Hitachi Yutaki-M RASM-4VNE Αντλία Θερμότητας 11kW Μονοφασική 60°C Monoblock
Αντλίες Θερμότητας

Hitachi Yutaki-M RASM-4VNE Αντλία Θερμότητας 11kW Μονοφασική 60°C Monoblock Κωδικός: 9300871

Η αντλία θερμότητας Yutaki-M RASM-4VNE της εταιρείας Hitachi, έχει ισχύ 11 kW και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας κατοικίας έως 110 m². Είναι μία συσκευή η οποία έχει την ικανότητα να αντλεί υπάρχουσα ενέργεια από έναν εξωτερικό χώρο και να την μεταφέρει σε έναν άλλο εσωτερικό, προσφέροντας θέρμανση και ψύξη. Για να θερμάνει τον χώρο η αντλία...
Δες όλη την περιγραφή

  • Ονομαστική Θερμική Ισχύς (7ºC - 35ºC): 11kW
  • Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού: 60°C
  • Τεχνολογία: Αέρος - Νερού
  • Είδος Συστήματος: Monoblock
  • Ψύξη

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί θερμαίνει ικανοποιητικά το χώρο.

  1. 11 kW

    από 4.700,00 €
5.330,00
ΠαράδοσηΠέμ, 25 Ιουλ - Δευ, 29 Ιουλ
+168,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

Απόθεμα 5+ τεμάχια

Αγοράζοντας μέσω Skroutz έχεις:

Δωρεάν παράδοση σε όροφοΕπικοινωνία από τη μεταφορική πριν την παράδοση

Παρόμοια προϊόντα

Πώς το Skroutz είναι δίπλα σου μετά την αγορά;

After-sales Υποστήριξη

Αν παρουσιάσει βλάβη, μίλα απευθείας με το Skroutz! Εμείς θα σε βοηθήσουμε σε όλα και θα βρούμε την καλύτερη λύση για σένα, χωρίς ταλαιπωρία.

Δες αναλυτικά

Δωρεάν Επιστροφές

Αν αλλάξεις γνώμη ή αν δεν είναι στο μέγεθος που ήθελες, μπορείς να επιστρέψεις την παραγγελία σου εντελώς δωρεάν, με τον πιο εύκολο & γρήγορο τρόπο για σένα!

Δες αναλυτικά

Τι είναι το πράσινο κουμπί;

Δες το βίντεο

από 4.700,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Αντλία Θερμότητας HITACHI Yutaki-M RASM-4VNE (11KW) Μονοφασική monoblock

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    4.700,00 €

  2. 6.250,00 €

  3. 5.600,00 €

  4. 5.778,00 €

  5. 5.330,00 €

  6. Hitachi Yutaki-M RASM-4VNE Αντλία Θερμότητας 11kW Μονοφασική 60°C Monoblock

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    5.330,00 €

  7. Hitachi Yutaki-M RASM-4VNE Αντλία Θερμότητας 11kW Μονοφασική 60°C Monoblock

    Δωρεάν παράδοση σε όροφο για αγορές μέσω Skroutz!
    5.330,00 €

  8. 4.699,00 €

Περιγραφή

Η αντλία θερμότητας Yutaki-M RASM-4VNE της εταιρείας Hitachi, έχει ισχύ 11 kW και μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μιας κατοικίας έως 110 m². Είναι μία συσκευή η οποία έχει την ικανότητα να αντλεί υπάρχουσα ενέργεια από έναν εξωτερικό χώρο και να την μεταφέρει σε έναν άλλο εσωτερικό, προσφέροντας θέρμανση και ψύξη. Για να θερμάνει τον χώρο η αντλία θερμότητας, αντλεί θερμότητα από το περιβάλλον και την διοχετεύει στο εσωτερικό της κατοικίας προκειμένου να αυξήσει τη θερμότητα του εσωτερικού χώρου. Αντίθετα για να ψύξει τον χώρο, αντλεί θερμότητα από το εσωτερικό της κατοικίας και την αποβάλει στο περιβάλλον, δροσίζοντας σταδιακά τον χώρο.
Μπορεί να συνδεθεί σε μονοφασική ή τριφασική παροχή, καταναλώνοντας ένα μικρό ποσοστό ηλεκτρικής ενέργειας από το δίκτυο, αντλώντας την υπόλοιπη ενέργεια από το περιβάλλον. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων, αφού δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη για αγορά πετρελαίου ή ξύλων. Η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας απαιτείται μόνο στο στάδιο της άντλησης θερμότητας, και όχι στη μεταφορά της. Η αναλογία της ενέργειας που απαιτείται για τη λειτουργία της αντλίας, αντιστοιχεί περίπου σε ¾ από το περιβάλλον και ¼ από το ηλεκτρικό ρεύμα. Αυτό για παράδειγμα σημαίνει ότι για κάθε 3 kWh που αντλεί από το περιβάλλον, σε συνδυασμό με 1 kWh ηλεκτρικής ενέργειας που απαιτείται για τη λειτουργία της, έχουμε στο σύνολο 4 kWh ωφέλιμης θερμικής ενέργειας.
Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί είναι αέρος-νερού, χρησιμοποιεί δηλαδή τον αέρα ως πηγή θερμότητας και το νερό ως μέσο μεταφοράς. Θερμαίνει ή ψύχει δηλαδή το νερό, το οποίο στη συνέχεια διοχετεύεται στο εσωτερικό της κατοικίας.
Το σύστημα είναι monoblock, που σημαίνει ότι όλα τα επιμέρους κατασκευαστικά του στοιχεία (όπως για παράδειγμα ο συμπιεστής, ο εναλλάκτης θερμότητας, οι ανεμιστήρες, κλπ), είναι ενσωματωμένα μέσα σε μια μονάδα, η οποία τοποθετείται σε εξωτερικό χώρο. Αυτό σας προσφέρει ευκολία εγκατάστασης και απευθείας σύνδεση με το σύστημα νερού.
Θεωρείται μεσαίων θερμοκρασιών, καθώς η θερμοκρασία νερού του συστήματος μπορεί να φτάσει έως τους 60 βαθμούς κελσίου, και μπορεί να συνδυαστεί και να είναι εξίσου αποδοτική τόσο με ενδοδαπέδια θέρμανση όσο και με fan coils.
Η αντλία μπορεί προαιρετικά να δεχτεί δοχείο για να παράγει ζεστό νερό χρήσης καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Το δοχείο δεν περιλαμβάνεται και θα πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.
Τέλος σε κάθε περίπτωση, η πρόταση για το ποια είναι η καταλληλότερη αντλία θερμότητας βάσει των αναγκών, γίνεται από έμπειρο μηχανικό. Κατόπιν μελέτης, θα προτείνει την κατάλληλη αντλία που θα προσφέρει τη μέγιστη απόδοση με το χαμηλότερο κόστος ετήσιας λειτουργίας. Εάν επιλέξετε μια αντλία θερμότητας μεγαλύτερης ισχύος από αυτήν που χρειάζεται το κτίριο στο οποίο θα τοποθετηθεί, πέραν του μεγαλύτερου αρχικού κόστους για την αγορά της, την αναγκάζουμε σε συνεχόμενες επανεκκινήσεις, με αποτέλεσμα να καταπονείται η αντλία και να αυξάνεται το κόστος λειτουργίας της.

  • Ονομαστική Θερμική Ισχύς (7ºC - 35ºC): 11kW
  • Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού: 60°C
  • Τεχνολογία: Αέρος - Νερού
  • Είδος Συστήματος: Monoblock
  • Ψύξη

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί θερμαίνει ικανοποιητικά το χώρο.

Χαρακτηριστικά

Τεχνικά

Ονομαστική Θερμική Ισχύς (7ºC - 35ºC)
11 kW
Μέγιστη Θερμοκρασία Νερού
60 °C
Τεχνολογία
Αέρος - Νερού
Είδος Συστήματος
Monoblock
Ψύξη
Ναι
Ζεστό Νερό Χρήσης
Προαιρετικό
Τροφοδοσία
Μονοφασική
Οικολογικό Ψυκτικό Υγρό (R32)
Όχι

Ενεργειακά

Ενεργειακή Κλάση (35ºC)
-
Ενεργειακή Κλάση (55ºC)
-
COP (7ºC - 35ºC)
5
EER (7ºC - 35ºC)
4,5
Ισχύς Θορύβου Εξωτερικής Μονάδας
63 dB

Διαστάσεις Εξωτερικής Μονάδας

Μήκος
1252 mm
Ύψος
1380 mm
Βάθος
370 mm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  • Giannis G.
    5
    11 στους 11 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω την 11αρα αντλία σχεδόν 2 έτη. Παρακάτω θα παραθέσω την εμπειρία μου και για την αντλία αλλά και για την εταιρία.
    - Όταν εγκαταστάθηκε δούλεψε απροβληματιστα για ένα χρόνο. Κάποια στιγμή έβγαλε ένα σφάλμα. Επικοινώνησα με την εταιρία και ζήτησαν να είναι παρόν κάποιος τεχνικός προκειμένου να κάνει κάποιες μετρήσεις και να δούνε το έχει.γινει. Πράγματι την επόμενη μέρα ο τεχνικός ήρθε και σε τηλεφωνική επικοινωνία με το σέρβις βρέθηκε καμένη μια πλακέτα. Εδώ να αναφέρω ότι κάηκε πιθανών από αυξομειώσεις τάσης αλλά η εταιρία μου έστειλε άλλη δωρεάν και την άλλαξε δικός μου τεχνικός. Όλα μαζί κόστος 20€.
    - Πριν λίγο καιρό άρχισε να βγάζει σφάλμα 070. Πάλι επικοινωνία με την εταιρία και μαζί βήμα βήμα έκανε μετρήσεις στο κεντρικό καντράν και στη μονάδα και εντόπισε ένα σφάλμα εργοστασιακό το οποίο και επιλύσουμε μαζί. Ο τεχνικός ήταν απόλυτα υπομονετικός και το έβλεπε και κάπως " πατριωτικά " ότι πρέπει να βρεθεί και να λυθεί το πρόβλημα. Έτσι και έγινε. Κόστος 0€.
    - Συμπερασματικά το δίνω στην εταιρία το 5αστερο γιατί ήταν άψογη χωρίς δικής της ευθύνη.
    Τώρα κόστος, για ένα σπίτι 100τμ και 5 ατόμων ( ΖΝΧ) η κατανάλωση είναι συνολικά 500-600kw με ηλεκτρική κουζίνα, πλυντήριο, στεγνωτήριο κ κτλ που μπορεί να έχει μια 5μελης οικογένεια. Να επισημάνω ότι η θέρμανση είναι ενδοδαπεδια.
    - Εταιρία + σέρβις 5 αστέρια
    - Θέρμανση χώρου με ενδοδαπεδια ( οικονομική μορφή)
    - Αντλία + ενδοδαπεδια + θερμοπρόσοψη + κουφώματα πλαστικά 5 αστέρια για πλάκα.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • oyk_121_gmail_com_Giannoulis
    5
    12 στους 13 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω τοποθετήσει από το 2018. Ασταματητη λειτουργία χειμωνα, καλοκαίρι. Πολυ ζεστή και πολυ δροσιά αντίστοιχα με την εποχή. Η μόνη παυση της αντλίας είναι 1,5 μήνα την άνοιξη και 1,5 μήνα το φθινόπωρο. Ρευμα πριν την ρήτρα αναπροσαρμογής ήταν για χειμώνα περιπου 400 ευρώ το τετράμηνο του χειμώνα και 150 έναντι και μετά την ρήτρα ακριβώς το διπλάσιο. Αλλα και παλι σε σχέση με καυστήρα και πετρέλαιο δεν υπάρχει συγκριση.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giannis B.
    5
    38 στους 42 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Την έχω τοποθετήσει 20 μέρες. Με 40 βαθμούς στο νερό και 23 βαθμους την μέρα και 21 τη νύχτα στον χώρο. Χωρίς διακοπή νομίζω ότι καεί 15-20 klw
    Update: Μετά από ένα χρόνο σε 5,5 μήνες αδιάκοπη λειτουργία, συνολικό ρεύμα 450 ε και αντλία και σπίτι.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • podilatas
    5
    32 στους 35 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σούπερ το εργαλείο την έχω 2 χρόνια με 24 βαθμούς στο σπίτι χωρίς διακοπτόμενη λειτουργεία (σημαντικό)και νερά στα σώματα 35-50 βαθμούς δηλ.εξω άμα κάνει 15+. Θα έχω 35c στα σώματα κ άμα κάνει -10c θα έχει 50 στα σώματα αυτό λέγατε αντιστάθμιση με μια καλή ρύθμιση στην αντιστάθμιση θα είναι σούπερ
    2018-2019 με έως -15 έκαψε μόνο η αντλία 6200kw.Επισης έχω κ νυχτερινό.

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Giwrgos_Vald
    5
    37 στους 41 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Σε συνδυασμό με ενδοδαπεδια θέρμανση (θερμοκρασία λειτουργίας νερού από 28 μέχρι 36 με αντιστάθμιση) σε βόρεια περιοχή της Ελλάδος (Κιλκίς) με μόνιμο τον θερμοστατη στους 22,5 σε μονοκατοικία 100μ2 μονωμενη (10mm) έχει κατανάλωση το 2016 4000kwh , τον χειμώνα του 2017 1800kwh..
    Απο το έτος εγκατάστασης 2016 μέχρι και τον Δεκέμβριο 2022 έχει καταναλώσει 19000kwh.

    • Απόδοση θέρμανσης
    • Σχέση ποιότητας τιμής
    • Μέτριος θόρυβος
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Panagiwtis787
    1
    53 στους 92 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Έχω βάλει την ίδια σε τριφασική σε διαμέρισμα 90 μέτρων (με θερμομόνωση όλο το διαμέρισμα) και χωρίς να ζεσταίνει νερό για το λουτρό, μου καταναλώνει 50 kw κάθε μέρα (περιοχή Πάτρα – 50 kw μετρημένα με μετρητή ρεύματος στον κεντρικό πίνακα μόνο για την αντλία θερμότητας). Απάτη μου φαίνονται..... Υπερεκτιμημένες και από service μέχρι και στην Hitachi πήραμε τηλέφωνο και με απάθεια είπαν να απευθυνθούμε πάλι στον πωλητή που την αγοράσαμε.....

    Με τιμή

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
    • Απόδοση θέρμανσης
    • Αθόρυβη
    • Σχέση ποιότητας τιμής

Ερωτήσεις

Όσοι χρήστες έχουν το προϊόν μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Marios_Chouliaras

Τα καλοριφερ σσς τον χειμωνα εχουν απόδοση;το σπιτι που νοικιαζω εχει αντλία αλλα τα σωματα δεν ειναι κ πολυ ζεστα.μηπως θελει καποια ρύθμιση;(εξαερωση τους εχω κανει)

leonidas_gr

νομίζω κανει αντισταθμιση. θα βαλεις το θερμοσταστη στους 22 και θα το αφησεις εκει. θα κοιτας μονο θερμομετρο σπιτιου να βλεπεις ποσο θα γραφει. Επειδη ρωτησα πλεον οι νεοι λεβητες πετρελαιου δουλευουν κ αυτοι με αντισταθμιση. Δηλ δεν καινε τα σωματα αλλα πιανουν τη θερμοκρασια που ζητας και εχει σχεση με την εξωτερική θερμοκρασια

christpatp

Στη λειτουργία ψύξης το καλοκαίρι, αντί για air-condition, πώς τα πάει από απόδοση και κατανάλωση; Σε συνδυασμό με fan coils είναι αρκετά δυνατό για να έχεις π.χ. εσωτερική θερμοκρασία περίπου 24 C , όταν έξω έχει 40 C;; Μιλάμε πάντα για σωστά μονωμένο σπίτι, με κουφώματα θερμοδιακοπής και θερμοπρόσοψη.

oyk_121_gmail_com_Giannoulis

Εγώ φιλε μου το έχω μόνιμα για ζέστη στους 21 βαθμούς. Πεθαίνεις από την ζέστη. Ταυτόχρονα έχω μόνωση στους τοίχους και καλά παράθυρα αλουμινίου. Όταν έξω έχει 40 plus μέσα πιανει και 19. Στο κρυο παρατηρησα ότι καίει λιγότερο ρευμα και δουλεύει πιο ξεκουραστα η αντλία. Μπορεί να κάνω και λάθος, όμως ρευμα το χειμώνα πληρωνω πιο πολυ.

Δες όλες τις ερωτήσεις (5)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες