Lador C-TOX Clay With Sea Minerals Σαμπουάν Αναδόμησης/Θρέψης 200ml
Σαμπουάν

Lador C-TOX Clay With Sea Minerals Σαμπουάν Αναδόμησης/Θρέψης 200mlΚωδικός: 54893980

Ημέρα αψεγάδιαστων μαλλιών με το σαμπουάν C-TOX Clay. Αυτό το ισχυρό σαμπουάν περιέχει άργιλο πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και θαλάσσια εκχυλίσματα που καθαρίζουν και θρέφουν το τριχωτό της κεφαλής....

Δες όλη την περιγραφή

Ημέρα αψεγάδιαστων μαλλιών με το σαμπουάν C-TOX Clay. Αυτό το ισχυρό σαμπουάν περιέχει άργιλο πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και θαλάσσια εκχυλίσματα που καθαρίζουν και θρέφουν το τριχωτό της κεφαλής. Η σύνθεση αργίλου βοηθά στην απορρόφηση και αφαίρεση της περίσσειας σμήγματος και ακαθαρσιών, επιτρέποντας καλύτερη αφομοίωση θρεπτικών συστατικών και υγρασίας....

Δες όλη την περιγραφή
15,50
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 15,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 15,50 €

Περιγραφή

Ημέρα αψεγάδιαστων μαλλιών με το σαμπουάν C-TOX Clay. Αυτό το ισχυρό σαμπουάν περιέχει άργιλο πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και θαλάσσια εκχυλίσματα που καθαρίζουν και θρέφουν το τριχωτό της κεφαλής. Η σύνθεση αργίλου βοηθά στην απορρόφηση και αφαίρεση της περίσσειας σμήγματος και ακαθαρσιών, επιτρέποντας καλύτερη αφομοίωση θρεπτικών συστατικών και υγρασίας.

Ορισμένα βασικά συστατικά περιλαμβάνουν:

  • Θαλάσσια εκχυλίσματα όπως Laminaria, Algae και Bubbles που κορεάζουν τα μαλλιά με υγρασία, αφήνοντάς τα απαλά και λαμπερά.
  • Πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία Θαλασσινό νερό, Ιαματικό νερό, εκχύλισμα κουρκουμά και εκχύλισμα πλαγκτόν για θρέψη του τριχωτού και αποκατάσταση των μαλλιών.
  • Ήπια όξινη φόρμουλα που είναι απαλή στο τριχωτό της κεφαλής, παρέχοντας βαθύ καθαρισμό με απαλό αφρό.

Το ειδικό άρωμα του σαμπουάν C-TOX Clay ανανεώνει τα μαλλιά, δημιουργώντας ένα μοναδικό και σαγηνευτικό άρωμα που παραμένει στα μαλλιά σας για όλη την ημέρα.

Κατασκευαστής

Lador (Σαμπουάν)

Χαρακτηριστικά

Γενικά

Δράση
Αναδόμηση/Θρέψη
με Αντλία
Όχι
Είδος
Υγρό
Sulfate Free
Όχι
Ανδρικό
Όχι
Χωρίς Δοκιμή σε Ζώα
-
Vegan
-
Χωρίς Parabens
-

Χωρητικότητα

Ποσότητα (ml)
200 ml
Τεμάχια
1 τμχ

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη