Kenwood Σετ Εξαρτημάτων για Κουζινομηχανή 1.2lt

Kenwood Σετ Εξαρτημάτων για Κουζινομηχανή 1.2ltΚωδικός: 8266002

Το εξάρτημα Κόφτης/Τρίφτης KAH647PL προσαρμόζεται σε όλες τις Κουζινομηχανές Chef και Major της Kenwood. Μπορεί να το προσαρμοστεί στην υποδοχή υψηλής ταχύτητας και να φτιάξει πεντανόστιμα...

Δες όλη την περιγραφή

Το εξάρτημα Κόφτης/Τρίφτης KAH647PL προσαρμόζεται σε όλες τις Κουζινομηχανές Chef και Major της Kenwood. Μπορεί να το προσαρμοστεί στην υποδοχή υψηλής ταχύτητας και να φτιάξει πεντανόστιμα ντιπ, σάλτσες, να κόψει λαχανικά και να τρίψει τυριά.

Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο στο Skroutz Τελευταία ενημέρωση: 3 μήνες πριν

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

Περιγραφή

Το εξάρτημα Κόφτης/Τρίφτης KAH647PL προσαρμόζεται σε όλες τις Κουζινομηχανές Chef και Major της Kenwood. Μπορεί να το προσαρμοστεί στην υποδοχή υψηλής ταχύτητας και να φτιάξει πεντανόστιμα ντιπ, σάλτσες, να κόψει λαχανικά και να τρίψει τυριά.

Κατασκευαστής

Kenwood

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
KAH647PL
Είδος
Σετ Εξαρτημάτων
Εφαρμογή
Κουζινομηχανή
Χωρητικότητα
1,2 lt

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 3
  3. 1
  4. 2
  5. 1
Αξιολόγησε το προϊόν

Αξιολογήσεις χρηστών

  • j4trail
    2
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Ενώ κόβει τα παντα, έχει 2 μεγάλα ελαττώματα. 1ον Η είσοδος για να βάλεις το λαχανικό να τριφτει στους δισκους είναι μικρή (δλδ άνετο για να κάνεις καρότα, αλλά άβολα μικρό για λαχανο). 2ον Το χειρότερο από όλα είναι ότι έχει σφηνωσει η βάση του μοτέρ με το μηχάνημα και δεν μπορεί να πλυθεί ανεξάρτητα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιο κόλπο να ξεκολλήσει, αλλά μόνιμα το σκεφτεσαι γιατί μπαίνει νερό-σαπουνάδα ανάμεσα στα εξαρτήματα και φοβάσαι μην μουχλιασει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • atsimas
    3
    6 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Μου ράγισε το μπολ από υπερβολικό βίδωμα στο χερούλι, εκ του εργοστασίου και η αντιπροσωπία δεν το καλύπτει σε εγγύηση. Επιπλέον, δεν μπορείς να το αγοράζεις μεμονωμένα από Ελλάδα - αντιπροσωπία και καταφεύγεις σε παρααγορά του εξωτερικού. Από το οποίο πήρα πιο "φρέσκο" προϊόν από το "αυθεντικό".
    Κατα τα άλλα πολύ καλό, σαν ένα μεγάλο μαχαίρι είναι . Σε δυνατό μηχάνημα είναι οπότε κάνει ότι σας αφήνουν οι δυνατότητες σας να κάνετε.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • aloulos
    4
    4 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Το εξάρτημα το έχω 2 μήνες περίπου και το έχω χρησιμοποιήσει λίγες φορές προς το παρόν. Δείχνει όμως γερή κατασκευή και τη δουλειά του τη κάνει πολύ καλά. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να ήταν πιο οικονομικό από 90ε που το αγόρασα από τη στιγμή που η κουζινομηχανή κοστίζει 400ε πάνω κάτω.
    Επίσης ένα αρνητικό πιστεύω πως είναι ότι ο στίφτης για χυμούς θα έπρεπε να ήταν σε αυτό το εξάρτημα και όχι σε διαφορετικό όπως στη Prospero.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Christoforosdvs
    5
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Το πολυκοπτη τον εχω 2 χρόνια. Το χρησιμοποιώ 5 φορες τη βδομαδα τουλάχιστον!! Απο ζάχαρη σε αχνη ζάχαρη, πραλινες (με πολυ καλο αποτελεσμα!), πουδρα ξηρών καρπών (εξαιρετικές. ανταγωνίζεται άνετα εμπορίου ααανετα!), για πλακα φτιάχνει μαγιονέζα, σε 1 λεπτο μονο, τυρι τριμμένο, ζυμες τάρτας πανευκολα, φρεσκιες σαλτσες, φεικ παγωτο με κατεψυγμένες μπανανες... τέλος πάντων και πολλά άλλα! Ειναι ενα πολυ καλο και παρα πολυ δυνατό εργαλείο σε μια κουζίνα!!
    Ειναι αρκετά στιβαρό και αρκετα βαρύ (οχι οτι με έχει ενοχλήσει αυτο ποτε, απλα τ λεω)! Κανει μέτριο θόρυβο, καθολου ενοχλητικό βεβαια!! ευκολο στο πλύσιμο... νομιζω αυτα!!
    Γενικα ειναι ακριβό αλλα αν εχετε τα χρηματα δειτε το σαν επένδυση και παρτε το, συν του οτι προσθετετε αξια στο μιξερ και δε καταναλωνετε χωρο με επιπλέον μηχανηματα!!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Joan_Theodorakopoulou
    5
    13 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Λοιπον είμαι η πιο αντικειμενική εδώ μέσα γιατί το συγκεκριμένο εξαρτήματα το έχω 10 χρόνια! ναι καλά διαβάσατε! είναι πάρα ένας πολυκοπτης ένα πολυμηχανημα. το χρησιμοποιώ σχεδόν κάθε φορά που μαγειρεύω είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! δεν έχει πάθει τίποτα! δεν έχει κανένα πρόβλημα!
    update δυστυχώς έχει φθαρεί το πλαστικό εσωτερικά και δεν εφάπτεται σωστά με αποτέλεσμα να μην γυρίζει. θα δω μήπως μπορώ να αντικαταστήσω τις λεπίδες εάν πωλούνται ξεχωριστά για να μην πάει χαμένο το εξάρτημα.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • mika_hakkinen
    4
    10 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι εξυπηρετικό στην πράξη, εφόσον έχεις μια κουζινομηχανη kenwood. Έχεις έναν food processor που σου πιάνει μόνο το χώρο του μπολ. Γιατί ουσιαστικά αυτό αγοράζεις. Λίγο προβληματικό όμως ότι τον πληρώνεις όσο ένας ανεξάρτητος food processor της ίδιας μάρκας (με το μοτέρ του κτλ). Το επέλεξα καθαρά γιατί δεν είχα χώρο για ολόκληρη καινούργια συσκευή. Θα έπρεπε να είναι φθηνότερο. Κατά τα άλλα τη δουλειά που υπόσχεται την κάνει.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • W1tcher
    1
    7 στους 10 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πριν κλεισει τα 2 χρονια ο προσεσορας χαλασε. Απλα απαραδεκτο για την τιμη που εχει. Ελπιζω στο service να μου το αντικαταστησουν δωρεαν. Δεν υπαρχει περιπτωση να ξαναδωσω τοσα λεφτα. Εαν γινει η αντικατασταση, τοτε θα μπουν 5 αστερια, καθως ειναι παρα πολυ καλος.

    Update

    Η εγγυηση δεν καλυπτει τα εξαρτηματα, οποτε και θα αγορασω καποια ξεχωριστα κομματια απο το εξωτερικο.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Pen89
    5
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Εκπληκτικό!!!!Το έχω τέσσερις μηνες και το χρησιμοποιώ αρκετά συχνά!!Με τους δίσκους κοπής το κόψιμο των λαχανικών (π.χ.λάχανο) γίνεται γρήγορα!!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • ignbou83
    2
    5 στους 6 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Δυστυχώς τον έχω αλλάξει 2 φορές, αλλά και τις δύο χάλασε. Όσο λειτουργούσε ήταν καλό αλλά δυστυχώς αν και kenwood χαλάει πολύ εύκολα ακόμη και με μέτρια χρήση. -180€ για πλάκα...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    5 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    μεγάλη χωρητικότητα και αρκετές επιλογές κοψίματος. μείον ενα αστέρι για την τιμή.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Τρίβει τα πάντα, ακόμα και τα σκληρά τυριά που φτιάχνω.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 5
    2 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Πολύ καλή πιότητα και απόδοση.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

55 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
apostoliafirfilioni

Κρεμμύδι κόβει για το καθημερινό φαγητό; αντικαθιστά δηλαδή το μουλτι;η είναι μόνο για κόψιμο σε φετες;
Αν όχι υπάρχει κάποιο εξάρτημα τύπου μουλτι που προσαρμοζεται σε κουζινομηχανη Kenwood;

Pen89

Με το απλό το μαχαίρι που έχει αντικαθιστά το μούλτι και μάλιστα επειδή έχει μεγαλύτερο κάδο χωράει και περισσότερη ποσότητα!

Sofi@k

Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν είναι συμβατό με την κουζινομηχανή chef baker;

Δες όλες τις ερωτήσεις (8)

Είδες πρόσφατα