galaxy AI λειτουργίες για ANC και μετάφραση σε πραγματικό χρόνο.

Σταθερή εφαρμογή για συναρπαστικό ήχο

Νέα σχεδίαση, για εκπληκτικό ήχο. Ανακαλύψτε τα ολοκαίνουρια ακουστικά ανοικτού τύπου, με σχήμα με γωνίες που εφαρμόζει καλά στο αυτί, σφραγίζοντας τον ήχο.

Εργονομική σχεδίαση για εύκολη ακρόαση

Το νέο, σχήμα με γωνίες σχεδιάστηκε προσεκτικά, σύμφωνα με 3D δεδομένα αυτιών που συλλέχθηκαν με ένα εργαλείο υπολογιστικής σχεδίασης, για άνετη χρήση. Είναι κατασκευασμένα για να προσαρμόζουν τον ήχο και να ασκούν μικρή πίεση στο αυτί, ενώ είναι κατάλληλα για καθημερινή χρήση.

Αλλαγές με ένα άγγιγμα

Αφήστε το smartphone σας στην τσέπη σας και ελέγξτε τα ακουστικά σας με απλές χειρονομίες. Και μη φοβάστε, ακόμη και με μια γρήγορη σάρωση, τα Galaxy Buds3 παραμένουν σταθερά στα αυτιά σας.

Ζήστε τον ρυθμό

Με το νέο ηχείο 11 mm και προ-ενισχυμένο διάφραγμα 1.5x amp, ο ήχος αλλάζει επίπεδο, από άτονος σε δυναμικός.

Hi-Fi ήχος για μια συναρπαστική εμπειρία

Διατηρήστε την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα ήχου ενός στούντιο ηχογράφησης και στα Galaxy Buds3. Το Samsung Seamless Codec συμπιέζει και κωδικοποιεί ήχο έως 24bit / 96kHz. Στη συνέχεια, ο ήχος αποκωδικοποιείται στα Galaxy Buds3, διατηρώντας τα επίπεδα υψηλής πιστότητας 24bit / 96kHz, για να ακούτε ακόμη και τις λεπτομέρειες.

Το Galaxy AI κάνει τη μουσική συναρπαστική και για τα δύο αυτιά

Απολαύστε το προσωπικό σας ηχητικό τοπίο με το Προσαρμοστικό EQ/Προσαρμοστικό ANC με τη δύναμη του Galaxy AI. Ακολουθώντας το ξεχωριστό σχήμα των αυτιών σας και τις συνήθειες χρήσης σας, ο αλγόριθμος με την υποστήριξη του ΑΙ αναλύει τον ήχο που ανιχνεύεται από το εσωτερικό και το εξωτερικό μικρόφωνο σε πραγματικό χρόνο. Στη συνέχεια, το Galaxy AI προσαρμόζει την εμπειρία ακρόασης.

ANC για καθαρό ήχο

Με το ANC, δε χρειάζεται ν’ ανησυχείτε για τις σωστές ρυθμίσεις ήχου. Είτε απολαμβάνετε τις τελευταίες σειρές είτε μιλάτε στο τηλέφωνο με τον καλύτερό σας φίλο ή ακούτε τη λίστα αναπαραγωγής σας, μπορείτε να απολαμβάνετε τις σωστές προσαρμογές, όπου και αν είστε.

Συνεχίστε τη συζήτηση με τα Galaxy Buds3

Με το Galaxy AI, μπορείτε να καταλαβαίνετε τον κόσμο διαφορετικά από πριν. Δείτε τη μετάφραση στο συμβατό smartphone Samsung Galaxy και ακούστε ταυτόχρονα τη συνομιλία με διερμηνεία σε πραγματικό χρόνο μέσα από τα Galaxy Buds3 στις υποστηριζόμενες γλώσσες (δεν υποστηρίζονται τα Ελληνικά). Όταν ανοίξει η εφαρμογή, η λειτουργία Interpreter ξεκινάει με τη λειτουργία που χρησιμοποιήθηκε τελευταία. 

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία ακρόασης, κάντε double pinch παρατεταμένα. Τα Galaxy Buds3 θα συνεχίσουν τη διερμηνεία, για όσο μιλάει ο ομιλητής σε υποστηριζόμενη γλώσσα.

Τηλεοπτικό 360 Audio που σας βάζει στο επίκεντρο

Απολαύστε μια εμπειρία χωρικού ήχου. Το 360 Audio είναι ένα χαρακτηριστικό που εντοπίζει την κατεύθυνση του ήχου καθώς γυρίζετε το κεφάλι σας, προσφέροντας surround ήχο για έντονη εμπειρία ακρόασης και θέασης.

Μοιραστείτε τον ήχο σας με τους δίπλα σας μέσω Auracast

Με την τεχνολογία μετάδοσης Auracast, μπορείτε να μοιραστείτε τη ροή ήχου σας με μεγάλο αριθμό συμβατών συσκευών. Μετατρέψτε εύκολα τη συμβατή Samsung TV, το συμβατό Samsung Galaxy smartphone ή tablet σε ραδιοφωνική πηγή και αρχίστε να αλληλεπιδράτε με τους άλλους.

Κατασκευαστής

Samsung

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Earbud
Χρόνος Λειτουργίας
6 hrs
Λειτουργία με Θήκη Φόρτισης
24 hrs
Χωρίς Καλώδιο
Ναι
Διπλό Ακουστικό
Ναι
Χρώμα
Ασημί

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Multipoint Pairing
Ναι
Θήκη Φόρτισης
Ναι
Αντοχή στον Ιδρώτα
Ναι
Active Noise Cancellation
Ναι
Γρήγορη Φόρτιση
Όχι
Μείωση Θορύβου Μικροφώνου
Όχι
Φωνητικός Έλεγχος
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Alex_Sapl
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    για 120 ευρώ είναι η καλύτερη επιλογή, μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα Air Pod Gen 3, διαφορά στον ήχο αισθητή, πολύ πιο πλούσιο το μπάσο, υστερεί λίγο στις μεσαίες, αν έχεις Samsung (εγώ έχω το Ultra S24) επιλογή για αυτά τα ακουστικά - μονόδρομος! Για το Active Noise Cancellation, ξεχάστε το, σε αυτό το είδος είναι μάρκετινγκ, τίποτα άλλο! θέλεις Active Noise Cancellation - πάρε Over Ear Ακουστικά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • fuorigioco1981
    2
    5 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    κακη μπαταρια και τραγικη ενταση ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ με θορυβο.μονο στην μουσικη ειναι καλη η ενταση.στις κλησεις χαλια.3 μερες τα εχω και πανε για πουλημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Athppp
    3
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    - Ωραία θήκη με το διαφανές όμως πολύ πλαστικούρα - γυαλιστερή
    - Πολύ καλή εφαρμογή για αρκετές ώρες χρήσης
    - Μια χαρά συγχρονισμός (s24 Ultra)
    - Μικρόφωνο πολύ καλό

    Tο κύριο αρνητικό είναι η ένταση. Φορεμένα και τα 2 σε αμάξι, τέρμα δύναμη δεν ακούω. Είναι μέτρια στην καλύτερη.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • makisgnr2010
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τα καλύτερα ακουστικά buds της αγοράς! Τρομερό noise cancelation, πολύ δυνατό μπάσο, καθαρός ήχος! Ο συνομιλητής δεν ακούει τίποτα πέρα από εσένα!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Thanasis_Lorentzos
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    είναι τα ιδανικά ακουστικά! άξιζαν τα χρήματα τους! κάτι λίγο που ενοχλεί είναι ότι δεν εφαρμόζουν τέλεια στα αυτιά, αλλά και ότι κάποιες φορές αποσυνδέονται μόνα τους.κατα τα άλλα θα τα ξανά αγόραζα αν είχα να επιλέξω!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis_Mouchtouris
    4
    1 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Όλα καλά, αλλά είναι λίγο μεγάλα και θέλουν προσοχή γιατί πέφτουν εύκολα από το αυτί. Για μέσα στο σπίτι ή το γραφείο τέλεια.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Αντοχή
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gus_angelis
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Προερχόμενος από in-ear ακουστικά, μπορώ να πω πως είναι πολύ πιο άνετα για καθημερινή χρήση. Δεν πονάνε καθόλου μετά από πολύωρη χρήση. Το ANC για ανοιχτού τύπου ακουστικά σαν αυτά είναι πάρα πολύ ικανοποιητικό (δεν είναι τέλειο σε σχέση με in-ear).

    Όμορφος, καθαρός και ισορροπημένος ήχος

    Η σύνδεση και η διαχείριση τους με την εφαρμογή WEAR της samsung είναι πανεύκολη. Συνδέθηκαν με υπολογιστή και iPad χωρίς κανένα πρόβλημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DetectiveChicco
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    τα εχω αγορασει εδω και 3 εβδομαδες και τα εχω λατρεψει! απιστευτος ηχος και δεν βγαινουν απο το αυτι σου καταλαθος ουτε με σφαιρες...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • michalerius
    5
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολυ καλό ηχο, καθαρό και δυνατο. εχει και το μπασακι του αλλα δεν φτανουν τα ακουστικα που ειχα της huawei freebuds 5. Εκείνα ειχαν πιο γεματο μπασατο ηχο. Βεβαια δεν σε απογοητευουν κανουν φοβερη δουλεια και πολύ ομορφα, στυλατα και καθονται τελεια στα αυτια. Λιγο αργησα να καταλαβω πως ελεγχω τη μουσικη απο τα ακουστικά γιατι ελεγε στην εφαρμογη wearable οτι τα τσιμπας καπως και δεν τα ακουμπας, δλδ λειτουργει με τη πιεση κι οχι με την αφη. Αλλα με λιγες προσπαθειες το βρηκα. Δεν εχω καταφερει να βρω πως συνδεονται σε ρολοι σαμσουνγκ αλλα ελπιζω να το βρω

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Semeli_Velianitou
    5
    26 στους 26 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Άμεση σύνδεση με το S23,αλλά κι με άλλες συσκευές. Ποιότητα κατασκευής ελαφριά που δεν κουράζει όσες ωρες κι να τα φορέσεις. Το ΑNC το καλύτερο που έχω δει σε τέτοιου τύπου ακουστικά. Έχει equalizer για να διαμορφωθεί ο ήχος που επιθυμείς. Γενικά αν ζητάει κάποιος καλά και ποιοτικά ακουστικά,είναι μονόδρομος πιστεύω. Προερχόμενη από huawei freebuds 4 που ακόμα τα έχω αλλά τα έχουν ψιλοπαιξει θα έλεγα ότι είναι αισθητή η διαφορά.

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    πολύ καλά κρυσταλινος ήχος!

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
    • Αντοχή
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Η αξιολόγηση αφορά χρώμα: Λευκό

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Αντοχή
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Εφαρμογή
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή
    • Ποιότητα ήχου
    • Μικρόφωνο
    • Ευκολία σύνδεσης
    • Διάρκεια μπαταρίας
    • Άνεση
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή
    • Εφαρμογή

Ερωτήσεις

257 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
MoRaLeSD

Από ποιότητα οκ φαντάζομαι θα είναι τρομερά, από ένταση όμως τι λένε? Κάτι έχουν κάνει με το θέμα Bluetooth και πλέον τα ακουστικά δεν ακούγονται δυνατά..

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)

Παρόμοια προϊόντα

Samsung Galaxy Buds3 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης SilverSamsung Galaxy Buds3 Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης SilverSamsung Galaxy Buds3 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΑσημίSamsung Galaxy Buds3 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΑσημίSamsung Galaxy Buds3 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάSamsung Galaxy Buds3 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης ΛευκάSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds2 Pro Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Αντοχή στον Ιδρώτα και Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης GraphiteSamsung Galaxy Buds FE Bluetooth Handsfree Ακουστικά με Θήκη Φόρτισης Graphite
από 127,90 €από 261,90 €από 196,00 €από 109,00 €από 61,00 €
ΚατασκευαστήςSamsungSamsungSamsungSamsungSamsung
Διαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω SkroutzΔιαθέσιμο μέσω Skroutz
ΕίδοςEarbudIn-earIn-earIn-earIn-ear
Περισσότερα χαρακτηριστικά