Το ρίγος της ύπαρξης
Βιβλία Θρησκείας & Μεταφυσικής

Το ρίγος της ύπαρξηςΚωδικός: 8205623

Αν επιτύχουμε να πλατύνουμε επιστημονικά το νου μας χωρίς να χάσουμε εκείνη τη μοναδική αίσθηση του δέους γύρω από το ανθρώπινο μυστήριο, μπορούμε να ισχυριστούμε πως πετύχαμε στην ανθρωπογνωστική...

Δες όλη την περιγραφή

Αν επιτύχουμε να πλατύνουμε επιστημονικά το νου μας χωρίς να χάσουμε εκείνη τη μοναδική αίσθηση του δέους γύρω από το ανθρώπινο μυστήριο, μπορούμε να ισχυριστούμε πως πετύχαμε στην ανθρωπογνωστική αποστολή μας. Το ρίγος της ανθρώπινης ύπαρξης πηγάζει από το θείο μυστήριο στο οποίο μετέχουμε όλα τα ανθρώπινα όντα. Έτσι προσπάθησα στη ζωή μου, από τη μια να...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Βασίλειος Θερμός
  • Εκδότης: Ίνδικτος
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2015
  • Αριθμός σελίδων: 290
  • Κωδικός ISBN-13: 9789605184322
  • Διαστάσεις: 23×17
16,50
ΠαράδοσηΔευ, 23 Σεπ - Τετ, 25 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

από 16,50 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 16,50 €

  2. 16,50 €

Περιγραφή

Αν επιτύχουμε να πλατύνουμε επιστημονικά το νου μας χωρίς να χάσουμε εκείνη τη μοναδική αίσθηση του δέους γύρω από το ανθρώπινο μυστήριο, μπορούμε να ισχυριστούμε πως πετύχαμε στην ανθρωπογνωστική αποστολή μας. Το ρίγος της ανθρώπινης ύπαρξης πηγάζει από το θείο μυστήριο στο οποίο μετέχουμε όλα τα ανθρώπινα όντα. Έτσι προσπάθησα στη ζωή μου, από τη μια να διατηρήσω το μυστήριο αμείωτο μπροστά μου όταν καταγινόμουν με επιστημονικές ενασχολήσεις, και από την άλλη να βάλω την επιστήμη να υπηρετήσει αυτό το μυστήριο και τις πνευματικές του ρίζες. Το αποτέλεσμα θα το κρίνουν άλλοι, φυσικά.
Τα κείμενα που συγκεντρώθηκαν σε αυτόν τον τόμο αποπειράθηκαν να διακονήσουν το ρίγος της ύπαρξης σε διάφορα βήματα συλλογικού προβληματισμού, κυρίως επιστημονικές εκδηλώσεις. Οι χώροι αυτοί είναι απαιτητικοί αλλά γόνιμοι. Πολλές φορές δεν συμμερίζονται όλοι οι παρευρισκόμενοι τις ίδιες αφετηριακές προϋποθέσεις, αλλά ο διάλογος με το διαφορετικό μπορεί να αποβεί ευεργετικός και για τη διάνοια και για την καρδιά.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
290
Έτος έκδοσης
2015
Διαστάσεις
23x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

1 χρήστης έχει το προϊόν και μπορεί να σε βοηθήσει

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη