Ad
Mediheal Εμποτισμένα Δισκία Κολλαγόνου Collagen Ampoule Pads 100τμχ
Καθαριστικά Προσώπου

Mediheal Εμποτισμένα Δισκία Κολλαγόνου Collagen Ampoule Pads 100τμχΚωδικός: 56296130

Εμποτισμένα δισκία που θρέφουν και συσφίγγουν το χαλαρό δέρμα και βελτιώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Συντίθενται με το σύμπλεγμα CollagenFactor™ και το σύστημα...

Δες όλη την περιγραφή

Εμποτισμένα δισκία που θρέφουν και συσφίγγουν το χαλαρό δέρμα και βελτιώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Συντίθενται με το σύμπλεγμα CollagenFactor™ και το σύστημα μεταφοράς λιποσωμάτων για βέλτιστα αποτελέσματα.

Δες όλη την περιγραφή
22,40
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 22,40 €

Περιγραφή

Εμποτισμένα δισκία που θρέφουν και συσφίγγουν το χαλαρό δέρμα και βελτιώνουν την εμφάνιση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Συντίθενται με το σύμπλεγμα CollagenFactor™ και το σύστημα μεταφοράς λιποσωμάτων για βέλτιστα αποτελέσματα.

Οφέλη

  • Σύσφιξη & θρέψη
  • Βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος
  • Μείωση εμφάνισης ρυτίδων και λεπτών γραμμών

Δραστικά Συστατικά

  • Κολλαγόνο
  • Ceramide
  • Milk Protein

Οδηγίες Χρήσης

  • Ως θεραπεία μάσκας: Εφαρμόστε σε στοχευμένες περιοχές (μέτωπο, μάγουλα και πηγούνι) μετά τον καθαρισμό για εντατική θεραπεία. Αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά, αφαιρέστε την και αφήστε τον υπόλοιπο ορό να απορροφηθεί από την επιδερμίδα.
  • Ως toner: Μετά τον καθαρισμό, περάστε απαλά από το δέρμα για τόνωση, ενυδάτωση και προετοιμασία του δέρματος. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά τόσο το πρωί όσο και το βράδυ.

Συστατικά

Water, Glycerin, Glycereth-26, 1,2- Hexanediol, Diphenyl Dimethicone, Triethylhexanoin, Betaine, Hydroxyacetophenone, Hydrogenated Lecithin, Polyglyceryl-10 Oleate, Hydroxyethyl Urea, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Citrate, Allantoin, Octyldodeceth-16, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Collagen Extract, Adenosine, Citric Acid, Disodium EDTA, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butylene Glycol, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Anthemis Nobilis Flower Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Juniperus Mexicana Oil, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Lactobacillus Ferment, Ceramide NP, Milk Protein Extract, Caprylyl Glycol, Tripeptide- 1, Acetyl Hexapeptide- 8. Copper Tripeptide- 1, Palmitoyl Tripeptide-1, Palmitoyl Pentapeptide-4

Κατασκευαστής

Mediheal

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ανδρικό
Όχι
Τύπος
Μαντηλάκια
Περιοχή Χρήσης
Πρόσωπο
Χρήση
Τόνωση
Waterproof Remover
Όχι

Ποσότητα

Βάρος
-
Όγκος
-
Τεμάχια
-

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη