Αγγελικό ταρό, 78 κάρτες και εγχειρίδιο
Βιβλία Θρησκείας & Μεταφυσικής

Αγγελικό ταρό, 78 κάρτες και εγχειρίδιο Κωδικός: 7031104

Θετικές, Στοργικές και Ευγενικές Κάρτες

Το Ταρό θεωρείται από παλιά ότι κάνει λεπτομερείς και ακριβείς προβλέψεις. Η Doreen Virtue και ο Radleigh Valentine δημιούργησαν την πρώτη τράπουλα Ταρό που...

Δες όλη την περιγραφή

Θετικές, Στοργικές και Ευγενικές Κάρτες

Το Ταρό θεωρείται από παλιά ότι κάνει λεπτομερείς και ακριβείς προβλέψεις. Η Doreen Virtue και ο Radleigh Valentine δημιούργησαν την πρώτη τράπουλα Ταρό που είναι 100 τοις εκατό ευγενής, ασφαλής και αξιόπιστη! Όλα τα κείμενα στην τράπουλα, καθώς και οι εικόνες του Steve A. Roberts είναι θετικά, ενώ διατηρούν την μαγική...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Doreen Virtue
  • Εκδότης: Αναγνώστης
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2015
  • Κωδικός ISBN-13: 9786188101586
  • Διαστάσεις: 14×10
22,10
ΠαράδοσηΤρί, 23 Ιουλ - Πέμ, 25 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 2 τεμάχια

από 18,20 €

Περιγραφή

Θετικές, Στοργικές και Ευγενικές Κάρτες

Το Ταρό θεωρείται από παλιά ότι κάνει λεπτομερείς και ακριβείς προβλέψεις. Η Doreen Virtue και ο Radleigh Valentine δημιούργησαν την πρώτη τράπουλα Ταρό που είναι 100 τοις εκατό ευγενής, ασφαλής και αξιόπιστη! Όλα τα κείμενα στην τράπουλα, καθώς και οι εικόνες του Steve A. Roberts είναι θετικά, ενώ διατηρούν την μαγική τους επίδραση, την ζωντάνια και το νόημα του παραδοσιακού Ταρό. Το συνοδευτικό εγχειρίδιο σας δίνει βήμα προς βήμα οδηγίες για το πώς να κάνετε ένα ακριβές διάβασμα για εσάς και για άλλους και εξηγεί το γενικό νόημα της κάθε κάρτας.

Πλούσιο σε συμβολισμό και εικονοπλασία - περιλαμβάνοντας αγγέλους, αρχαγγέλους, μονόκερους, νεράιδες και γοργόνες - οι Κάρτες του Αγγελικού Ταρό θα σας προσφέρουν εμπνευστική καθοδήγηση στο ταξίδι της ζωής σας.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός
Υπότιτλος
78 κάρτες και εγχειρίδιο
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Έτος έκδοσης
2015
Διαστάσεις
14x10 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 2
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Niki_Panteli
    5
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ όμορφες κάρτες με θετικά ωραία μηνύματα. Βοηθητικές σε ερωτήματα και καθοδήγηση. Τις χρησιμοποιώ πάρα πολύ συχνά και είναι ακριβείς..Τα αγγελικά ταρώ δεν έχουν σχέση με τις ενέργειες των ταρώ.Μεσολαβητές είναι οι άγγελοι και τα μυνήματα είναι ενθαρρυντικά και εύστοχα.

    • Ποιότητα χαρτιού
    • Ήταν ευκολοδιάβαστο
    • Ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    • Μου άρεσε το ύφος γραφής
    • Θα το πρότεινα για ανάγνωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • igglesis.a
    5
    11 στους 12 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Υπέροχες κάρτες και πολύ καλές στην πρόβλεψη τους, πέφτουν πάντα μέσα και η βασική διαφορά είναι ότι επειδή είναι γεμισμένες με οντότητες (αγγέλων) και όχι ενέργειες όπως το Ταρώ σου λένε αυτό που πρέπει να ακούσεις και όχι αυτό που θες αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ονομάζεται Ταρώ, συγκαταλέγεται στο κομμάτι των Oracle μαντικών καρτών. Έχει ναι μεν μια σχέση με το Ταρώ αλλά καμία σύγκριση... Οι κάρτες είναι πανέμορφες, ειδικές για όποιον θέλει να ξεφύγει από την απλή τραπουλα που παίζουμε χαρτιά (όπου και με αυτήν που κάνουμε επίσης πρόβλεψη χι χι) ή σε κάποιον που θέλει να ασχοληθεί ερασιτεχνικά με την χαρτομαντεία. Απευθύνονται στον αρχάριο έως μέτριο χρήστη. Το βιβλιαράκι/εγχειρίδιό είναι πολύ βοηθητικό αν και ρίξτε μια καμία ματιά στο YouTube καλό θα κάνει. Τις εω ερωτευτεί και μπορούν να συνδυαστούν και με άλλες oracle cards καρτες της doreen virtue για πιο ενδότερη πρόβλεψη. Εγώ προτείνω των Νεραιδών όπου επίσης κάνουν εξαιρετική δουλειά!!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

66 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες