Lookout Games Caverna: The Cave Farmers
Επιτραπέζια Παιχνίδια

Lookout Games Caverna: The Cave FarmersΚωδικός: 5773500

Το Caverna: The Cave Farmer είναι ένα παιχνίδι τοποθέτησης εργατών, με επίκεντρο το αγροτικό θέμα. Στις παρτίδες σας, θα αναλάβετε το ρόλο ενός μουσάτου αρχηγού μιας μικρής οικογένειας νάνων, ο οποίος...

Δες όλη την περιγραφή

Το Caverna: The Cave Farmer είναι ένα παιχνίδι τοποθέτησης εργατών, με επίκεντρο το αγροτικό θέμα. Στις παρτίδες σας, θα αναλάβετε το ρόλο ενός μουσάτου αρχηγού μιας μικρής οικογένειας νάνων, ο οποίος ζει σε μια σπηλιά, στα βουνά. Θα ξεκινήσετε το παιχνίδι σας με έναν αγρότη και τη σύζυγό του, ενώ κάθε μέλος της οικογένειας αντιπροσωπεύει τις διαθέσιμες...

Δες όλη την περιγραφή
82,90
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Τρί, 01 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 82,90 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 99,64 €

  2. 82,90 €

Περιγραφή

Το Caverna: The Cave Farmer είναι ένα παιχνίδι τοποθέτησης εργατών, με επίκεντρο το αγροτικό θέμα. Στις παρτίδες σας, θα αναλάβετε το ρόλο ενός μουσάτου αρχηγού μιας μικρής οικογένειας νάνων, ο οποίος ζει σε μια σπηλιά, στα βουνά. Θα ξεκινήσετε το παιχνίδι σας με έναν αγρότη και τη σύζυγό του, ενώ κάθε μέλος της οικογένειας αντιπροσωπεύει τις διαθέσιμες ενέργειες που μπορείτε να πάρετε σε κάθε γύρο. Θα καλλιεργήσετε το δάσος που απλώνεται ακριβώς μπροστά από την είσοδό σας, ενώ θα σκάψετε ακόμα πιο βαθιά το βουνό.

Είναι στο χέρι σας το πόσο θα ασχοληθείτε με το ορυχείο. Θα χρειαστειτε επιπλέον όπλα, με τα οποία θα βγείτε σε διάφορες αποστολές, προκειμένου να κερδίσετε μπόνους αντικείμενα. Σκάβοντας το βουνό πιθανόν να βρείτε ορυχεία ρουμπινιών, τα οποία σίγουρα θα αυξήσουν τον πλούτο σας. Σε ότι αφορά στο κομμάτι, ακριβώς μπροστά από τη σπηλιά σας, ο πλούτος βρίσκετε στις καλλιέργειες. Θα κόψετε μέρος του δάσους, θα δημιουργήσετε χωράφια και θα χτίσετε φράκτες για τα ζώα σας. Μην ξεχνάτε ότι θα ήταν πολύ σημαντικό να αυξήσετε και την οικογένειά σας σε μέλη, κάτι που θα καταστήσει τη φάρμα σας ολοένα και αυξανόμενη.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία

Τύπος
Παρέας
Είδος
Οικονομίας

Γενικά

Ταξιδίου
Όχι
Παίκτες
1-7
Ηλικία
14 +

Πληροφορίες

Παιχνίδια με Κάρτες
Όχι
Γλώσσα
Αγγλικά
Επεκτάσεις
Όχι
Γλωσσικά Ανεξάρτητα
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • tellakos

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ένα εξαιρετικό επιτραπέζιο για τους λάτρεις των farming simulators . Οι κανόνες μπορεί να τρομάξουν αρκετούς ωστόσο μην σας αποθαρρύνουν . Σίγουρα πρόκειται για ένα βαρύ επιτραπέζιο (κυριολεκτικά και μεταφορικά ) ωστόσο μετά από μερικές παρτίδες θα εξοικειωθείτε με τους μηχανισμούς και θα το απολαύσετε. Απαιτεί συνθέτη σκέψη καθώς υπάρχουν πολλά μονοπάτια για τη νίκη εμώ ταυτόχρονα προσφέρει ικανοποίηση καθώς βλέπεις στο ταμπλό σου την πρόοδο μπροστά στα μάτια σου. Σίγουρα χρειάζεται κάποιο insert για την οργάνωση και την αποθήκευση των περιεχομένων.

    • Διασκεδαστικό
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριας δυσκολίας κανόνες
    • Μεγάλος χρόνος ολοκλήρωσης
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Διασκεδαστικό
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Ποιότητα κατασκευής
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος χρόνος ολοκλήρωσης
    • Δύσκολοι κανόνες

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

8 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη