Ελληνική εξωτερική πολιτική 1830-1981
Πολιτικά Βιβλία

Ελληνική εξωτερική πολιτική 1830-1981 Κωδικός: 5755980

Μια πλήρως ανανεωμένη, και διευρυμένη για 70 χρόνια, έκδοση του κλασικού βιβλίου του καθηγητή Κωνσταντίνου Σβολόπουλου, για την Ελληνική εξωτερική πολιτική. Ένα έργο απαραίτητο για όποιον επιθυμεί να...

Δες όλη την περιγραφή

Μια πλήρως ανανεωμένη, και διευρυμένη για 70 χρόνια, έκδοση του κλασικού βιβλίου του καθηγητή Κωνσταντίνου Σβολόπουλου, για την Ελληνική εξωτερική πολιτική. Ένα έργο απαραίτητο για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τη διαμόρφωση των εξωτερικών σχέσεων του Νέου Ελληνικού Κράτους, τους διεθνείς συσχετισμούς που τις καθόρισαν και τη θέση τους στον σημερινό...

Δες όλη την περιγραφή
14,40
ΠαράδοσηΤρί, 13 Αυγ - Παρ, 16 Αυγ
+5,00 €μεταφορικά

από 13,39 €

Περιγραφή

Μια πλήρως ανανεωμένη, και διευρυμένη για 70 χρόνια, έκδοση του κλασικού βιβλίου του καθηγητή Κωνσταντίνου Σβολόπουλου, για την Ελληνική εξωτερική πολιτική. Ένα έργο απαραίτητο για όποιον επιθυμεί να παρακολουθήσει τη διαμόρφωση των εξωτερικών σχέσεων του Νέου Ελληνικού Κράτους, τους διεθνείς συσχετισμούς που τις καθόρισαν και τη θέση τους στον σημερινό κόσμο.
Το ανά χείρας βιβλίο στηρίζεται σε αυστηρή αρχειακή τεκμηρίωση και σε στέρεη ιστορική μέθοδο.

Νίκος Καραπιδάκης

Η προσέγγιση, εξάλλου, του όλου αντικειμένου της συγγραφής αυτής τείνει να συνδυάσει τη σύγχρονη αντίληψη για την αντιμετώπιση της διπλωματικής ιστορίας με την προσπάθεια για τη διεύρυνση του πεδίου έρευνας προς την αναζήτηση και των βαθύτερων δυνάμεων που συντελούν στη διαμόρφωση της διεθνούς πραγματικότητας.

Κωνσταντίνος Σβολόπουλος

Χαρακτηριστικά

Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
348
Έτος έκδοσης
2014
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

5 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες