The Legend Of Legacy HD Remastered Deluxe Edition PS4 Game (Γαλλικό Εξώφυλλο)
PS4 Games

The Legend Of Legacy HD Remastered Deluxe Edition PS4 Game (Γαλλικό Εξώφυλλο)Κωδικός: 55702763

Το The Legend of Legacy συνδυάζει άψογα τα τέσσερα κρίσιμα στοιχεία της εξερεύνησης, της μάχης, της ανάπτυξης και της ιστορίας για να δημιουργήσει μια εμπειρία που μόνο ως σύγχρονο κλασικό παιχνίδι μπορεί να θεωρηθεί!

Δες όλη την περιγραφή
77,36
ΠαράδοσηΤετ, 30 Οκτ - Τρί, 19 Νοε
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Αναφορά προϊόντος

από 77,36 €

Περιγραφή

Πολλοί έχουν έρθει, αναζητώντας πλούτη, δόξα και θρυλικούς θησαυρούς, αλλά στο τέλος, όλοι εξαφανίζονται, καταπνιγμένοι από το σκοτάδι. Κανείς δεν έχει δει την καρδιά αυτού του νησιού, που τώρα ξύπνησε από τον αιώνιο ύπνο του - τη μυθική γη γνωστή ως Άβαλον.

Μήπως τα βάθη της κρύβουν μια σκάλα για τον παράδεισο ή τις πύλες της αβύσσου; Αυτή είναι η ιστορία κάποιας άγνωστης ακόμα αλήθειας, πλεγμένη από τις παρακαταθήκες των αρχαίων θεών.

Χαρακτηριστικά:

Τα όμορφα βελτιωμένα γραφικά και η ποιότητα της εικόνας λάμπουν σε HD!

Η νέα λειτουργία του οδηγού διευκολύνει τους αρχάριους να ξεκινήσουν, ενώ η προσθήκη λεπτομερών λειτουργιών επιτρέπει σε όλους τους παίκτες διαισθητικές επιλογές παιχνιδιού και εύκολη πρόσβαση.

Λεπτομέρειες:

Εξερευνήστε έναν παγκόσμιο χάρτη γεμάτο γοητεία. Όταν οι χαρακτήρες μετακινούνται, το γύρω έδαφος ζωντανεύει σαν ένα pop-up εικονογραφημένο βιβλίο.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Role Playing
Έτος Κυκλοφορίας
2024
Ημερομηνία Κυκλοφορίας
22/03/2024
Όριο Ηλικίας (PEGI)
12
Νέα Κυκλοφορία
Όχι
Edition
Deluxe
Συνδρομή PS Plus
Προαιρετική

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη