CTEK CT5 Start Stop Φορτιστής Μπαταρίας Αυτοκινήτου 12V

CTEK CT5 Start Stop Φορτιστής Μπαταρίας Αυτοκινήτου 12VΚωδικός: 9116973

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συμβατός με αυτοκίνητα & μηχανές
  • Για μπαταρίες AGM,GEL,EFB,οξέως
  • Κατάλληλος για μπαταρίες 12V
Δες όλη την περιγραφή
94,94
ΠαράδοσηΠέμ, 19 Σεπ - Δευ, 23 Σεπ
+5,00 €μεταφορικά

Επιλεγμένο κατάστημα

Απόθεμα 1 τεμάχιο

Αναφορά προϊόντος

από 94,90 €

Περιγραφή

Ο φορτιστής και συντηρητής μπαταριών CT5 έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη φόρτιση και συντήρηση μπαταριών σε οχήματα με σύστημα Start Stop.

Η τεχνολογία Start Stop είναι πολύ καλή για το περιβάλλον, αλλά μπορεί να επιβαρύνει σημαντικά την μπαταρία σας, ειδικά αν πρόκειται για ένα παλαιότερο αυτοκίνητο. 

Διατηρώντας την μπαταρία πλήρως φορτισμένη, μπορείτε να επωφεληθείτε πλήρως από όλα τα οφέλη της τεχνολογίας Start Stop, όπως η καλύτερη απόδοση καυσίμου και οι χαμηλότερες εκπομπές CO2. Εάν κάνετε μόνο σύντομες διαδρομές, χρησιμοποιήστε το CT5 Start Stop μία φορά το μήνα για να διατηρήσετε την μπαταρία σας σε άριστη κατάσταση. Και αν πρόκειται να φύγετε για διακοπές, απλά συνδέστε τον φορτιστή στην μπαταρία για να βεβαιωθείτε ότι το αυτοκίνητό σας είναι έτοιμο να ξεκινήσει όταν επιστρέψετε.

Τι σημαίνει ότι ο CTEK CT5 Start Stop είναι φορτιστής μπαταρίας;

Ο φορτιστής μπαταρίας χρησιμοποιείται για να φορτίσει την μπαταρία του αυτοκινήτου, ώστε να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και να παρέχει την απαραίτητη ισχύ για να λειτουργήσουν τα ηλεκτρικά συστήματα και ο κινητήρας του. Κάτι τέτοιο είναι σημαντικό, ειδικά εάν το αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιείται για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Συνεπώς, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εκκινητής μπαταριών καθώς διαθέτει μόνο λειτουργία φόρτισης.

Έξυπνη τεχνολογία CTEK

Οι φορτιστές CTEK χρησιμοποιούν έξυπνη τεχνολογία ώστε να διασφαλίζουν ότι οι μπαταρίες φορτίζονται με τον πιο κατάλληλο τρόπο μεγιστοποιώντας τη διάρκεια ζωής τους. Οι φορτιστές μπαταρίας CTEK αναζωογονούν, φορτίζουν και συντηρούν όλους τους τύπους μπαταριών οχημάτων (Υγρού τύπου, Ασβεστίου, Gel, AGM και EFB). 

Η συσκευασία περιλαμβάνει

  • CTEK CT5 Start Stop
  • Μίνι τσιμπίδες
  • Καλώδιο με στρογγυλούς ακροδέκτες
  • Οδηγίες χρήσης

Κατασκευαστής

CTEK

Χαρακτηριστικά

Κωδικός Προϊόντος
CT5SS
Είδος
Φορτιστής
Τάση
12 V

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις χρηστών

  • Nikos.Ar
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Διαβάζοντας τα πολλά και καλά σχόλια εδώ, αποφάσισα να προχωρήσω στην αγορά του CTEK-Start Stop. Η μπαταρία μου είναι 4 ετών σε αυτοκίνητο με 7.500 χλμ. Πρίν χρησιμοποιήσω τον φορτιστή την μέτρησα με πολύμετρο και ήταν 12,45V. Στα νέα αυτοκίνητα με strart stop οι μπαταρίες είναι νέου τύπου ποιό ισχυρές και όταν αυτές "πέφτουν" κάτω από το 90% (12,6V), από το 14V που είναι οι ΝΕΕΣ... τότε δεν δουλεύει το σύστημα start stop, για να μη επιβαρύνει κι άλλο την μπαταρία. Την 1η ημέρα φόρτιση για 8 ώρες και την 2η για 10 ώρες, με καλώδιο από όροφο και το σύνδεσα απευθείας στον Θετικό πόλο και στο σασί του αυτοκινήτου, χωρίς να αποσυνδέσω το αυτοκίνητο. Οι ενδείξεις του CTEK έδειχναν "charge" για τις 18 ώρες που ήταν σε λειτουργία ! Αποφάσισα να αποσυνδέσω το αυτοκίνητο από την μπαταρία και να το φορτήσω έτσι... Σε 10 ώρες η ένδειξη πήγε στο "Care" που σημαίνει ότι ΔΕΝ φορτίζει άλλο και βρίσκεται σε συντήρηση. Βγάζοντας τον φορτιστή από το αυτοκίνητο η μπαταρία έδειξε 12,9V και την επόμενη ημέρα πήγε στο 12,45V που ήταν εξαρχής. Αποφάσισα να βγάλω τελείως την μπαταρία από το αυτοκίνητο και την φόρτισα (?) στην βεράντα μου για 1,5 ημέρα με το ίδιο αποτέλεσμα... δηλ. σε 2 ώρες πήγε από "Charge" σε "Care". Βάζοντας την στο αυτοκίνητο ήταν στα 12,8V. Στην δική μου λοιπόν περίπτωση που ήθελα να πάει έστω στο 95% και να ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ εκεί... ΔΕΝ δούλεψε και η αγορά μου ήταν αποτυχημένη, καθώς έδωσα 95€ ενώ θα μπορούσα ΑΠΛΑ να αγοράσω μια ΝΕΑ με τα ίδια χρήματα και να είμαι για άλλα 4 χρόνια ΟΚ. Δεν το προτείνω

    UPDATE 19/08/2022
    Επειδή αδίκησα το συγκεκριμένο φορτιστή και τώρα μετά και τις καλοκαιρινές διακοπές... έχω τελείως διαφορετική άποψη. Το αυτοκίνητο μετά τις φορτίσεις που αναφέρω ποιο επάνω δούλευε υποδειγματικά σα να έχω αλλάξει την μεταχειρισμένη μπαταρία με καινούργια. Το start-stop δούλευε κανονικά κι ας έμενε το αυτοκίνητο σε ακινησία 3-4 ημέρες. Ανεβάζω τη βαθμολογία από 2 σε 5 αστέρια γιατί είναι από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει. Σημείωση: Δεν σβήνω την 1η αξιολόγηση για το λόγο του αληθές.

    • Ισχύς
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    Αρκετά αποτελεσματικός για την φόρτιση σε αυτοκίνητα με start stop.

    • Ισχύς
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Ισχύς
    • Χαλάει δύσκολα
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

19 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
STLiner_87

Γνωριζει καποιος τις διαφορές του CT5 Start-Stop με τον CT5 time to go; Μηπως ο time to go ειναι ίδιος απλά με εξτρα την δυνατοτητα δειχνει ποση ωρα χρειάζεται για να φορτιστει; Ποιος αξιζει από τους δυο; μιας και απο τιμη ειναι ιδιο πράγμα...

Δες όλες τις ερωτήσεις (1)