Γεύσεις της θάλασσας

Γεύσεις της θάλασσαςΚωδικός: 9330849

2 Διεθνή βραβεία:
- Prix Litteraire Gastronomique 2006
- Honourable Metnion for Best Fish and Seafood Cookbook in the World 2005

"Οι "Γεύσεις της θάλασσας" με τρεις λέξεις; Μεσόγειος, φρεσκάδα, άρωμα....

Δες όλη την περιγραφή

2 Διεθνή βραβεία:
- Prix Litteraire Gastronomique 2006
- Honourable Metnion for Best Fish and Seafood Cookbook in the World 2005

"Οι "Γεύσεις της θάλασσας" με τρεις λέξεις; Μεσόγειος, φρεσκάδα, άρωμα. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα τα κομμάτια 'καθαρίσματα και φιλεταρίσματα' και 'πίνακες ψαριών και θαλασσινών'. Μία πολύτιμη έκδοση με έξυπνες και...

Δες όλη την περιγραφή
  • Συγγραφέας: Βασίλης Φραντζολάς
  • Εκδότης: Πατάκης
  • Μορφή: Μαλακό Εξώφυλλο
  • Έτος έκδοσης: 2016
  • Αριθμός σελίδων: 190
  • Κωδικός ISBN-13: 9789601655574
  • Διαστάσεις: 24×17
ΠαράδοσηΠαρ, 27 Σεπ - Πέμ, 03 Οκτ
+5,00 €μεταφορικά

Αναφορά προϊόντος

Βασίλης Φραντζολάς

από 4,81 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. 10,70 €

  2. 11,63 €

  3. 9,80 €

  4. 10,85 €

  5. 11,62 €

  6. 8,00 €

  7. 12,00 €

  8. 7,60 €

  9. 12,39 €

  10. 6,20 €

  11. 13,95 €

  12. 15,50 €

  13. 12,40 €

  14. 4,81 €

  15. 15,50 €

Περιγραφή

2 Διεθνή βραβεία:
- Prix Litteraire Gastronomique 2006
- Honourable Metnion for Best Fish and Seafood Cookbook in the World 2005

"Οι "Γεύσεις της θάλασσας" με τρεις λέξεις; Μεσόγειος, φρεσκάδα, άρωμα. Εξαιρετικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα τα κομμάτια 'καθαρίσματα και φιλεταρίσματα' και 'πίνακες ψαριών και θαλασσινών'. Μία πολύτιμη έκδοση με έξυπνες και ξεχωριστές συνταγές που εμπνέει τους ερασιτέχνες και πείθει τους επαγγελματίες".
Βαγγέλης Δρίσκας, σεφ

"Μια φρέσκια προσέγγιση από έναν πραγματικό εραστή της μαγειρικής τέχνης. Ο Βασίλης Φραντζολάς προσπερνάει τη σχάρα και το τηγάνι και μας δείχνει πρωτότυπους και ανάλαφρους τρόπους να μαγειρεύουμε το ψάρι".
Χριστόφορος Πέσκιας, σεφ

"Ένα βιβλίο που πραγματικά έλειπε από την ελληνική βιβλιογραφία. Πολύ καλή επιλογή συνταγών για ψαρικά, εξαιρετική φωτογράφιση και ένας πλήρης κατάλογος με τα ελληνικά θαλάσσια είδη και τις τεχνικές για τον καθαρισμό τους".
Γιάννης Σολάκης, σεφ

"Χωρίς αμφιβολία ο πληθωρικός Βασίλης με απέριττο και ξεκάθαρο στιλ, αλλά και επιμονή επαγγελματία, κατορθώνει μέσα σε λίγες σελίδες να μας ξαναβάλει όλους στην κουζίνα, προτείνοντας ένα αξέχαστο θαλασσινό παιχνίδι από την ανεξάντλητη γαστρονομική φυσιογνωμία της χώρας μας".
Δημήτρης Χατζηνικολάου, οινολόγος

Χαρακτηριστικά

Είδος
Μαγειρική - Συνταγές
Γλώσσα
Ελληνικά
Μορφή
Μαλακό Εξώφυλλο
Αριθμός σελίδων
190
Έτος έκδοσης
2016
Διαστάσεις
24x17 cm

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Ερωτήσεις

Έχεις απορία για το προϊόν;

3 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Όνομα χρήστη