Olympia Electronics Ψηφιακός Θερμοστάτης Χώρου
Θερμοστάτες Χώρου

Olympia Electronics Ψηφιακός Θερμοστάτης ΧώρουΚωδικός: 5969900

O BS-812 είναι προγραμματιζόμενος θερμοστάτης χώρου με μπαταρία της Olympia Electronics. Διαθέτει εντολή Boiler με επιλεγόμενο χρόνο. 

Δες όλη την περιγραφή

O BS-812 είναι προγραμματιζόμενος θερμοστάτης χώρου με μπαταρία της Olympia Electronics. Διαθέτει εντολή Boiler με επιλεγόμενο χρόνο. 

Δες όλη την περιγραφή
64,48
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 64,48 €

Περιγραφή

O BS-812 είναι προγραμματιζόμενος θερμοστάτης χώρου με μπαταρία της Olympia Electronics. Διαθέτει εντολή Boiler με επιλεγόμενο χρόνο. 

  • Ευκολία στην χρήση
  • Ευανάγνωστη οθόνη
  • Ελληνικό Menu
  • Μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (>3 χρόνια).
  • 3 τρόποι λειτουργίας: χειροκίνητος, ημερήσιος, εβδομαδιαίος.
  • Εύκολη εισαγωγή προγραμμάτων.
  • Οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με φωτισμό.
  • Ρολόι, ημερολόγιο.
  • Κλείδωμα πληκτρολογίου.
  • Επιλογή πάνω και κάτω ορίων χειροκίνητης επιλογής θερμοκρασίας.
  • Εντολή Boiler με επιλεγόμενο χρόνο.
  • Λειτουργία θέρμανσης ή ψύξης.
  • Περιοχή Μέτρησης Θερμοκρασίας: 0.0 έως 99.9 °C
  • Περιοχή Επιλογής Θερμοκρασίας: 6.0 έως 30.0 °C

Κατασκευαστής

Olympia Electronics

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
BS-813

Χαρακτηριστικά

Τύπος
Ψηφιακός
Τοποθέτηση
Επίτοιχος
Τροφοδοσία
Μπαταρίας

Δυνατότητες & Λειτουργίες

Οθόνη Αφής
Όχι
Smart
Όχι
Ψύξης-Θέρμανσης
Ναι
Εύρος Θερμοκρασίας
6 - 30 °C
Προγραμματισμός
Εβδομαδιαίος
Διαβάθμιση Θερμοκρασίας
0.5 °C

Διαστάσεις

Πλάτος
12,15 cm
Ύψος
8,13 cm
Βάθος
2,73 cm

Ασύρματες Ιδιότητες

Wi-Fi
Όχι
Bluetooth
Όχι
ZigBee
Όχι
Z-Wave
Όχι
RF
Όχι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 4
  3. 1
  4. 1
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Εικόνες αξιολογήσεων

Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων
Εικόνες αξιολογήσεων

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Καταρχήν ΜΗΝ τον πάρετε σε ΜΑΥΡΟ , δεν φένετε ΤΙΠΟΤΑ από τα σχήματα στα κουμπιά, βαμμένα με γρι χρώμα... Θα έπρεπε άσπρα φουλ.... Αλλά θα μας φάει το DISSING αν και από ομορφιά μμμμ δεν είναι και τρέλα ...και ο φωτισμός μπλε και ελαφρύς οικονομικός.. Πάντως Θα παραγγείλω το άσπρο καπάκι από εταιρεία να υσηχασω.. Από σχέση διαφορικού είμαστε εντάξει αν και το δούλεψα μισή σεζόν.. Αλλά έχω την εντύπωση ότι ζητάει λίγο παραπάνω από ένα siemens κλασικό που είχα. Θα το τσεκάρω με θερμομετρο φέτος. Από μενού σχετικά εύκολο Όσον αφορά τα προγράμματα.. Αλλά μέχρι στιγμής το έχω στο απλό.. Μάλλον φέτος θα το προγραματισω λόγο μεγάλης απουσίας από το σπίτι και θα δείξει... Θα επανέλθω... 5 αστέρια για αρχή σχέση ποιότητας τιμής..κτλ.. Και βλέπουμε....και Κάτι τελευταίο για πολλές συσκευές μπορούμε να τοποθετήσουμε (για κάποιον που γνωρίζει να τοποθετήσει) στα 3volt. Για να μην αλλάζουμε μπαταρίες..

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Periklis_Laskaratos
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Είμαι πολύ ευχαριστημένος! Έχει την καλύτερη τιμή στην αγορά, υποστηρίζει λειτουργία μποιλερ, κ είναι σαφώς ανώτερο από άλλα αντίστοιχα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορα. Αγόρασα 4 τεμάχια για 4 διαμερίσματα κ το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Και είναι ελληνικής παραγωγής! Τα χρεισιμοποιω 2 χρόνια

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Vasilis Kokkonas
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλό Ελληνικό προιόν . Με καλή τιμή (ανάλογα με τους επώνυμους) . Το μόνο αρνητικό που βρίσκω είναι η λειτουργία του με μπαταρίες , θα μπορούσε να είχε έναν μετασχηματιστή και να λειτουργεί με το ρεύμα.Διότι ως αρνητικό θεωρείται ο στιγμαίος φωτισμός της οθόνης αιτία οικονομίας μπαταριών.Δεν έχω χρονική εμπειρία λειτουργίας μόλις τώρα τον προμηθεύτηκα . Φυσικά δεν απευθύνεται σε απλούς χρήστες ως προς τον προγραμματισμό του , είναι λίγο δύσκολος και το manual φτωχό ως προς την εξήγηση του. Όσο αφορά την λειτουργία του μία χαρά κάνει την δουλειά του χωρίς προβλήματα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Nikitas_Katsigaris
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μετά από παρότρυνση του καυστηρατζή πως είναι αξιόπιστος και δεν χαλάει εύκολα, συν οτι καλό είναι να στηρίζουμε τις ελληνικές εταιρίες, τον αγόρασα. Την περσινή σεζόν την έβγαλε μια χαρά. Αρκετά δύσνόητο μενού για τα δεδομένα τα δικά μου, όμως δουλεύει. Έξυπνη η λειτουργία του boiler να σβήνει μόνο του μετά απο καθορισμένο χρόνο, προφανώς δεν είναι ο μόνος που το κάνει. Θα προτιμούσα σε σκοτάδι να φωτίζεται η οθόνη, και να μην χρειάζεται να ανάψεις φώτα ή να πλησιάσεις πολύ κοντά για να διαβάσεις τα δεδομένα. 100% ένας value for money θερμοστάτης. Συστίνεται ανεπιφύλακτα!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • eanstath
    2
    2 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το αγόρασα πριν μία βδομάδα. Στην βδομάδα αυτή έχω αναγκαστεί να βγάλω τις μπαταρίες 3 φορές και να κάνω reset. 3 φορές ξανά προγραμματισμό. Άλλοτε δεν σώζει την θερμοκρασία που του βάζω και κρατάει την παλιά. Άλλοτε κολλάει στους 22 βαθμούς και δεν κατεβαίνει με τίποτα με αποτέλεσμα εμείς να έχουμε ξεπαγιάσει και αυτό να δείχνει 22 βαθμούς. Έχω ενημερώσει την εταιρεία και περιμένω απάντηση

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • markosx3000
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό στην λειτουργία του αλλά όχι τόσο εύκολο στον χειρισμό και στον προγραμματισμό του. Πρέπει να έχεις και τις οδηγίες χρήσης μαζί σου όταν είναι να κάνεις κάποια αλλαγή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Dimitris_Theodosopoulos
    1
    0 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μια αξιόλογη Ελληνική προσπάθεια, αλλά ισως ο πιο δύσχρηστος θερμοστάτης που έχω δει. Εάν θέλεις να τον προγραμματίσεις μια φορά και να τον αφήσεις έτσι για πάντα είναι μια χαρά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • stetas
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άριστο προϊόν,μετα απο μια εβδομαδα χρήσης, ανταποκρίνεται πλήρως στα καθήκοντα του. Παραμετροποιησιμο και προγραμματιζομενο. Βασικό, ακριβής μέτρηση θερμοκρασιας χώρου και διαφορικού εναλλαγής που ειναι και ο πρωταρχικος του ρολος. Σίγουρα πολυ καλό για τα λεφτα του και ειναι και ελληνικό. Θα μπορουσε να εχει λιγο μεγαλυτερα τα πληκτρα του, ισως το μοναδικο μειον του. Value for money. Το συνιστω ανεπιφυλακτα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • antogkez
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλός θερμοστάτης. Ακριβής και πλήρως παραμετροποιήσιμος μέσα από το μενού για εξατομικευμένες επιλογές. Στα συν η προσιτή τιμή (υψηλό value for money), είναι Ελληνικής κατασκευής και ιδιαίτερα εύκολο στην εγκατάσταση και τη χρήση.
    Στα μείον δεν έχω βρεί κάτι ακόμα. Ίσως θα μπορούσε να έχει πιο μαζεμένο design καθώς είναι κάπως μεγάλο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    0 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Άριστο προιόν , Value for money και Ελληνικό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

83 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη