Profi Cook PC-ICM 1091 Παγωτομηχανή 1.5lt Ασημί
Παγωτομηχανές

Profi Cook PC-ICM 1091 Παγωτομηχανή 1.5lt ΑσημίΚωδικός: 9146926

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Χωρητικότητα μπολ: 1.5lt
  • Αυτόματη ψύξη
  • Ψηφιακό χρονόμετρο
  • Οθόνη LCD
  • Διαφανές καπάκι με άνοιγμα
  • Αθόρυβη λειτουργία μοτέρ
Δες όλη την περιγραφή

Αναφορά προϊόντος

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 272,37 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    359,00 €

  2. 272,37 €

Περιγραφή

Σπιτικό Παγωτό & Γιαούρτι Εύκολα & Γρήγορα

Μηχανή παρασκευής παγωτού και γιαουρτιού με συμπιεστή ψύξης, για να φτιάξετε νόστιμο, σπιτικό παγωτό, frozen yogurt ή σορμπέ σε 20-25 λεπτά. Διαθέτει λειτουργία αυτόματης ψύξης μέσω του συστήματος συμπιεστή, που δεν απαιτεί την πρόψυξη του δοχείου.

Επιπλέον διαθέτει ψηφιακό χρονόμετρο και δυνατότητα ρύθμισης χρόνου λειτουργίας (1- 60 λεπτά), ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου λειτουργίας ( start / stop) και υψηλής ποιότητας οθόνη LCD, με ένδειξη θερμοκρασίας και χρόνου λειτουργίας.


Extra Χαρακτηριστικά:

  • Ισχυρός αναδευτήρας, με αθόρυβη λειτουργία του μοτέρ
  • Διαφανές καπάκι με άνοιγμα συμπλήρωσης
  • Αποσπώμενο δοχείο παγωτομηχανής για εύκολο καθάρισμα
  • Περιλαμβάνονται συνταγές
  • Εξαιρετική σταθερότητα με λαστιχένια ποδαράκια
  • Συμπεριλαμβάνονται κουτάλι και δοσομετρητής
  • Τροφοδοσία: 220- 240V, 50Hz
  • Ισχύς: 150W

Κατασκευαστής

Profi Cook

Χαρακτηριστικά

Ισχύς
150 W
Χωρητικότητα
1,5 lt
Γρανίτα
Όχι
Χρώμα
Ασημί

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 3
  2. 4 αστέρια
    0
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 1
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • AgnostosX
    2
    39 στους 41 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Υπέρ:
    - Το αυτονόητο αυτόνομο σύστημα ψύξης, που σε βγάζει από τον μπελά να βάζεις κάδους στην κατάψυξη.
    - Σχετικά αθόρυβο.
    - Εύκολο καθάρισμα.

    Κατά:
    - Αδύναμος αναδευτήρας, που τα «παίζει» μόλις το παγωτό πάει να αποκτήσει συνοχή και να σκληρύνει. Θεωρώ ότι αυτό είναι το μεγαλύτερό του μειονέκτημα.
    - Με υψηλή εξωτερική θερμοκρασία, δεν μπορεί να πιάσει τους βαθμούς ψύξης που υπόσχεται. Στην περίπτωσή μου, μεσημέρι με θερμοκρασία δωματίου 27°C, η συσκευή πήγε κατά μέσον όρο στους -12°C. Το βραδάκι που δρόσισε κάπως, πήγε μέχρι -16°C. Πιθανότατα, τον χειμώνα που είναι χαμηλές οι θερμοκρασίες να μπορεί να κατεβαίνει κάτω από τους -20°C ή τους -30°C, αλλά τί να το κάνεις τότε; Το καλοκαίρι είναι που...καιγόμαστε πιο πολύ για παγωτό.
    - Ο κατασκευαστής δίνει μέγιστη ποσότητα υλικού που μπορείς να βάλεις στον κάδο τα 1.200 ml. Στην πραγματικότητα, αν βάλεις πάνω από 700-800 ml αρχίζουν τα παρατράγουδα με τον αναδευτήρα, όπως προανέφερα.
    - Όταν κάποιες φορές ζορίζεται, μυρίζει καμένο στην περιοχή του μοτέρ. Βάζω τον ανεμιστήρα να χτυπάει πάνω του, αλλά δεν αλλάζει και πολλά πράγματα.
    - Ο αναδευτήρας είναι αρκετά δύσκολος στο σπατουλάρισμα όταν έρχεται η ώρα να αδειάσεις το παγωτό από τον κάδο, λόγω του ότι έχει πολλές γωνίες και δύσκολα σημεία για τη σπάτουλα. Βασικά, αν ασχοληθείς πολύ με το «ξεκοκάλισμα» του αναδευτήρα, το υπόλοιπο παγωτό στον κάδο θα ξαναγίνει γαλατάκι.

    Ουδέτερο:
    - Η υφή του παγωτού είναι ούτε κρύο ούτε ζέστη. Όσο μεγαλύτερη ποσότητα μείγματος μπει στον κάδο, τόσο πιο μαλακή υφή στο τελικό αποτέλεσμα. Και το αντίστροφο. Θεωρώ ως σημείο τομής τα 700-800 ml.

    Συμβουλές:
    - Με υψηλή θερμοκρασία δωματίου, βοηθάει κάπως τη διαδικασία εάν το μείγμα είναι ήδη κρύο κι ο κάδος έχει μπει για κανένα μισάωρο στην κατάψυξη.

    Συμπέρασμα:
    Δεν θα την ξαναγόραζα, ούτε θα την πρότεινα. Ο ταπεινός κάδος-παγωτομηχανή των 40-50 €, μου έχει δώσει καλύτερα αποτελέσματα και πιο γρήγορα (βέβαια, με το τίμημα της κατάληψης μιας θέσης στην κατάψυξη).

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • el_Mar79
    5
    7 στους 9 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Φτιαχνει παγωτο (σε υφη soft) σε λιγοτερο απο μια ωρα. + περιπου ακομα 2 ωρες στην καταψυξη και ειναι ετοιμο. Αφου τελειωσει η αναδευση και ολοκληρωθει το προγραμμα, μπορεις να το αφησεις μεχρι 1 ωρα στο μηχανημα για να "δεσει" περισσοτερο...Καλη αγορα...

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • CHARALAMPAKIS_EYAGGELOS
    5
    2 στους 5 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολύ καλό μηχάνημα πολύ καλό αποτέλεσμα. αρκεί να βάλεις τα σωστά υλικά. το μόνο που θα ήθελα, λίγο πιο ισχυρό μοτέρ στην ανάδευση για να κρατάει περισσότερο στο πάγωμα του παγωτού.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • thanos_aigiwtis
    5
    6 στους 8 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    πολυ καλο μηχανημα για ενα σπιτι αλλα και για ενα μικρο καφε που θελει να εχει φρεσκο και σπιτικο παγωτο για εναν καφε με παγωτο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

4 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις ερωτήσεις (1)