Ο Πίτερ Παν πρέπει να πεθάνει
Λογοτεχνικά Βιβλία στα Ελληνικά

Ο Πίτερ Παν πρέπει να πεθάνειΚωδικός: 5765541

Στο νέο best seller του πολυμεταφρασμένου μετρ του αστυνομικού μυθιστορήματος John Verdon, ο παλαίμαχος επιθεωρητής Ντέιβ Γκάρνεϊ, που ήταν ο κορυφαίος ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών της...

Δες όλη την περιγραφή

Στο νέο best seller του πολυμεταφρασμένου μετρ του αστυνομικού μυθιστορήματος John Verdon, ο παλαίμαχος επιθεωρητής Ντέιβ Γκάρνεϊ, που ήταν ο κορυφαίος ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μυστηριώδη υπόθεση: καλείται να υποστηρίξει την ενδεχόμενη αθωότητα μιας γυναίκας που έχει ήδη καταδικαστεί...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: John Verdon
  • Εκδότης: Διόπτρα
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2014
  • Αριθμός σελίδων: 600
  • Κωδικός ISBN-13: 9789603648215
  • Διαστάσεις: 21×14
12,54
ΠαράδοσηΤετ, 02 Οκτ - Παρ, 04 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 11,51 €

Περιγραφή

Στο νέο best seller του πολυμεταφρασμένου μετρ του αστυνομικού μυθιστορήματος John Verdon, ο παλαίμαχος επιθεωρητής Ντέιβ Γκάρνεϊ, που ήταν ο κορυφαίος ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια μυστηριώδη υπόθεση: καλείται να υποστηρίξει την ενδεχόμενη αθωότητα μιας γυναίκας που έχει ήδη καταδικαστεί για το φόνο του συζύγου της -προικισμένου πολιτικού και υποψήφιου κυβερνήτη- που έπεσε νεκρός από σφαίρα άγνωστης προέλευσης την ώρα που εκφωνούσε τον επικήδειο στην ταφή της μητέρας του.
Αναζητώντας νέα στοιχεία στην υπόθεση, ο Γκάρνεϊ βρίσκεται μπλεγμένος σε μια σκοτεινή αναμέτρηση με έναν διεφθαρμένο ανακριτή της αστυνομίας, έναν ανησυχητικά φιλικό μεγαλομαφιόζο, μια νεαρή γυναίκα, συνώνυμο του πειρασμού, και με τον αλλόκοτο δολοφόνο με το παιδικό σουλούπι που του έχει χαρίσει το παρατσούκλι "Πίτερ Παν".
Μέσα από αναπάντεχες ανατροπές και καταιγιστική δράση, ο Γκάρνεϊ καταλήγει παγιδευμένος σε μια από τις πιο ζοφερές υποθέσεις της σταδιοδρομίας του - ένα μυστήριο αλλεπάλληλων φόνων, κάτω απ’ την επιφάνεια του οποίου κρύβεται η ανθρώπινη ενσάρκωση του απόλυτου κακού. Κι όσο δηλητηριασμένο από ψέματα κι αν είναι το κουβάρι που πρέπει να ξεδιαλύνει, ο Γκάρνεϊ ανακαλύπτει ότι η αλήθεια ξεπερνά και την πιο σοκαριστική φαντασία.
Και η ταυτότητα του δολοφόνου, στον πυρήνα της υπόθεσης, αποδεικνύεται το μεγαλύτερο σοκ απ’ όλα...

"Ο Verdon ξεκίνησε δυναμικά με το "Σκέψου έναν αριθμό" και συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε θρίλερ του. Δαιδαλώδεις γρίφοι, εκρηκτικό σασπένς, πολυεπίπεδοι χαρακτήρες"
Booklist (Starred Review)

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Αστυνομική Λογοτεχνία
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
600
Έτος έκδοσης
2014
Διαστάσεις
21x14 cm

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Βραβευμένο
Όχι
Μεταφερμένο στην Οθόνη
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 2
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Kostas_Papadimitriou46
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το έχει στην συλλογή της η κόρη μου και έτυχε να το διαβάσω πριν από λίγες ημέρες,όλως τυχαίως.
    Δεν είχα ξαναδιαβάσει βιβλίο του συγκεκριμένου συγγραφέα(εγώ είμαι λάτρης των ιστορικών μυθιστοριογραφημάτων) και πραγματικά εξεπλάγην ευχάριστα με την πλοκή και το σασπένς μέχρι το τέλος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • giorgos_xatzis
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ενα εξαιρετικό βιβλίο μυστηρίου με εξαιρετική δομή που σε βοηθάει να ακολουθήσεις την ιστορία με ενδιαφέρον. Σίγουρα ένα από τα καλύτερα αστυνομικά θρίλερ που έχω διαβασει και θα το πρότεινα με κλειστά τα μάτια. Η πλοκή είναι ξεχωριστή και έχει δομηθεί με πολύ
    προσοχή στη λεπτομέρεια. Δυστυχώς έχει μερικά αξιοσημείωτα "θεματάκια" Ο συγγραφέας έχει τραβήξει μερικές στιγμές πολύ παραπάνω από τι χρειάζοταν με αποτέλεσμα το βιβλίο γίνετε κουραστικό ορισμένες φάσεις. Επίσης αν και ο μεταφραστής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ειπαρχουν πολλά τυπογραφικά λάθη κυρίως την έλλειψη κενών ανάμεσα στις λέξεις το οποίο αν και δεν ενόχλησε εμένα μπορεί να ενοχλήσει πόλους άλλους.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • koukoslix
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εντυπωσιακό,σου κόβει την ανάσα, συνταρακτικό με πολύ σασπένς!! Από τα καλύτερα βιβλία που διάβασα ποτέ!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ουσιαστικά του βάζω 8.5-9/10 οπότε ιδανικά 4.5 αστεράκια. Είναι πολύ ωραίο και γεμάτο αγωνία!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

27 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη