Bg Berlin Βαλίτσες Ταξιδιού Black με 4 Ρόδες Σετ 3τμχ
Βαλίτσες Ταξιδίου

Bg Berlin Βαλίτσες Ταξιδιού Black με 4 Ρόδες Σετ 3τμχΚωδικός: 55069081

Σετ αποσκευών της εταιρείας Bg Berlin σε μαύρο χρώμα. Είναι κατασκευασμένες από πολυπροπυλένιο, ένα ανθεκτικό πλαστικό πολυμερές, που διακρίνεται για την υψηλή του αντοχή σε κρούσεις. Αυτές οι βαλίτσες, αν πέσουν ή χτυπηθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είναι λιγότερο πιθανό να υποστούν ζημιές ή να ραγίσουν. Επιπλέον, είναι αδιάβροχες, οπότε ακόμα κι αν...
Δες όλη την περιγραφή

327,00
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+11,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 327,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    327,00 €

  2. 327,00 €

  3. 327,00 €

Περιγραφή

Σετ αποσκευών της εταιρείας Bg Berlin σε μαύρο χρώμα. Είναι κατασκευασμένες από πολυπροπυλένιο, ένα ανθεκτικό πλαστικό πολυμερές, που διακρίνεται για την υψηλή του αντοχή σε κρούσεις. Αυτές οι βαλίτσες, αν πέσουν ή χτυπηθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, είναι λιγότερο πιθανό να υποστούν ζημιές ή να ραγίσουν. Επιπλέον, είναι αδιάβροχες, οπότε ακόμα κι αν σας πιάσει βροχή, οι αποσκευές σας θα παραμείνουν στεγνές. Διαθέτουν ελαφρύ σχεδιασμό (είναι ελαφρύτερες από το ABS) και διευκολύνουν την μεταφορά περισσότερων αντικειμένων, χωρίς να ανησυχείτε για τα όρια βάρους. Είναι κατάλληλη επιλογή για όσους κάνουν συχνά ταξίδια ή ταξιδεύουν με πολλά ή και ευαίσθητα αντικείμενα.

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
BG003/18BLA/3PCSE
Υλικό
Πολυπροπυλένιο
Χρώμα
Μαύρο
Τύπος Κατασκευής
Σκληρή
Ρόδες
4 Ρόδες
Παιδική
Όχι
Σετ Βαλίτσες
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη