Διαθέτει πολλαπλές επιφάνειες περιμετρικά και κάτω, για την στήριξη και αποθήκευση εξαρτημάτων ή φαγητών κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Πωλείται από
Ασφάλεια αγορών Skroutz & 2 χρόνια εγγύηση
Όρισε την τοποθεσία παράδοσης για να δεις προϊόντα σύμφωνα με την επιλογή σου.
Βασικά χαρακτηριστικά:
Πωλείται από
Ασφάλεια αγορών Skroutz & 2 χρόνια εγγύηση
Ψησταριές Κάρβουνου
Ψησταριές Κάρβουνου
Ψησταριές Κάρβουνου
Ψησταριές Κάρβουνου
Ψησταριές Κάρβουνου
Ψησταριές Κάρβουνου
Ψησταριές Κάρβουνου
Ψησταριές Κάρβουνου
Ψησταριές Κάρβουνου
Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής
Διαθέτει πολλαπλές επιφάνειες περιμετρικά και κάτω, για την στήριξη και αποθήκευση εξαρτημάτων ή φαγητών κατά τη διάρκεια του ψησίματος.
Η σχάρα είναι κατασκευασμένη από ανοιξείδωτο ατσάλι προκειμένου να έχει αντοχή στις μεγάλες θερμοκρασίες και τη διάβρωση.
Με την τοποθέτηση σούβλας στις ειδικές υποδοχές της ψησταριάς τα ψητά σας θα περάσουν σε άλλο επίπεδο γεύσης. Το σούβλισμα των κρεατικών σας πάνω από τα κάρβουνα θα δημιουργήσει μια τραγανή κρούστα εξωτερικά και εσωτερικά θα τα κάνει ζουμερά και πεντανόστιμα.
Χάρη στο ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι της ψησταριάς μπορείς να ελέγξεις εύκολα τη θερμοκρασία στο εσωτερικό χώρο.
Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.
Πολύ καλή ψησταριά,αξίζει να την αγοράσει κανείς αν και τώρα ανέβηκε η τιμή της.ψήνει πολύ ωραία,αν κλείσεις και το καπάκι το κρέας γίνεται φανταστικό.εγώ έβαλα άμμο και στις δυο επιφάνειες που έχει για να μην στραβώσει η λαμαρίνα καθόλου και το πέτυχα.τα ροδάκια είναι λίγο φτηνά σε σχέση με την ψησταριά κατά τα αλλά πολύ καλό προϊόν.
Συμπαθέστατη αλλά με τα εξής προβλήματα. Δεν έχουν βγάλει σκέπαστρο με αποτέλσμα να μου σκουριάσει η βάση για τα κάρβουνα. Από το μαγαζί μέχρι τη βιοτεχνία μίλησα-κανείς δεν με εξυπηρέτησε για αντικατάστασή του. Οπότε το ξεχνάτε το aftersales. Στη σουβλίτσα που έχει με δυσκολία γιατί δεν ταιριάζει απόλυτα αυτή που μου έδωσαν για το συγκεκριμένο, έχω κάνει μερικά ωραία κόλπα. Δεν θα την πρότεινα για τα δύο ως άνω αρνητικά της. Όποιος θέλει φωτογραφίες ας μου στέιλει και ανεβάζω.
Το καπάκι κάνει τη διαφορά, καθώς τα ψητά διατηρούν τους ζωμούς τους και φέρουν τη χαρακτηριστική μυρωδιά του ψητού στα ξύλα!
Αξίζει τα χρήματά της, πάρα πολύ καλή και ποιοτικά ανοξείδωτη κατασκευή από ελληνική εταιρεία.
Καταπληκτικό εργαλείο! Το καπάκι ανοίγει κλείνει άψογα.
Ολα τα εξαρτήματα όπως παρουσιάζονται στην περιγραφή,σ αυτήν την τιμή δεν αγοράζεις ουτε την ανοξειδωτη λαμαρίνα (βαρέως τυπου) για να την φτιάξεις μονος σου....
Επίσης οι σχάρες ειναι και αυτές ανοξειδωτες βαρέως τυπου.
Γενικά: Πολύ καλή ψησταριά/smoker για τα λεφτά της.
-Σχετικά απλή στη συναρμολόγηση (αν και οι οδηγίες θα μπορούσαν να είναι καλύτερα διατυπωμένες).
-Compact σχέδιο και αρκετά κομψό έτσι ώστε να μην ενοχλεί στο μπαλκόνι ή στον κήπο.
-Την αγόρασα πρόσφατα (λιγότερο από μήνα) οπότε δεν μπορώ να ξέρω για την αντοχή της στο χρόνο γενικότερα αλλά δεν σκοπεύω να την αφήσω στη βροχή για να το τεστάρω, απλά τη σκεπάζω με ένα μουσαμά
-Μετά την πρώτη χρήση η εσωτερική θήκη για τα κάρβουνα στράβωσε λίγο από την θερμότητα αλλά τίποτα σοβαρό που να επηρεάζει τη χρήση της.
Ένα αρνητικό που βρήκα είναι ότι το εξωτερικό "βαρέλι" ενώ στις εικόνες (και στη συναρμολόγηση αλλά και στα site γενικότερα που διαφημίζεται) ΔΕΝ περιέχει χερούλι(μια μπάρα inox κολλημένη), στην πραγματικότητα ΔΙΑΘΕΤΕΙ χερούλι ακριβώς στη μέση του βαρελιού το οποίο εμποδίζει να βγαίνει εύκολα η θήκη για τα κάρβουνα και να σε αναγκάζει έτσι να έχεις μονίμως ξεβιδωμένο το ένα από τα δύο "φτερά" στις άκρες για υποδοχή σούβλας για να μπορείς να τη βγάζεις.
Επιβεβαιωμένη αγορά
Πολύ καλό αλλά όταν αφεθεί έξω μετά απο ένα μήνα αρχίζει να σκουριάζει. . .
Επιβεβαιωμένη αγορά
32 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν
Ρώτησε για το προϊόνΤον άμμο να τον βάλω κάτω από την βάση που βάζουμε τα κάρβουνα η στην βάση
Εγώ άμμο έβαλα κάτω από τη βάση για να διαχέεται η θερμότητα και να μη στραβώσει το βαρέλι. Όμως τελικά με το πρώτο ψήσιμο, στράβωσε από τη ζέστη η βάση που βάζουμε τα κάρβουνα οπότε ίσως να δοκιμάσεις και εκεί άμμο, αλλά αναγκαστικά θα την πετάς κάθε που θα πετάς τις στάχτες.