90 πρακτικά θέματα ποινικής δικονομίας
Επιστημονικά Βιβλία

90 πρακτικά θέματα ποινικής δικονομίας Κωδικός: 9234605

Ξεκινώντας την προσπάθεια, εγώ και οι συνεργάτες μου σκοπεύαμε στη συγγραφή ενός απλού βοηθήματος, με κύριους αποδέκτες τους φοιτητές μας. Συμπλήρωμα της πανεπιστημιακής διδασκαλίας, με σημείο

Δες όλη την περιγραφή

Ξεκινώντας την προσπάθεια, εγώ και οι συνεργάτες μου σκοπεύαμε στη συγγραφή ενός απλού βοηθήματος, με κύριους αποδέκτες τους φοιτητές μας. Συμπλήρωμα της πανεπιστημιακής διδασκαλίας, με σημείο αναφοράς την επαφή θεωρίας και πράξεως.

Δες όλη την περιγραφή
50,00
ΠαράδοσηΠαρ, 19 Ιουλ - Τρί, 23 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 1 τεμάχιο

από 50,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 58,00 €

  2. 46,75 €

  3. 50,00 €

Περιγραφή

Ξεκινώντας την προσπάθεια, εγώ και οι συνεργάτες μου σκοπεύαμε στη συγγραφή ενός απλού βοηθήματος, με κύριους αποδέκτες τους φοιτητές μας. Συμπλήρωμα της πανεπιστημιακής διδασκαλίας, με σημείο αναφοράς την επαφή θεωρίας και πράξεως.Βλέποντας το έργο ολοκληρωμένο, με ικανοποίηση, όχι όμως και έκπληξη, διαπιστώνω ότι το παραχθέν αποτέλεσμα υπερβαίνει το στόχο του. Οι συνεργάτες μου είχαν συμβολές ευρείες ποσοτικά, προχωρημένες ποιοτικά και άρτιες πληροφοριακά.Στέκομαι ονομαστικά στους δύο νεότερους από τους συνεργάτες, αφού οι δύο άλλοι (: ο επίκουρος καθηγητής Αθανάσιος Ζαχαριάδης και ο επιστημονικός συνεργάτης Ιωάννης Σκορδαλός) είναι ήδη γνωστοί άξιοι επιστήμονες. Ο Νικόλαος Βασιλειάδης και ο Στέφανος Τσάκος είναι νέα παιδιά με ασυνήθη για τη φάση που διανύουν κατάρτιση, επιστημοσύνη και εργατικότητα. Μα πιο πολύ, δύο νέα παιδιά με σπάνιο ήθος και αδαμάντινο χαρακτήρα. Χρέος μου είναι να δημοσιοποιήσω την εκτίμησή μου αυτή, μαζί με τη διευκρίνιση ότι η συμβολή του καθενός και σαφώς διακριτή και απολύτως αυτοδύναμη είναι.

Χαρακτηριστικά

Είδος
Δίκαιο - Δικαιώματα
Γλώσσα
Αγγλικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
656
Έτος έκδοσης
2016

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες