Cangaroo Μπανιέρα Μωρού με Βάση Bubble με Θερμόμετρο Μπλε
Μπανάκια Μωρού

Cangaroo Μπανιέρα Μωρού με Βάση Bubble με Θερμόμετρο Μπλε Κωδικός: 7469567

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Κατάλληλο για 0-12 μηνών
  • Ανατομικό σχήμα για άνεση
  • Σωλήνας αποστράγγισης νερού
  • Ενσωματωμένο θερμόμετρο
  • 2 μπουκαλάκια για σαμπουάν
Δες όλη την περιγραφή
73,20
ΠαράδοσηΤετ, 14 Αυγ - Τετ, 21 Αυγ
+59,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 73,20 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 73,20 €

Περιγραφή

Χαρακτηριστικά:

  • Βρεφική μπανιέρα με βάση και θερμόμετρο
  • Ηλικία χρήσης: 0-12 μηνών
  • Ανατομικό σχήμα για άνεση και ασφάλεια
  • Ενσωματωμένο θερμόμετρο
  • Αφαιρούμενο ένθετο για νεογέννητα έως 6 μήνες σε ύπτια θέση
  • 2 μπουκαλάκια για το σαμπουάν και το αφρόλουτρο
  • Σωληνάκι για αποστράγγιση του νερού
  • Κατασκευασμένο από 100% ασφαλή υλικά χωρίς φθαλικές ουσίες
  • Βάρος: 5kg 
  • Διαστάσεις: Μπανιέρα: 89х46х28cm / Βάση: 86,5х42х86cm

Skroutz Tips

Το πρώτο ολόσωμο μπανάκι του παιδιού σας γίνεται αφού πρώτα πέσει ο ομφάλιος λώρος. Στην αρχή, η συχνότητα μπορεί να είναι 2-3 φορές την εβδομάδα και να αυξάνεται όσο το μικρό σας μεγαλώνει.

Οι βραδινές ώρες κατά προτίμηση είναι η καλύτερη επιλογή, αφού το μπανάκι θα χαλαρώσει το μωρό σας πριν τον ύπνο. Φροντίστε ο χώρος του μπάνιου να έχει μια καλή θερμοκρασία, περίπου στους 23°C και του νερού στους 36-38°C.

Τι θα χρειαστείτε:

  • Βρεφική μπανιέρα που να σας βολεύει και να έχει το σωστό μέγεθος για το μωρό σας
  • Θερμόμετρο μπάνιου για να είστε 100% σίγουροι για τη θερμοκρασία του νερού
  • Μαξιλαράκι στήριξης ή άλλο αντιολισθητικό για να βάλετε πάνω το μωράκι σας
  • Μαλακό σφουγγαράκι μπάνιου, ασφαλές για το ευαίσθητο βρεφικό δερματάκι
  • Σαμπουάν-αφρόλουτρο ειδικά σχεδιασμένο για βρέφη
  • Παιχνιδάκια μπάνιου (κυρίως για τα μεγαλύτερα μωράκια)
  • Βρεφική πετσέτα ή κάπα με κουκούλα για να το τυλίξετε αμέσως μόλις το βγάλετε
  • Λαδάκι σώματος ή γαλάκτωμα για να διατηρήσετε την υγρασία στην επιδερμίδα του και να το χαλαρώσετε με μασάζ

Κατασκευαστής

Cangaroo

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μπανιέρες με Βάση
Χρώμα
Μπλε

Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

Πτυσσόμενη
Όχι
με Θερμόμετρο
Ναι

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

demi_tass
4
4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Πολύ ευρύχωρο το μπανάκι, εξαιρετικά χρήσιμος ο σωλήνας αποστράγγισης (δεν χρειάζεται να σηκώσουμε το μπανάκι για να αδειάσουμε το νερό) και επίσης πολύ εξυπηρετικά τα ντισπένσερ καθώς επιτρέπουν να βάλουμε σαμπουάν / αφρόλουτρο μόνο με το ένα χέρι (το άλλο κρατάει το μωρό). Το μόνο μείον στο συγκεκριμένο προϊόν είναι η έξτρα θέση που παρέχεται για τα πιο μικρά μωρά, η οποία δεν βολεύει ως προς την στάση που στέκεται το μωρό σε αυτήν. Είναι πολύ καμπουριαστό και το κεφάλι του πέφτει μπροστά. Στην περιγραφή του προϊόντος όμως αναφέρει πως αυτό το ειδικό καθισματάκι είναι για νεογέννητα μωρά από 0-6 μηνών. Εγώ το δοκίμασα στο μωρό μας 12 ημερών άλλα δεν βόλευε καθόλου ούτε το μωρό, ούτε εμένα. Το είδε και η παιδίατρος και μου είπε να μην το χρησιμοποιώ ακόμα για τους ίδιους λόγους...

Σου φάνηκε χρήσιμη;

kostas_geo6438
2
4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

Επιβεβαιωμένη αγορά

Η βάση δεν παταει σωστά στα 4 πόδια, με αποτέλεσμα να κουνιέται, και θεωρώ ότι δεν είναι καθόλου ασφαλής. Το πλαστικό καθισμα δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ποτέ και ουτε θα το χρησιμοποιησουμε. Παράλληλα θεωρώ οτι είναι ακριβή για την ποιότητα και τα υλικά κατασκευής της. Σίγουρα δεν την συνιστώ!

Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Ntemh_Xasomerh
    1
    4 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μακριά από αυτό το μπανιερο..Μας το έφεραν δωρο και στους 6 μήνες η βάση έσπασε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω η μπανιέρα μαζί με το μωρο μέσα..Ευτυχώς δεν έφυγε από την μπανιέρα να σπάσει το κεφάλι του.Να σημειώσω ότι το μωρο είναι 6 μηνων κ 2 ημερών κ ήταν ακίνητο ούτε κουνιόταν ούτε έπαιζε.Μακρια είναι επικίνδυνο για τα μωράκια σας.

    • Ποιότητα
    • Αντοχή
    • Ευκολία χρήσης
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • drugis89

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει για τα μωράκια μου! καθημερινή χρήση για δίδυμα αγόρια. ευρύχωρο και λειτουργικότατο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Maria_Maraki7530

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το μέγεθός του τόσο όσο.
    Η βάση του πολύ σταθερή και σώθηκε η μέση μου.
    Πολύ εξυπηρετικό που εχει σωληνάκι για να αδειάζει το νερό- αν και δε φεύγει όλο μεμιάς, τα δύο εκατοστά που μένουν στο τέλος δεν είναι πρόβλημα να σηκώσω μία το μπανάκι να το αδειάσω. Θα μπορούσε να είναι λίγο μακρύτερο πάντως και να κουμπώνει λίγο καλύτερα.
    Το θερμόμετρο οκ.
    Το καθισματακι ασταθες. Δεν το δοκίμασα γιατί αν και έχουν βάλει το"στοπ" για να μη γλιστραει, εγώ φοβόμουν να βάλω το μωρό μήπως χτυπήσει η ευαίσθητη περιοχή.
    Σε γενικές γραμμές το θεωρώ ένα εξυπηρετικό μπανάκι που κάνει τη δουλειά του και τα βασικά που χρειάζεται να έχει τα έχει. Για καθισματακι έχω πάρει ένα άλλο μαλακουλι που δένει με τρεις ιμάντες και είναι οκ.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • irene.theofi
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η βάση δεν "κουμπώνει" καλά στο μπανάκι με αποτέλεσμα να μην είναι αρκετά σταθερό, αν και όταν γεμίζει με νερό μαζί με το βάρος του παιδιού θεωρώ πως δεν υπάρχει κίνδυνος να πέσει. Η βάση για τα μικρότερα παιδιά είναι πολύ άβολη, το μωρό δεν κάθισε ποτέ σε αυτην. Με το που τον βάζαμε έκλαιγε πάρα πολύ. Στα θετικά, βολεύει πολύ το σωληνάκι αποστράγγισης για να αδειάζει το νερό. Σε γενικές γραμμές ΟΚ αλλά δε θα την συνιστούσα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Παρά πολύ καλή μπανιέρα βολεύει για το μωρό, το μικρό εξάρτημα δεν το χρησιμοποίησα γιατί δεν βόλεψε το μωρό. Αλλά γενικά είναι αρκετά στιβαρή η βάση του και βολεύει και στο άδειασμα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nikitas1983
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Η μεταλλική βάση της μπανιέρας είναι σταθερή και η μπανιέρα εφαρμόζει καλά. Το θερμόμετρο μετράει σωστά τη θερμοκρασία και οι θήκες για αφρόλουτρο και σαμπουάν είναι μια θετική πινελιά. Το καθισματακι το θεωρώ απαράδεκτο, εντελώς άβολο, στα όρια του επικίνδυνου. Τα νερά δεν αδειάζουν εντελώς, όταν το παιδί μεγαλώσει λίγο και ακουμπάνε τα πόδια εκτός του καθίσματος αναγκάζεσαι να ξεπλένεις τα πόδια κρατώντας το στα χέρια. Θεωρείται καλή αγορά μόνο εφόσον κάποιος αποφασίσει να πάρει κάποιο καλύτερο καθισματακι.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • charilaosathanasopoulos
    3
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κάποια από τα σχόλιά μου έχουν γραφτεί και από άλλους, συγγνώμη για την επανάληψη.
    Θετικά:
    1) Έχει θερμόμετρο
    2) Έχει λαστιχάκι αποστράγγισης το οποίο εξυπηρέτησε προκειμένου να παραμείνει το μπανάκι στο χώρο που θέλουμε και να αδειάζει το νερό στη συνέχεια στη μπανιέρα.
    Έχει θηκούλες για τα αφρόλουτρα.
    Αρνητικά:
    1) Η βάση είναι κακοφτιαγμένη και δεν πατάει καλά στο πάτωμα (τα πόδια παίζουν όπως έγραψαν)
    2) Η τρύπα για την αποστράγγιση του νερού είναι σε τέτοιο σημείο (λανθασμένο) που δε μπορεί να στραγγίσει όλο το νερό αν δεν τη γείρεις προς την τρύπα.
    3) Όπως επίσης είδα να γράφουν, το μικρό καθισματάκι τελικά δε χρησιμοποιήθηκε ποτέ.Εδώ μπορεί να φταίμε κι εμείς, απλά προσωπικά έβρισκα τη μικρή ή πολύ μικρή για να μείνει σε καθιστή θέση, ή πολύ μεγάλο το κορμί της πλέον όταν μπορούσε να μείνει καθιστή. Τη βγάλαμε με διχτάκι.
    Συνολική εικόνα: Είναι κρίμα οι κακοτεχνίες να χαλάνε ένα σωστά εξοπλισμένο προϊόν.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • gregkerkyra
    3
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Τα πόδια δεν εφαρμόζουν σωστά στο πάτωμα ούτε η μπανιέρα σωστά στη βάση, σου δίνει αίσθηση ότι θα πέσει. Παρόλα αυτά το χρησιμοποιησαμε με δίχτυ μέχρι 11 μηνών.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Loufer21#
    3
    Έμπειρος χρήστης

    Πολύ μέτριας ποιότητας. Το σωληνάκι αποστράγγισης είναι κοντό και φεύγει πολύ εύκολα από την τάπα. Το βοηθητικό πλαστικό που έχει μέσα για το μωρό είναι για κλάματα. Η βάση και το ύψος είναι πολύ καλά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • nat1383
    4
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σαν κατασκευή είναι οκ, ευρύχωρη πλαστική μπανιέρα με θερμόμετρο, το οποιο αν και δεν το εχω συμβουλευτεί ποτέ άρα δεν ξέρω αν λειτουργεί, είναι ταυτόχρονα και το πώμα του νερού που μόλις το σηκώσεις φεύγει από εκεί το νερό με το σωληνάκι. Το νερό δεν αδειάζει τελείως οπότε θα πρέπει να το αδειάσεις εσύ πριν μαζέψεις την μπανιέρα. Η βάση είναι στιβαρή. Τα ποδαράκια της μπανιέρας βγαίνουν όλη την ώρα και πέφτουν κάτω. Εντωμεταξύ απ' ότι είδα ακριβώς η ίδια μπανιέρα κυκλοφορεί σε πολλές μάρκες (lorelli; bebe stars)οπότε πριν αγοράσετε δείτε ποιος την έχει πιο φθηνά. Το καθισματάκι σε καμμία περίπτωση δεν είναι για νεογέννητο. Εγώ πήρα ένα με 4-5 ευρω και κάνει μια χαρά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Magda Sav
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό μπανάκι, βολικό και δεν πιάνει πολύ χώρο! Αρχικά είχα αγοράσει ένα μικρότερο για εξοικονόμηση χώρου αλλά μετά από 3 μήνες δεν χωρούσε άνετα το παιδί κι έτσι αγόρασα αυτό, το οποίο τελικά δεν πιάνει παραπάνω χώρο από το 1ο και είναι και πιο οικονομικό. Στα θετικά επίσης ότι αδειάζει γρήγορα το νερό από μέσα με τη χρήση του σωλήνα. Το θερμόμετρο και τα μπουκαλάκια για τα σαμπουαν δεν τα χρησιμοποιώ για να εκφέρω άποψη αλλά δεν φαίνονται άσχημα. Το προτείνω και έπρεπε να είχα αγοράσει αυτο εξ αρχής που είναι value for money!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • VickyK91
    5
    1 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    δεν την χω χρησιμοποιησει ακόμη αλλα βλέπω πωσ δεν καθεται σωστά (κουμπωτά) στη βάση κ αυτο προκαλεί ένα άγχος, τα μπουκαλάκια ειναι αρκετα ψευτικα...για τα λεφτα της ήταν η πιο αξιοπρεπής επιλογή
    Ενημερωση σχολίου: αφού λοιπόν εκανα χρήση, λέω οτι ειναι μια παρααα πολύ καλή κ χρησιμη αγορά κ οι φόβοι μου κ το αγχος μου καθόλου δικαιολογημένα!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • evazisimopoulou
    4
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή κατασκευή και η βάση και το μπανάκι, σε μέγεθος που μας βόλεψε πάρα πολύ γιατί δεν είναι ούτε πολύ μεγάλο (χωράει σε μικρό μπάνιο), ούτε πολύ μικρό (θα χωράει το μωρό για αρκετό καιρό). Έχει θήκες για σαπούνι, πολύ βολικό το σωληνάκι για μην πιτσιλαει το νερό, αρκετά μεγάλη τρύπα για να φεύγει εύκολα το νερό και γρήγορα (κάνει λιγο θόρυβο αλλά οκ). Η τιμή του είναι πάρα πολύ καλή.... Το μόνο αρνητικό είναι ότι το καθισματακι είναι απαγορευτικό όχι μόνο για νεογέννητο αλλά και για μεγαλύτερο μωρό. Η κλίση που έχει είναι τόσο μεγάλη που κλείνει τελείως τον λαιμό του παιδιού ακόμα και σήμερα που είναι έξι μηνών.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Hryssa
    5
    0 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ σταθερό και ευρύχωρο. Βέβαια, το καθισματάκι του μωρού δεν το χρησιμοποιήσαμε καν διότι φαινόταν πολύ άβολο. Αντί αυτού, αγοράσαμε ένα έξτρα μεγάλο «μαξιλαράκι» μπάνιου γνωστού brand. Ανοίγει από κάτω για να αδειάζεις απευθείας το νερό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • DIMITRA_T23
    2
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το καθίσματακι για νεογέννητα είναι ακατάλληλο, πήρα ένα έξτρα με κόστος 28 ευρώ, άρα με αυτά τα χρήματα έπαιρνα πολύ καλύτερο μπανακι. Το μόνο βολικό είναι ότι έχει πάνω τα σαπουνακια. Σαν ύψος επίσης δεν βολεύει πολύ

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • votstra
    5
    1 στους 1 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Απο τις καλύτερες αγορές που κάναμε! Σταθερή βάση, ευρύχωρο μπανάκι όπως και το κάθισμα που έχει μέσα, το οποίο είναι κατάλληλο για τροφαντά μωράκια(σε άλλα δε χωρούσε το δικό μας)..Κατάλληλο ύψος για να μην κουράζεσαι,καθόμαστε ακόμη με χαρά!(6,5 μηνών- 9,5 κιλά)

    UPDATE: Ακόμη κάνει μπανάκι εκει ο μικρος, 3 ετών πλέον και ακολουθει και η αδερφουλα του

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Εμας μας βόλεψε αρκετά μεσα στο μπανιο. 1 μηνων το μωρακι. Θα φούμε πόσο θα αντεξει. Μεχρι στιγμης δεν εχω κατι αρνητικο. Το λαστιχο βοηθαει πολυ να αδειαζει και δεν την σηκώνει με τα νερα. Τ θερμόμετρο εμενα προσωπικά με βολεψε για να επιβεβαιωνω την θερμοκρασία αφου την δοκιμαζω με το χέρι. Και κυρίως η βαση τ ειναι στο καταλληλο υψος ουτε σκυβεις ουτε σ έρχεται πολυ ψηλα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Καλό είναι.. θα μπορούσε κ καλύτερο.. μέχρι στιγμή μας έχει βολεψει.2 μηνών. Έχω αφαιρέσει το κάθισμα κ τη γεμίζω νερό. Σε σχέση με άλλη που είχα είναι στενή. Μειονεκτήμα ότι το νερό δεν αδειάζει όλο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Από τα πιο φθηνά μπανάκια με βάση και καλές κριτικες. Χωράει μέσα στην μπανιέρα με την βαση (δεν έχουμε καμία τεραστια). Έχει και λάστιχο που μπορείς να απομακρύνεις τα νερά. Φαίνεται αρκετά ανθεκτική μεχρι στιγμης. Το θερμόμετρο λίγο άχρηστο. Εμείς πήραμε και ένα έξτρα μαξιλαράκι της εταιρείας για στηριξη και παρότι ηταν νεογέννητο στεκόταν μόνο του με αυτό μια χαρά.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Effie_Stam

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μας βόλεψε πάρα πολύ για τον μπέμπη. Πολύ χρήσιμη η βάση που έχει το μπανιερακι για να κάθεται το παιδί (με λίγη προσοχή βέβαια για να μην τραυματιστεί στην ευαίσθητη περιοχή) . Η μεταλλική βάση πολύ βοηθητική καθώς το ύψος της είναι ιδανικό για την μέση μας(δεν χρειάζεται σκύβουμε και είναι σταθερή). Ενώ τέλος, το λάστιχο που έχει για να φεύγουν τα νερά βοηθάει ώστε να μην πιτσιλιστει όλο το μπάνιο με τα νερά από το μπανιερακι (το λάστιχο είναι όντως κοντό σε ύψος, αλλά είναι τόσο ώστε να μην ακουμπάει στο έδαφος όταν το μπανιερακι είναι τοποθετημένο πάνω στην μεταλλική βάση). Το θερμόμετρο που έχει το μπανιερακι είναι περιττό, καθώς είναι τόσο μικρά τα γράμματα πανω του, που με δυσκολία ξεχωρίζεις τους αριθμούς, οπότε ρυθμίζουμε την θερμοκρασία με τον κλασσικο τρόπο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Δύο παιδιά ευχαριστηθηκαν το μπανάκι τους μία χαρά στον εν λόγω προϊόν. Το θερμόμετρο λειτουργεί κανονικότατα και το πλαστικό ειναι ποιοτικό.
    Προτείνεται άφοβα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • xristina.amarantidou

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ άνετο μπανάκι ,με θήκες βολικές για σαμπουάν κ αφρολουτρο, θερμόμετρο κ σωληνάκι να φεύγουν τα νερά χωρίς να χρειάζεται να το αδειάσεις εσύ!η βάση είναι στο ιδανικό ύψος για να μην σκύβεις!για τα λεφτά του ότι καλύτερο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • _georgia_
    4
    1 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Άψογο! Δεν μας βόλεψε το καθισματακι για το νεογέννητο, επειδή ίσως να πιέζεται το πουλάκι του. Το νερό αδειάζει με τη μία! Το θερμόμετρο δεν το κοιτάμε καν είναι πολύ μικρά τα νούμερα. Γενικά αξίζει τα λεφτά του! Είμαι ευχαριστημένη!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • petrucci64
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Καλή και σταθερή κατασκευή. Το επιπλέον κομμάτι για βρέφη είναι εξαιρετικά χρήσιμο. Η βάση σωτήρια καθώς δεν χρειάζεται να σκύβεις. Είναι αρκετά ψηλό το τοίχωμα ώστε να μην πέφτει ο μικρός από έξω. Μέχρι τώρα (12 μηνών και 11 κιλά) τον αντέχει ανετότατα. Ένα μικρό αρνητικό είναι ότι όταν ανοίγεις την τάπα και αποστραγγίζεται το νερό κάνει ένα θόρυβο (όχι ιδιαίτερο πρόβλημα αλλά λίγο ενοχλητικό).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Gogo_Mel_
    5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Μετά από πολύ ψάξιμο στο αν πάρω μπανιέρα με βάση η με αλλαξιερα αποφάσισα να πάρω αυτήν. Μεγάλη χωρητικότητα νερού και σαν μέγεθος σίγουρα θα κάνει και μεγάλο το μωρό μπάνιο, η βάση είναι πολύ γερή, το λάστιχο που φεύγουν τα νερά επίσης, είναι σε ύψος που δεν σε κουράζει καθόλου. Βοηθάνε πάρα πολύ και τα πλαστικά μπουκάλια για σαμπουάν. Είναι μια καλή αγορά

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • dtzelati
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολυ καλη για τα λεφτα της..το σωληνάκι βολεύει αν έχετε ντουζ να μην πετάγονται μετα απ έξω κ να πέφτουν ομορφα κάτω..το θερμόμετρο μια χαρα χρησιμο για οποίον δεν μπορει να το ρυθμίσει με το χέρι του..το συστήνω

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • efiando
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το καλύτερο μπανάκι!! Απο βρεφάκι μέχρι σήμερα 20 μηνών και ακόμα μας χωράει!!!! Σωστό ύψος για τη μέση μας, ευρύχωρο και άνετο για το μωρό, πολύ ωραια και πρακτικότατα τα μπουκαλάκια για το αφρόλουτρο/σαμπουάν και φυσικά τέλειο το σωληνάκι που αδειάζει το νερό χωρίς κανένα κόπο!!. Τα μόνα μείον το βρεφικό υποστήριγμα που το πετάξαμε γιατί το μωρό δεν βολευόταν καθόλου (πήραμε της Μinene, τέλειο!!) και το θερμόμετρο που για να το διαβάσεις πρέπει να έχεις όραση 11/10 τόση κλίμακα που έχει!!Πλέον το βάζουμε στη μπανιέρα χωρίς τη βάση και η μικρή μας απολαμβάνει το μπανάκι της!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Econoan
    4
    1 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Ενώ δεν το έχουμε χρησιμοποιήσει ακόμα, ειναι ακριβώς αυτο που περιμέναμε σε μέγεθος, χωρητικότητα και πρακτικότητα. Διπλώνει η βάση όποτε δεν πιάνει πολυ χώρο και το σωληνάκι ειναι απαραίτητο για να αδειάζει το νερό απο τη λεκανίτσα χωρίς να χρειάζεται να τη σηκώσουμε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Πολυ ανετο μπανακι!μπαινει με την βαση μεσα σε κοινες μπανιερες και ειναι σε κατάλληλο υψος για να μην κουράζονται οι γονεις!το θερμομετρο βοηθαει πολυ και τα απλικατερ ιδιατερα χρησιμα!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Πολύ καλό προιόν,ευρύχωρο και εύχρηστο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

277 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Lefteris_M_

Είναι λάστιχο οπότε μπαίνει σφινωτά στην τρύπα που βγαίνουν τα νερά. Προσωπικά εμένα με βόλεψε πολύ γιατί δεν χρειάζεται να σηκώνεις να αδειάζεις.

_georgia_

Οι προδιαγραφές γράφουν έως 10-12 μηνών. Εμένα ας πούμε όμως είναι 15 μηνών, 10.450 κιλά και 0.80εκ. ύψος και τον έχω ακόμα μέσα κι είναι εξαιρετικά σταθερή!

Δες όλες τις ερωτήσεις (3)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες