Corsair ICUE Link Titan 240 RX RGB Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700 Λευκή
Υδρόψυξη

Corsair ICUE Link Titan 240 RX RGB Υδρόψυξη Επεξεργαστή Διπλού Ανεμιστήρα 120mm για Socket AM4/AM5/1700 ΛευκήΚωδικός: 55505949

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Στροφές ανεμιστήρα: 2100 rpm
  • Επίπεδα θορύβου Full Load: 36 dB
  • Διάσταση ανεμιστήρα: 120 mm
  • Ροή αέρα: 73.5 CFM
  • RGB φωτισμός
Δες όλη την περιγραφή
177,00
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 177,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 186,68 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    177,00 €

  3. Επίσημος μεταπωλητής
    177,00 €

  4. 184,00 €

  5. 176,50 €

  6. Επίσημος μεταπωλητής
    187,05 €

  7. 223,00 €

  8. 249,50 €

  9. 371,58 €

  10. 294,32 €

Περιγραφή

Η Corsair iCUE Link Titan 240 RX RGB είναι μια λύση υγρής ψύξης υψηλής απόδοσης σχεδιασμένη για παίκτες και λάτρεις του υπολογιστή που απαιτούν αποτελεσματική ψύξη και εντυπωσιακή αισθητική. Αυτός ο ψύκτης «όλα σε ένα» διαθέτει ένα ψυγείο 240 χιλιοστών σε συνδυασμό με ισχυρούς ανεμιστήρες RGB που προσφέρουν προσαρμόσιμα εφέ φωτισμού, πλήρως ελεγχόμενα μέσω του λογισμικού iCUE της Corsair.

Η τεχνολογία iCUE Link απλοποιεί την εγκατάσταση και τη διαχείριση καλωδίων, συνδέοντας την αντλία και τους ανεμιστήρες με ένα μόνο καλώδιο, μειώνοντας την ακαταστασία και βελτιώνοντας τη συνολική εμφάνιση της κατασκευής σας. Σχεδιασμένη για να παρέχει εξαιρετική απόδοση ψύξης, η Titan 240 RX RGB είναι ιδανική για να διατηρεί τις CPU υψηλών προδιαγραφών σε βέλτιστες θερμοκρασίες, ακόμη και κατά τη διάρκεια έντονων συνεδριών gaming. Ο κομψός σχεδιασμός του και ο ζωντανός φωτισμός RGB το καθιστούν όχι μόνο ένα λειτουργικό εξάρτημα αλλά και ένα κεντρικό κομμάτι κάθε gaming rig.

Ισχυρή και αποτελεσματική ψύξη CPU ALL-IN-ONE

Για συστήματα αιχμής που πρέπει να αξιοποιούν στο έπακρο τις CPU τους, το TITAN RX RGB ξεπερνά τον ανταγωνισμό. Χιλιάδες ώρες εσωτερικής μηχανικής κορυφώνονται σε ένα ψυγείο CPU που συνδυάζει απαράμιλλη απόδοση, εντυπωσιακά αθόρυβη ακουστική και απλοποιημένες συνδέσεις iCUE LINK.

Μέγιστη ισχύς ψύξης

Σπρώξτε τη ροή του αέρα μέσα από τα ψυγεία όπως ποτέ άλλοτε σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές ταχύτητες. Οι ανεμιστήρες της σειράς RX παρέχουν υψηλή ροή αέρα και στατική πίεση, διατηρώντας παράλληλα τον θόρυβο όσο το δυνατόν χαμηλότερα.

Κινητήρας ψύξης Flowdrive

Σχεδιασμένη εσωτερικά από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της CORSAIR, η αντλία τροφοδοτείται από τριφασικό κινητήρα με μεγαλύτερη παροχή και ακόμη χαμηλότερα επίπεδα θορύβου από τους προκατόχους της. Προσθέστε σε αυτό ένα σχεδιασμένο με ακρίβεια προφίλ επιφάνειας ψυχρής πλάκας που μεγιστοποιεί την επαφή με το IHS της CPU σας και έχετε μια συνταγή για σταθερά χαμηλότερες θερμοκρασίες.

Capswap αρθρωτός σχεδιασμός

Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να αλλάξετε την εμφάνιση ή τη λειτουργικότητα του AIO σας. Αλλάξτε το προεπιλεγμένο καπάκι της αντλίας με οποιαδήποτε μονάδα CapSwap (πωλείται ξεχωριστά) σε δευτερόλεπτα, εντελώς χωρίς εργαλεία, και είναι σχεδόν σαν να έχετε έναν ολοκαίνουργιο ψύκτη.

Εύκολη εγκατάσταση για επεξεργαστές Intel και AMD

Περιλαμβάνει βραχίονες στήριξης και πίσω πλάκες για γρήγορη εγκατάσταση σε ένα ευρύ φάσμα τύπων υποδοχών, συμπεριλαμβανομένων των σύγχρονων Intel LGA 1851/1700 και AMD AM5/AM4.

Κατασκευαστής

Corsair

Χαρακτηριστικά

Βασικά Χαρακτηριστικά

Socket
1700, 1851, AM4, AM5
Μέγεθος Ψυγείου
Διπλού Ανεμιστήρα
Διάσταση Ανεμιστήρα
120 mm
Χρώμα
Λευκό
Φωτισμός
RGB

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Στροφές Ανεμιστήρα
2100 rpm
Επίπεδα Θορύβου Ανεμιστήρα (Full Load)
36 dB

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη