Yamaha Ηλεκτρικό Stage Πιάνο P-45 με 88 Βαρυκεντρισμένα Πλήκτρα Ενσωματωμένα Ηχεία και Σύνδεση με Ακουστικά και Υπολογιστή Black
Πιάνα

Yamaha Ηλεκτρικό Stage Πιάνο P-45 με 88 Βαρυκεντρισμένα Πλήκτρα Ενσωματωμένα Ηχεία και Σύνδεση με Ακουστικά και Υπολογιστή BlackΚωδικός: 6526512

  •  Έχει 88 πλήκτρα τεχνολογίας Graded Hammer και 4 επίπεδα ευαισθησίας αφής
  • Περιλαμβάνει ήχους όπως grand piano, electric piano, organ, strings, harpsichord, and vibraphone voices with 64-νότες...
Δες όλη την περιγραφή
  •  Έχει 88 πλήκτρα τεχνολογίας Graded Hammer και 4 επίπεδα ευαισθησίας αφής
  • Περιλαμβάνει ήχους όπως grand piano, electric piano, organ, strings, harpsichord, and vibraphone voices with 64-νότες πολυφωνία
  • Διαθέτει μετρονόμο, transpose και tuning calibration και τέσσερις τύπους reverb 
  • Δυνατότητα διαχωρισμού του κλαβιέ σε layers ή σε Duo mode για...
Δες όλη την περιγραφή
299,00
ΠαράδοσηΠέμ, 03 Οκτ - Δευ, 07 Οκτ
+50,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 10 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

από 299,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 299,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    299,00 €

Περιγραφή

  •  Έχει 88 πλήκτρα τεχνολογίας Graded Hammer και 4 επίπεδα ευαισθησίας αφής
  • Περιλαμβάνει ήχους όπως grand piano, electric piano, organ, strings, harpsichord, and vibraphone voices with 64-νότες πολυφωνία
  • Διαθέτει μετρονόμο, transpose και tuning calibration και τέσσερις τύπους reverb 
  • Δυνατότητα διαχωρισμού του κλαβιέ σε layers ή σε Duo mode για διδασκαλία και μελέτη. 
  • Με USB θύρα
  • Περιλαμβάνει τροφοδοτικό
  • Διαστάσεις : 1326 x 154 x 295 mm
  • Βάρος : 11.5 kg
  • Περιλαμβάνεται το αναλόγιο του οργάνου καθώς και sustain pedal

Κατασκευαστής

Yamaha

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Stage
Τύπος
Ηλεκτρικό
Silent Mode
Όχι
Σετ
Όχι
Βάρος
11,5 kg
Χρώμα
Μαύρο

Χαρακτηριστικά Πλήκτρων

Τύπος Πλήκτρων
Βαρυκεντρισμένα
Αριθμός Πλήκτρων
88

Επιπλέον Χαρακτηριστικά

Αναλόγιο
Ναι
Ενσωματωμένος Μετρονόμος
Ναι
Ενσωματωμένα Ηχεία
Ναι
Κάλλυμα Πλήκτρων
Όχι

Συνδέσεις

Έξοδος Ακουστικών
Ναι
AUX In
Όχι
AUX Out
Όχι
Bluetooth
Όχι
USB to Device
Όχι
USB to Host
Ναι
MIDI In
Όχι
MIDI Out
Όχι
Είσοδος Μικροφώνου (XLR)
Όχι
Είσοδος Μικροφώνου (Jack)
Όχι
Sustain Jack
Ναι

Περιεχόμενα Σετ

Σκαμπό
Όχι
Ακουστικά
Όχι
Βάση
Όχι
Θήκη
Όχι

Διαστάσεις

Μήκος
132,6 cm
Βάθος
29,5 cm
Ύψος
15,4 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • proteusdarkside
    5
    31 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ως πιανίστας πρέπει να δηλωσω τον ενθουσιασμο μου και να πω ότι το συγκεκριμένο μοντέλο έχει αλλάξει τελείως το τοπίο στα ηλεκτρικά πιάνα, για τα οποία κάποτε ήθελες 1000 ευρώ για κάτι μέτριο! Το πλήκτρο του υποδειγματικό [καμιά σχέση με τις οικονομικα αντίστοιχες προτάσεις της korg Β1 ή thomann DP45], ο ήχος του γεμάτος αρμονικές με εξαιρετική ένταση. Το μοναδικό πράγμα το οποιο ειναι παντελως ακαταλληλο για πιανιστα (αλλα όχι πληκτρά) είναι ότι το Pedal είναι πλαστικό και σε μορφή κουμπιού (on/off) συνεπώς είναι ΜΟΝΟ για όσους παίζουν σε γαμους και πανηγυρια. Το πρόβλημα λύνεται με ένα νέο σωστό Pedal με 30+ ευρώ. Όσοι πιστευουν ότι επειδή εδωσαν 395€ ξοδευτηκαν ενω θα "επρεπε" να αγοραζουν κάλυμμα, βάση, ηχογραφηση, ίσως θα έπρεπε να συνυπολογισουν οτι ειναι ενα εξαιρετικο οργανο αλλά μόνο για μια δουλειά: να ακούγεται σαν πιάνο. Για παραπανω specs ας κοιτάξουν τα Nord που κάνουν 4000€ ή την αγορά ενός καινούριου πιάνου με καπάκι στα 8000€. Αυτοι που ξερουν, αναγνωριζουν ότι 395 κάνει ένα καλό VST μόνο του! Καλά παιξίματα!
    UPDATE 2022: Καλύτερο πλήκτρο θα βρείτε στα Roland FP-10.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Despoina_Paraskevaidou
    4
    3 στους 17 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δεν θα αντικρούσω κανένα απο τα θετικά σχόλια πιστεύω οτι είναι πολύ καλο γιατί το πήρα με τη προτροπή της δασκάλας πιάνου. Εγώ δε έχω ιδέα.Θελω μονο να επισημάνω τη δυσαρέσκειά μου ως καταναλωτης επειδή δεν βρήκα οδηγίες στα ελληνικά και απολύτως καμία οδηγία για καθαρισμό και συντήρηση.Και με ενοχλεί που δεν έχει " καπάκι" πλήκτρων .Θα μου πεις:" το λύνεις με ένα σεμεδακι"δυστυχώς δε είναι το ίδιο..Κι έπειτα δίνω 600 κ α ι βάλε ευρώ για να έχει το παιδι μου"προσομοιωση πιανου "και να έχω και συμπληρωματα το θεωρώ υπερβολη

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mousiarisio
    4
    45 στους 46 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Στα 400 ευρώ είναι μια αρκετά προσιτή λύση για να ξεκινήσει κάποιος τις σπουδές/χόμπι του. Έχει 88 πλήκτρα όπως ένα κλασσικό/όρθιο πίανο και τα πλήκτρα του είναι βαρυκεντρισμένα, κάτι το οποίο θα βοηθήσει υπερβολικά στην ανάπτυξη δύναμης και ευστοχίας των δακτύλων.

    Περνάμε λοιπόν στα θετικά:
    - Έχει ενσωματωμένο μετρονόμο.
    - Έρχεται μαζί με sustain pedal μέτριας ποιότητας αλλά αρκετά καλό για αρχή (Απαραίτητο για να παίξεις πάνω κάτω το 99% όλων των κομματίων).
    - Δίνει δωρεάν συνδρομή 3 μηνών στο Flowkey (Είναι το καλύτερο πρόγραμμα εκμάθησης πιάνου θεωρίας και τεχνικής, εάν δεν υπάρχει δυνατότητα για μαθήματα, περισσότερα εδώ: https://www.flowkey.com/en/yamaha ).
    - Το αναλόγιο περιλαμβάνεται στην συσκευασία.
    - Εύκολο και κατατοπιστικό manual για να προσαρμόσεις το πίανο στα μέτρα σου (Επίπεδα πίεσης, έντασης, τονικότητας).
    - Η καλύτερη ποιότητα και αίσθηση πλήκτρων που μπορείς να βρείς σε αυτήν την τιμή.

    Στα αρνητικά λοιπόν:
    - Τα ενσωματωμένα ηχεία του είναι πάρα πολύ καλά στο μπάσο, αλλά όταν αρχίσεις να ανεβαίνεις στις πολύ ψηλές νότες, η ένταση μειώνεται λόγο αδυναμίας των ηχείων. Πράγμα που λύνεται εύκολα με εξωτερικά ηχεία.
    - Για να συνδέσεις ακουστικά ή ηχεία, χρειάζεσαι αντάπτορα το λεγόμενο "καρφί" που παίρνουν οι ενισχυτές αλλά μικρό το κακό διότι το "καρφί" κοστίζει 3-10 ευρώ ανάλογα τι θα πάρεις και απο πού.
    - Πανάκριβη βάση (Yamaha L-85), καλύτερα να προτιμήσετε μια βάση μορφής X ή αγοράστε το πίανο, μετρήστε και φτιάξτε την δική σας βάση με ξύλο και γλυτώστε ένα 50ρικο άνετα.
    - Δεν δέχεται 3 πεντάλ λόγο μικρού επεξεργαστή, εάν για εσάς είναι Must η τριπλή πεταλίερα προτιμήστε το αντίστοιχο πίανο μεγαλύτερης τιμής p-125.
    - Έχει μέχρι 64 νότες πολυφωνία αλλά εάν είσαι αρχάριος το πιο πιθανό είναι να μην ακούσεις καμία διαφορά ακόμα και στα 3-4 έτη των μαθημάτων σου.
    - Δεν μπορείς να κάνεις ηχογράφηση εάν δεν έχεις VST πρόγραμμα ή δεν πάρεις εξωτερικό μικρόφωνο.

    Συνοψίζοντας, το Yamaha P-45 είναι το καλύτερο ηλεκτρικό πίανο που θα βρείτε με μπάτζετ τα 400-530 εύρω, εάν έχετε να διαθέσετε λίγα παραπάνω χρήματα προτιμήστε το P-125 ή κάποιο μοντέλο της Kurzweil (KA-90 ή KA-130). Εάν δεν έχετε να διαθέσετε 400 ευρώ και είστε κάπου στα 300-350 ευρώ τσεκάρετε το Casio CDP-130.

    Καλές αγορές και καλή πρακτική!!!

    EDIT 22/04/2020: Έχω πλέον χτυπήσει τα όρια του, ξεχάστε κομμάτια όπως moonlight sonata 3rd movement και Chopin etude op 10 no 4, επίσης κομμάτια που έχουν οκταβες σε μορφή κλίμακας. Η κίνηση και η επαναφορά των πλήκτρων είναι πολύ αργή για αυτήν την χρήση και θα φτιάξετε κακή μνήμη στα χέρια όποτε θα δημιουργηθεί πρόβλημα. Εάν φτάσετε ανωτέρα τάξη παρακαλώ μην πάτε σε ηλεκτρικό πιάνο θα κάνετε την ζωή σας δύσκολη. Προτιμήστε μεταχειρισμένο πιάνο τοίχου.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • agorf
    4
    13 στους 14 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μια decent και οικονομικά προσιτή επιλογή για ξεκίνημα. Το αγόρασα μαζί με τη συνοδευτική βάση πλήκτρων της Yamaha L-85.

    Στα θετικά το sustain pedal, ο ενσωματωμένος μετρονόμος που ρυθμίζεται μέσω ενός πλήκτρου function και πλήκτρων που έχουν αρίθμηση από το 0 ως το 9 και η υποδοχή ακουστικών ώστε να μπορεί να παίζει κανείς χωρίς να ενοχλεί συγκάτοικους ή γείτονες. Η υποδοχή για ακουστικά δεν είναι η κλασική που παίρνουν τα κινητά αλλά η πιο μεγάλη που εμφανίζεται συχνά σε ηχοσυστήματα, οπότε θα χρειαστείτε μετατροπέα ("καρφί").

    Στα αρνητικά η ποιότητα του ήχου που κάποιες φορές μου φαίνεται ελλιπής. Ίσως να παίζει ρόλο και το γεγονός ότι τα ηχεία του δεν είναι ιδιαίτερα δυνατά (2x6W). Αν σας απασχολεί αυτό, ίσως αξίζει να σκεφτείτε για εξωτερικά ηχεία ή για το ανώτερο -και πιο ακριβό- μοντέλο, P-115, το οποίο έχει αρκετά πιο δυνατά ηχεία, καλύτερο sampling από πιάνο (Pure CF Sound Engine), υποστηρίζει ηχογράφηση και μεγαλύτερη πολυφωνία (192 αντί για 64).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ayy
    5
    6 στους 7 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πρώτο πιάνο που πήρα, πολύ καλό κατα τη γνώμη μου, έχει παρα πολλές ρυθμίσεις απο μόνο του όπως μετρονόμο, άλλα όργανα όπως επίσης και σύνδεση USB για χρήση με vst προγράμματα. Θα το πρότεινα σίγουρα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • kritikaki21
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ενα υπέροχο όργανο με αρκετές δυνατότητες! Πολύ ωραίος κ δυνατός ήχος κ 4 επίπεδα ευαισθησίας των πλήκτρων!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη
    Η αξιολόγηση αφορά σετ: Ναι, έκδοση: Mega

    Έχω το συγκεκριμένο πιάνο 3 χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα υλικών
    • Σχέση ποιότητα-τιμής
    • Αίσθηση πλήκτρων
    • Ποιότητα ήχου

Ερωτήσεις

14 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Πάρης Τέκσας

Καλημέρα, είμαι ανάμεσα στο P45 και στο FP10 της Roland. Το θέλω για μένα (αρχάριος) και για το γιο μου που παίζει πολύ καλύτερα. Διαβάζω ότι το Roland έχει 3 σένσορες αντί για 2 της Yamaha, πολύφωνία 96 και πιο ρεαλιστική αίσθηση πλήκτρων. Επειδή σκοπεύω να πάρω ένα από τα δύο για τα Χριστούγεννα, αν μπορεί κάποιος να πει μια γνώμη θα το εκτιμούσα πολύ!

kritikaki21

Το ιδανικότερο είναι να τα δοκιμάσετε κ να τα ακούσετε κ τα 2.Εχω το yamaha κ όπως έχω αναφέρει με ενοχλεί που μπουκώνει ο ήχος όταν είναι σε δυνατή ένταση. Κατά τ άλλα δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα θέμα εδώ κ 5-6 χρόνια που το έχω.

kritikaki21

Θα ήθελα να ρωτήσω τους γνώστες που έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο. Όπως όλοι ξέρουμε τα ηχεία τα έχει από κάτω, πολλές φορές όταν παίζω με αρκετά δυνατά την ένταση μου δίνει την αίσθηση ότι ο ήχος ακούγεται μπουκομενος. Έχω βάση τύπου Χ παίζει να φταίει αυτό;; (η ξύλινη βάση ακόμη αρκετά ακριβή...) Το πιάνο το έχω 3-4 χρόνια και από την αρχή με χάλασε αυτό.... Λέτε να είχε θέμα και λόγο άγνοιας να μην το κατάλαβα;;; Όταν λέτε εξωτερικά ηχεία;;; Κάνουν δουλειά και κάνουν καλύτερο τον ήχο γιατί δεν " χτυπαει"ο ήχος κάτω αλλά διαχέεται ομοιόμορφα;;; Ευχαριστώ

agorf

Γεια χαρά. Στο συγκεκριμένο πιάνο που έχω τα ηχεία δεν τα έχει από κάτω, αλλά από πάνω (στο ίδιο επίπεδο με τα πλήκτρα). Ο ήχος έχετε δίκιο πως είναι μπουκωμένος. Ίσως με εξωτερικά ηχεία φτιάξει, μπορείτε να το δοκιμάσετε!

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)