Corsair RS120 Case Fan με ARGB Φωτισμό και Σύνδεση 4-Pin PWM 3τμχ
Case Fan

Corsair RS120 Case Fan με ARGB Φωτισμό και Σύνδεση 4-Pin PWM 3τμχΚωδικός: 54983396

Ο Corsair RS120 είναι ένας ανεμιστήρας κουτιού 120mm σχεδιασμένος για να βελτιώσει την ψύξη των υπολογιστικών συστημάτων.

Δες όλη την περιγραφή

Ο Corsair RS120 είναι ένας ανεμιστήρας κουτιού 120mm σχεδιασμένος για να βελτιώσει την ψύξη των υπολογιστικών συστημάτων.

Δες όλη την περιγραφή
47,90
ΠαράδοσηΔευ, 30 Σεπ - Τετ, 02 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 9 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 47,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 50,98 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    47,90 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    47,90 €

Περιγραφή

Ο Corsair RS120 είναι ένας ανεμιστήρας κουτιού 120mm σχεδιασμένος για να βελτιώσει την ψύξη των υπολογιστικών συστημάτων. Προσφέρει αξιόπιστη ροή αέρα και αποτελεσματική ψύξη με χαμηλά επίπεδα θορύβου, κάνοντάς τον ιδανικό για χρήση σε οικιακά και gaming PC. Με ταχύτητες που συνήθως κυμαίνονται γύρω από 1000-2000 RPM, και διαθέτοντας σύνδεση 3-pin ή 4-pin, ο RS120 εξασφαλίζει εύκολη εγκατάσταση και προσαρμογή στις απαιτήσεις του συστήματος. Η στιβαρή κατασκευή του από ποιοτικά υλικά διασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιόπιστη απόδοση.

Σύνδεση απευθείας στην μητρική πλακέτα

Παραλείψτε τους κόμβους ανεμιστήρων και τα υπερβολικά καλώδια - συνδέστε διαδοχικά τους ανεμιστήρες της σειράς RS και ελέγξτε τους όλους μέσω ενός μόνο συνδέσμου PWM 4 ακίδων στη μητρική σας πλακέτα.

Μαγνητικό ρουλεμάν

Αυτό το βελτιωμένο έδρανο ελαχιστοποιεί την τριβή και τον μηχανικό θόρυβο, επιτυγχάνοντας ισορροπία μεταξύ υψηλής απόδοσης ροής αέρα και χαμηλού ακουστικού αποτυπώματος. Επιπλέον, η μειωμένη τριβή σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για τον ανεμιστήρα σας.

Zero RPM Mode

Ο έλεγχος PWM σάς επιτρέπει να ρυθμίζετε με ακρίβεια τις ταχύτητες των ανεμιστήρων, ώστε οι ανεμιστήρες σας να περιστρέφονται μόνο τόσο γρήγορα όσο χρειάζεται, με αποτέλεσμα λιγότερο θόρυβο από τους ανεμιστήρες συνολικά, ενώ η υποστήριξη για Zero RPM σημαίνει ότι μπορούν να σταματήσουν εντελώς να περιστρέφονται σε χαμηλά φορτία για να εξαλειφθεί ο θόρυβος του ανεμιστήρα.

Κατασκευαστής

Corsair

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Διάσταση
120 mm
Χρώμα
Μαύρο
Συσκευασία
3 τμχ

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στροφές Ανεμιστήρα (Max)
2100 rpm
Επίπεδα Θορύβου (Max)
36 dB
Ροή Αέρα (Max)
72,8 cfm
Σύνδεση
4-Pin PWM
Χρώμα LED
ARGB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη