Ο θαυμαστός κόσμος του Τέσλα
Βιβλία Θρησκείας & Μεταφυσικής

Ο θαυμαστός κόσμος του Τέσλα Κωδικός: 8221614

Καλώς ήλθατε στο θαυμαστό κόσμο του Νίκολα Τέσλα! Είναι ένας κόσμος γεμάτος τεχνητές αστραπές, πειράματα ασύρματης μεταφοράς ενέργειας, βικτοριανά ρομπότ, φαουστικές επιδείξεις εναλλασσόμενου...

Δες όλη την περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο θαυμαστό κόσμο του Νίκολα Τέσλα! Είναι ένας κόσμος γεμάτος τεχνητές αστραπές, πειράματα ασύρματης μεταφοράς ενέργειας, βικτοριανά ρομπότ, φαουστικές επιδείξεις εναλλασσόμενου ρεύματος, οράματα ελεύθερης ενέργειας, μυστικά υπερόπλα κι ακόμη, παραδοξολογίες, εκκεντρικότητες, ίντριγκες, προδοσίες και χρεοκοπίες. Ο Νίκολα Τέσλα (1856-1943), ένας...

Δες όλη την περιγραφή
14,00
ΠαράδοσηΠέμ, 18 Ιουλ - Δευ, 22 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 20+ τεμάχια

από 14,00 €

Περιγραφή

Καλώς ήλθατε στο θαυμαστό κόσμο του Νίκολα Τέσλα! Είναι ένας κόσμος γεμάτος τεχνητές αστραπές, πειράματα ασύρματης μεταφοράς ενέργειας, βικτοριανά ρομπότ, φαουστικές επιδείξεις εναλλασσόμενου ρεύματος, οράματα ελεύθερης ενέργειας, μυστικά υπερόπλα κι ακόμη, παραδοξολογίες, εκκεντρικότητες, ίντριγκες, προδοσίες και χρεοκοπίες. Ο Νίκολα Τέσλα (1856-1943), ένας "αουτσάιντερ" επιστήμονας κι εφευρέτης, είναι ο άνθρωπος που "ανακάλυψε" τον 20ό αιώνα. Αν και του χρωστάμε τουλάχιστον 700 εφευρέσεις, ορισμένες εκ των οποίων θεμελίωσαν το σύγχρονο κόσμο, ο Τέσλα αγνοήθηκε από την επίσημη ιστορία, το όνομά του εξαφανίστηκε από κάθε λεωφόρο της γνώσης και κατέληξε μια ξεχασμένη μεγαλοφυία. Μια μεγαλοφυία που ξέρει ακόμη να φυλά καλά τα μυστικά της. Μετά την πολυσυζητημένη βιογραφία του Νίκολα Τέσλα: "Ο προφήτης του 21ου αιώνα" (1999), που έκανε γνωστή στην Ελλάδα τη ζωή και το έργο του μεγάλου Σερβοαμερικανού εφευρέτη, ο Γιώργος Στάμκος, προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και αποκαλύπτει όλα τα μυστικά του Τέσλα! Επιχειρεί να χαρτογραφήσει το συναρπαστικό κόσμο του Νίκολα Τέσλα και να ξεδιπλώσει όλα τα μυστήρια, που σχετίζοντα μ' αυτόν. "Ο θαυμαστός κόσμος του Τέσλα" είναι ένα βιβλίο γεμάτο άγνωστες πληροφορίες, σημαντικές λεπτομέρειες, ξεχασμένες γνώσεις, σχεδιαγράμματα εφευρέσεων, φωτογραφικό υλικό καθώς, και εμπνευσμένα κείμενα του ίδιου του Τέσλα. Ένα βιβλίο που θα φωτίσει ακόμη περισσότερο το μυστήριο του μεγαλοφυούς ανθρώπου που επινόησε το αύριο.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μεταφυσική - Εσωτερισμός - Αποκρυφισμός
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
240
Έτος έκδοσης
2015
Διαστάσεις
24x16 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 1
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Ερευνητής

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Περιέχει αρκετές πληροφορίες για τον Νίκολα Τεσλα, σχέδια και φωτογραφίες με αυτον και τις εφευρέσεις του. Όμως θα πρέπει να κρατάει κανείς μικρό καλάθι για την εγκυρότητα των πληροφοριών. Φυσικά δεν είναι λάθος του συγγραφέα αυτό, μάλιστα αναφέρει τις πηγές του και έχει κάνει έρευνα πολλών χρόνων. Είναι το όλο μπέρδεμα γύρω από το πρόσωπο του που προκαλεί σύγχυση. Σίγουρα είναι μια καλή πηγή πληροφοριών για έναν ερευνητή της αλήθειας και πιστεύω από τα καλύτερα ελληνικά βιβλία στο θέμα αυτό. Το προτείνω!

    • Ποιότητα χαρτιού
    • Ήταν ευκολοδιάβαστο
    • Ήταν αρκετά ενδιαφέρον
    • Μου άρεσε το ύφος γραφής
    • Θα το πρότεινα για ανάγνωση
    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες