The Amazing Spider-Man PS3

The Amazing Spider-Man PS3Κωδικός: 7822108

Το The Amazing Spider-Man για το PlayStation 3 βασίζεται στην ομώνυμη ταινία και μετατρέπει το Μανχάταν σε μια απέραντη… παιδική χαρά!

Δες όλη την περιγραφή

Το The Amazing Spider-Man για το PlayStation 3 βασίζεται στην ομώνυμη ταινία και μετατρέπει το Μανχάταν σε μια απέραντη… παιδική χαρά!

Δες όλη την περιγραφή
55,00
ΠαράδοσηΤρί, 01 Οκτ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 2 τεμάχια

Αναφορά προϊόντος

από 55,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 55,00 €

Περιγραφή

Το The Amazing Spider-Man για το PlayStation 3 βασίζεται στην ομώνυμη ταινία και μετατρέπει το Μανχάταν σε μια απέραντη… παιδική χαρά! Το σενάριο του παιχνιδιού δεν αναπαράγει τα γεγονότα του φιλμ αλλά εξελίσσεται αμέσως μετά από αυτά και υιοθετεί ένα concept ανοιχτού κόσμου στον οποίο τριγυρνάς με τον Spidey, φέρνοντας εις πέρας αποστολές, βοηθώντας κόσμο και αντιμετωπίζοντας κάθε λογής «κακούς». Οι μάχες θυμίζουν αρκετά άλλους τίτλους με υπερήρωες, ενώ οι φθορές και τα χτυπήματα που υπομένει ο Spider-Man, αποτυπώνονται πολύ όμορφα και ρεαλιστικά επάνω στη στολή του.

Η Νέα Υόρκη δεν έχει συνέλθει ακόμη από την καταστροφή που προκάλεσε ο Δρ Curt Connors όταν απελευθέρωσε τον άλλο του εαυτό, γνωστό ως Lizard, μέσα σε ένα ανυποψίαστο πλήθος. Το Μανχάταν έχει μετατραπεί σε ένα πάρκο σαφάρι για μεταλλαγμένους: οι ουρανοξύστες και οι υπόνομοι του αποτελούν πλέον τα καταφύγια μιας λεγεώνας τεράτων, όπως οι Scorpion, Iguana και Rhino, και φυσικά το ρομποτικό σώμα ασφαλείας του Oscorp. Θα πρέπει να πολεμήσεις κόντρα σε ένα μεγάλο κύμα καχυποψίας από τον κόσμο και το χειρότερο, σε αυτά τα θανάσιμα τέρατα που έχουν προκύψει από τρομερές διασταυρώσεις ειδών, για να σώσεις τη μητρόπολη από την ολοκληρωτική καταστροφή.

Βοήθησε την αστυνομία να μπαγλαρώσει εγκληματίες, να αποτρέψει εγκλήματα στους δρόμους και να περικυκλώσει δραπέτες μέσα στην αχανή μητρόπολη. Όχι μόνο θα δεις τη δημοτικότητά σου να βελτιώνεται, αλλά θα κερδίσεις και πόντους εμπειρίας με τους οποίους μπορείς να αναβαθμίσεις τις ικανότητές σου: θα χτυπάς σκληρότερα, θα εκτινάσσεσαι πιο μακριά και θα κινείσαι ταχύτερα, σε μια υπερηρωική περιπέτεια που στέλνει την αδρεναλίνη στα ύψη.

Υπάρχει βέβαια ένας άντρας, ο οποίος κρατά στα χέρια του το κλειδί για την αποτροπή της μόλυνσης ολόκληρης της πόλης, κι αυτός δεν είναι άλλος από το νούμερο ένα δημόσιο κίνδυνο, τον Δρ Curt Connors. Μπορείς να εξολοθρεύσεις αυτή τη μεταλλαγμένη απειλή πριν η κοινή γνώμη στραφεί εναντίον σου;


Χαρακτηριστικά

Συμβατή Κονσόλα
PS3
Είδος
Action, Adventure
Έτος Κυκλοφορίας
2012
Όριο Ηλικίας (PEGI)
16
Edition
Standard

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • GEORGIOS_A__XEMANTILOTOS
    4
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ένας πολύ τίμιος τίτλος Spider-Man παιχνιδιού με καλογραμμένο στορυ, εξαιρετική κινηματογραφία και επικό soundtrack. Το συγκεκριμένο το έχω από το 2015 και ας πούμε ότι το έχω λιώσε ΠΟΛΥ. Έχει ένα ενδιαφέρον σενάριο που παίρνει θέση μετά τα γεγονότα της ταινίας The Amazing Spider-Man εξού και το όνομα του. Στην ουσία πλαισιώνει την ιστορία και την εμπλουτίζει. Χρησιμοποιεί παλιούς χαρακτήρες από τα κομικς και χτίζει πάνω τους διαφορετικές προσωπικότητες απο αυτές που είχαμε συνηθίσει εμείς οι παλιοί ( π.χ. Alistaire, Rhino, Scorpion ). Στην εποχή του κυριαρχούσαν τα Arkham παιχνίδια με το combat τους και φαίνεται αρκετά επηρεασμένο από αυτά. Το gameplay μετα από αρκετές ώρες μπορεί να καταντήσει κουραστικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει να βαριέσαι. Μπορείς να προσεγγίσεις τις αποστολές με αρκετούς διαφορετικούς τρόπους ανάλογα με τον τρόπο που παίζεις (π.χ. να κάνεις Stealth έναν ολόκληρο χώρο, να επιτεθείς κυριολεκτικά σε ότι βλέπεις να κουνιέται, να αποφύγεις όλες τις επιθέσεις και να τρέξεις κ.π.α.).

    Το μόνο "αρνητικό" θα έλεγα ότι είναι τα boss battles που γίνονται αρκετά επαναλαμβανόμενα καθώς δεν έχουν κάποια δημιουργική προσέγγιση προς τον τρόπο που "εξοντώνεις" τα boss. Όλα είναι τυπικά... βάρα αυτόν, αποφυγή, ξανά βαρα τον, καντον μια stun και ξανά απ'την αρχή. Κάπως έτσι είναι ροή των boss στο παιχνίδι. Όσο για την τιμή εν ετη 2023 που γράφω τη κριτική οι τιμές έχουν πάει σε εξωφρενικό επίπεδο και δν αξίζει πιστεύω για μια εμπειρία 25-30 ωρών (εάν πάς βέβαια για το 100%) να δώσεις 40+ ευρώ. Εάν μιλάμε για κάπου στα 20 μεταχειρισμένο τότε με σιγουριά το συνιστώ.

    Εν κατακλείδι, είναι ένα πολύ τίμιο παιχνίδι το ποίο ζούσε για πολύ καιρό στη σκια της ταινίας και κανείς δεν του έδωσε την προσοχή που άξιζει.

    • Γραφικά
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Ήχος
    • Gameplay
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Gameplay
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Single Player
    • Γραφικά
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Γραφικά
    • Gameplay
    • Single Player
    • Ήχος
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Αντοχή στο χρόνο
    • Multiplayer

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

33 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)