Καρέκλες Gaming

Anda Seat Kaiser 4 XL Καρέκλα Gaming Δερματίνης με Ρυθμιζόμενα Μπράτσα ΚαφέΚωδικός: 54882589

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Ανάκλιση έως 135°
  • Εύκολη συναρμολόγηση
  • Μέγιστο βάρος χρήστη: 180 κιλά
  • Πλάτος καθίσματος: 54 εκ.
  • Βάθος καθίσματος: 51 εκ.
  • Ύψος πλάτης καθίσματος: 86.5 εκ.
Δες όλη την περιγραφή
549,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+65,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 549,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 579,46 €

  2. 579,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    549,00 €

  4. 557,60 €

  5. Επίσημος μεταπωλητής
    549,00 €

  6. 611,75 €

  7. 600,35 €

  8. 600,35 €

  9. 616,01 €

  10. 584,70 €

  11. 678,82 €

  12. 570,50 €

  13. 548,50 €

  14. Επίσημος μεταπωλητής
    568,00 €

  15. Επίσημος μεταπωλητής
    549,00 €

  16. Επίσημος μεταπωλητής
    652,60 €

  17. 640,00 €

  18. 626,45 €

  19. Επίσημος μεταπωλητής
    549,00 €

Περιγραφή

Η Anda Seat Kaiser 4 είναι μια εργονομική και ανθεκτική καρέκλα, σχεδιασμένη να προσφέρει απόλυτη άνεση και υποστήριξη όχι μόνο για αδιάκοπο gaming αλλά και για πολύωρη χρήση στο γραφείο ή μπροστά στον υπολογιστή. Αποτελεί την πλέον εξελιγμένη σειρά της Anda Seat, καθώς διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα υποστήριξης οσφύος 4 επιπέδων και κατευθύνσεων αλλά και ρυθμιζόμενα μπράτσα 5D. Οι πολλαπλές λειτουργίες που προσφέρει την καθιστούν την τέλεια επιλογή για μια εμπειρία καθίσματος σε άλλο επίπεδο!


Η σειρά με τη μεγαλύτερη ποικιλία αποχρώσεων

Η Αnda Seat Kaiser 4 είναι κατασκευασμένη από ανανεωμένη δερματίνη με κορυφαίας ποιότητας PVC ή διαπνέον ύφασμα που συμβάλει στην αίσθηση δροσιάς όταν τη χρησιμοποιείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Διατίθεται σε 8 διαφορετικές αποχρώσεις δερματίνης και 2 υφασμάτινες Βlack & Grey. H Kaiser 4 ξεχωρίζει καθώς είναι η πρώτη Anda Seat που μπορείτε να βρείτε σε μωβ χρώμα για να διαμορφώσετε το πιο ιδιαίτερο και «ζωντανό» gaming set up!

Το υλικό κατασκευής είναι ανθεκτικό με ισχυρή αντίσταση στην απορρόφηση λεκέδων. Έτσι, μπορείτε να καθαρίσετε την δερματίνη από λεκέδες καφέ, ψίχουλα από σνακ ή αποτυπώματα κατοικίδιων με ένα γρήγορο υγρό πανί. Για πιο δύσκολους λεκέδες, αρκεί ένα σπρέι αραιής αλκοόλης και ένα πανί.

Βραχίονες 5D για απόλυτη άνεση

H προσθήκη της λειτουργίας ανύψωσης 5D στο μέχρι πρότινος 4D, απογειώνει την άνεση που προσφέρει η Kaiser 4 στον καρπό και τον αγκώνα σας. Είτε παίζετε σε PC, κινητό, είτε για οποιαδήποτε εργασία, με μια μόλις κίνηση προς τα πάνω ρυθμίζετε τον βραχίονα σε διάσταση 5D.

Σύστημα Υποστήριξης Οσφύος 4 επιπέδων | Ορισμός της ευελιξίας

Το ενσωματωμένο σύστημα υποστήριξης οσφύος της Kaiser 4 προσφέρει προσαρμοσμένη υποστήριξη και άνεση ώστε να τη «φέρετε» στα μέτρα σας. Διατίθενται 4 επίπεδα ρύθμισης: 3°, 10°, 17° και 24° ώστε να προσαρμόσετε τη στήριξη της πλάτης σας ανάλογα με τη στάση σας. Όποιο επίπεδο και να επιλέξετε, με ένα γρήγορο τράβηγμα στον μοχλό, μπορείτε να διαμορφώσετε το σύστημα ώστε να ταιριάζει στη στάση σας σε διάφορα βάθη καθίσματος. Ανταποκρίνεται ελεύθερα στις κινήσεις σας όταν είναι ξεκλείδωτο και παρέχει σταθερή υποστήριξη όταν κλειδώνει σε κάποια θέση. Με 30mm κίνηση εμπρός-πίσω και 76mm πάνω-κάτω, η Kaiser 4 είναι εναρμονισμένη με τη φυσική καμπύλη της σπονδυλικής σας στήλης, εξασφαλίζοντας σταθερή υποστήριξη σε κάθε θέση.

Μαγνητικό μαξιλάρι κεφαλής για top στήριξη

Την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της Anda Seat Kaiser 4, συμπληρώνει το μαγνητικό μαξιλάρι κεφαλής που μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιαδήποτε θέση σας βολεύει με ένα κλικ.Tο memory foam υλικό «κουμπώνει» φυσικά με το κεφάλι και τον αυχένα σας. Ακόμα και όταν η ένταση του παιχνιδιού ή του φόρτου εργασίας φτάνει στο peak της, το μαξιλάρι διασφαλίζει την αίσθηση δροσιάς που χρειάζεστε για να συνεχίσετε απρόσκοπτα ό,τι κάνετε.

Λειτουργία ανάκλησης 90° έως 135°

Διαθέτει πλάτη που επιτρέπει στον χρήστη να ξαπλώνει έως 135°. Με τον μηχανισμό πλάτης μπορείτε να ρυθμίσετε την καρέκλα στην ιδανική θέση για εσάς. Έτσι, είτε βρίσκεστε σε μαραθώνιο gaming, έχετε απαιτητικό φόρτο εργασίας ή απλά αν θέλετε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την άνεση ενός μοναδικού καθίσματος, η Kaiser 4 γίνεται ο απόλυτος σύμμαχος σας!

Επικλινές μαξιλάρι υψηλής πυκνότητας

Ευρύ και βαθύ, το μαξιλάρι καθίσματος έχει μια διακριτική κλίση 5° προς τα πάνω για να προάγει μια πιο ευθεία και υγιή στάση της σπονδυλικής στήλης. Ο αφρός υψηλής πυκνότητας διευκολύνει την πίεση στα κάτω άκρα σας και διατηρεί μια βελούδινη μορφή ακόμα και μετά από χρόνια χρήσης.

Κατασκευαστής

Anda Seat

Χαρακτηριστικά

Γενικά Χαρακτηριστικά

Υλικό
Δερματίνη
RGB Φωτισμός
Όχι
Χρώμα
Καφέ
Μέγιστο Βάρος Χρήστη
180 kg

Ρυθμιζόμενα Μέρη

Ρυθμιζόμενα Μπράτσα
Ναι
Υποπόδιο
Όχι
Ανάκλιση
Όχι

Διαστάσεις

Πλάτος Καθίσματος
-
Βάθος Καθίσματος
-
Ύψος Καθίσματος (min)
-
Ύψος Καθίσματος (max)
-
Ύψος Πλάτης Καθίσματος
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη