Boss Πολυεφέ Ηλεκτρικής Κιθάρας GT-1
Πετάλια & Πεταλιέρες

Boss Πολυεφέ Ηλεκτρικής Κιθάρας GT-1 Κωδικός: 9925588

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Συχνότητα: 44.1 kHz
  • Διαστάσεις: 30.5x15.2x7.4 cm
  • Βάρος: 1,3 kg (μαζί με μπαταρίες)
Δες όλη την περιγραφή
275,00
ΠαράδοσηΤετ, 24 Ιουλ - Τρί, 30 Ιουλ
+5,00 €μεταφορικά

Πωλείται από

από 275,00 €

Όλα τα καταστήματα

Υπολογισμός τιμών για:Κύπρος, Άλλοι τρόποι πληρωμής

  1. Επίσημος μεταπωλητής
    245,00 €

  2. Επίσημος μεταπωλητής
    244,00 €

  3. 298,00 €

  4. 275,00 €

Περιγραφή

Φορητό και εύχρηστο, το GT-1 προσφέρει επαγγελματικού βεληνεκούς ήχους όπου και αν τους χρειαστείτε. Ενσωματώνει τη μηχανή ήχων της σειράς BOSS GT, δίνοντάς σας πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα ενισχυτών παγκόσμιας κλάσης, που ταιριάζουν σε κάθε μουσικό στυλ. Το βελτιωμένο του interface σας παρέχει γρήγορη δημιουργία και εναλλαγή ήχων, καθώς προσφέρει άμεσο έλεγχο για τα εφέ του.

Συνδέεται με την πρωτοποριακή πλατφόρμα Tone Central της BOSS, όπου μπορεί ο μουσικός να κατεβάσει της ρυθμίσεις των αγαπημένων του κιθαριστών ή ακόμα και να φτιάξει δικές του.

Φτιαγμένος με φιλοσοφία να ταιριάζει το ίδιο καλά στους αρχάριους κιθαρίστες, στους μουσικούς που ταξιδεύουν, όσο και στους κιθαρίστες που παίζουν περιοδικά.

Εξαιρετικός ήχος

Χάρη στον μηχανισμό ήχου Premium BOSS, το GT-1 παρέχει ποιότητα τόνου και δυνατότητα διαμόρφωσης ήχου που ξεπερνά κατά πολύ τα τυπικά συμπαγή multi-effects. Μια ιστορία επεξεργασίας της BOSS βρίσκεται στα δάχτυλά σας, από τα κλασικά, όπως το OD-1 Overdrive, μέχρι τα σύγχρονα εφέ που τροφοδοτούνται από την καινοτόμο τεχνολογία MDP. Υπάρχει επίσης μια τεράστια επιλογή από ήχους ενισχυτών COSM, συμπεριλαμβανομένων vintage θρύλων και αυθεντικών ενισχυτών της BOSS που έχουν βελτιστοποιηθεί για ιδανικό ήχο και απόκριση. Εξειδικευμένα εφέ, όπως τα Acoustic Simulator, Guitar Simulator και άλλα, παρέχουν πολυάριθμες ηχητικές επιλογές, ενώ υπάρχει ακόμη και looper για να βελτιώσετε τις συνεδρίες εξάσκησης και τις σκηνικές σας εμφανίσεις.

Μουσική εν Κινήσει

Το GT-1 σχεδιάστηκε για μουσικούς εν κινήσει. Είναι εκπληκτικά ελαφρύ και συμπαγές, αλλά εξακολουθεί να προσφέρει τη στιβαρή ανθεκτικότητα για την οποία φημίζεται η BOSS. Ο μοντέρνος σχεδιασμός του γλιστράει εύκολα μέσα και έξω από τη θήκη αξεσουάρ μιας τσάντας κιθάρας, χωρίς να ανησυχείτε για σκληρές ακμές που θα προκαλέσουν ζημιά στο τσεκούρι σας. Η τροφοδοσία με εναλλασσόμενο ρεύμα ή μπαταρία παρέχει ευελιξία για κάθε κατάσταση ερμηνείας, ενώ η μπαταρία έχει διάρκεια ζωής έως και επτά ώρες για εμφανίσεις στο δρόμο και άλλες κινητές συναυλίες.

Εύκολη Δημιουργία Ήχου

Με το GT-1, είναι απλό να βρείτε φανταστικούς ήχους για το στυλ σας και εξίσου απλό να τους προσαρμόσετε ανάλογα με το γούστο σας. Οι αρχάριοι μπορούν να αποκτήσουν υπέροχους ήχους αμέσως, ενώ οι πιο έμπειροι παίκτες θα εκτιμήσουν πόσο γρήγορη και διαισθητική είναι η προσαρμογή των ήχων. Η λειτουργία Easy Select σάς επιτρέπει να επιλέγετε patches ανά είδος, παραμόρφωση ή τύπο εφέ, ενώ το Easy Edit σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τους ήχους drive, διαμόρφωσης και echo στην τελειότητα με λίγη προσπάθεια. Τα ειδικά κουμπιά του πίνακα παρέχουν γρήγορους διακόπτες ενεργοποίησης/απενεργοποίησης για τις ομάδες εφέ και επίσης ξεκλειδώνουν παραμέτρους βαθιάς εμβάθυνσης για μικροσκοπική ρύθμιση.

Μέγιστος Έλεγχος

Οι τρεις ποδοδιακόπτες του GT-1 είναι έξυπνα σχεδιασμένοι για να παρέχουν επιλογή patch, πρόσβαση σε tuner, έλεγχο looper και πολλά άλλα σε ελάχιστο χώρο. Ο αποκλειστικός διακόπτης CTL1 μπορεί να εκχωρηθεί ελεύθερα σε λειτουργίες όπως tap tempo, ενεργοποίηση/απενεργοποίηση εφέ και πολλές άλλες, ενώ το πεντάλ έκφρασης και ο διακόπτης toe μπορούν να εκχωρηθούν σε ένταση, wah και διάφορες παραμέτρους εφέ. Αν επιθυμείτε περισσότερο έλεγχο, υπάρχει ακόμη και υποδοχή για τη σύνδεση έως και δύο εξωτερικών ποδοδιακοπτών ή ενός πεντάλ έκφρασης. Και εκτός από την παροχή πρόσβασης στο BOSS Tone Central και το BOSS Tone Studio, η υποδοχή USB του GT-1 σας επιτρέπει να ηχογραφήσετε ήχους με το αγαπημένο σας DAW.

BOSS Tone Central & Tone Studio

Στο BOSS Tone Central, θα βρείτε τόνους δωρεάν συλλογών patch για την αναπαραγωγή όλων των ειδών μουσικής με το GT-1. Δημιουργημένα από επαγγελματίες κιθαρίστες, αυτά τα patches είναι ρυθμισμένα και έτοιμα προς χρήση και αποτελούν εξαιρετικό σημείο εκκίνησης για προχωρημένους παίκτες που τους αρέσει να δημιουργούν τους δικούς τους προσαρμοσμένους ήχους. Το δωρεάν λογισμικό BOSS Tone Studio παρέχει έναν πλήρως εξοπλισμένο επεξεργαστή/βιβλιοθήκη για το GT-1, καθώς και ολοκληρωμένη πρόσβαση σε όλες τις συλλογές patch στο BOSS Tone Central.

Κατασκευαστής

Boss

Χαρακτηριστικά

Οδηγοί Προϊόντος

Εγχειρίδιο Χρήσης
Είδος
Πολυεφέ
Χρήση
Ηλεκτρικής Κιθάρας
Τύπος
Effect

Σημαντική πληροφορία

Τα δεδομένα αυτά συλλέγονται από τις επίσημες σελίδες των προϊόντων. Επιβεβαίωσε τα στοιχεία πριν προχωρήσεις στην τελική αγορά. Εάν παρατηρήσεις κάποιο πρόβλημα μπορείς να το αναφέρεις εδώ.

Αξιολογήσεις

  1. 5
  2. 1
  3. 3 αστέρια
    0
  4. 2 αστέρια
    0
  5. 1 αστέρι
    0
Αξιολόγησε το προϊόν
  • Αν τη μελετήσεις και τη μάθεις είναι κορυφή!
    Κι έχει πολλά ατού, όπως η λειτουργία με μπαταρίες, το μέγεθος και το ότι μπορείς να παίξεις χωρίς ενισχυτή/ηχείο!

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • telecomNH
    5
    2 στους 2 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Κι εγω την εχω και δεν εχω παραπονο απο τον ηχο. Εκτος απο τα presets που δουλευω συνεχεια και τα κανεις αμεσα τροποποιήσεις επειδη τα εχεις ολα σε κουμπακια, εχει κ emulation κλασσικων ηχων απο τραγουδια που τα βαζεις μονο με τα dial, χωρις usb. Ανα πασα στιγμη κανεις παπαδες και ειναι κλασεις ανωτερη απο οτιδηποτε με +- 100 ευρω. Εργαλειο

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Orestis_Markakis
    5
    3 στους 4 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα με απεριόριστες δυνατότητες και την αξιοπιστία της Boss. Το σημαντικότερο για εμένα πέρα από τις λειτουργίες και τα άπειρα εφέ, είναι ότι λειτουργεί με 4 μπαταρίες ΑΑ οι οποίες εάν είναι αλκαλικές σου βγάζουν σίγουρα 5-6 ώρες παιξίματος. Στιβαρή κατασκευή με καλής ποιότητας υλικά και μικρό μέγεθος σε σχέση με τα τόσα πολλά που έχει να σου προσφέρει. Έχω αφήσει στην άκρη όλα τα πετάλια και τα wah και παίζω μόνο με αυτήν. Μην έχετε καμία αμφιβολία!

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • 4
    3 στους 3 χρήστες τη βρήκαν χρήσιμη

    Επιβεβαιωμένη αγορά

    Φοβερό εργαλείο. Δυναμικό εύχρηστο αξιόπιστο για επαγγελματίες του είδους

    Σου φάνηκε χρήσιμη;
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής
  • Επιβεβαιωμένη αγορά

    • Ποιότητα
    • Σχέση ποιότητας-τιμής

Ερωτήσεις

25 χρήστες έχουν το προϊόν και μπορούν να σε βοηθήσουν

Ρώτησε για το προϊόν
Steve_XanikaC

μπορεί να κάνει replicate όλους τους τόνους από όλες τις μπάντες? Κυρίως Avenged sevenfold, slipknot,Metallica,amon amarth

Δες όλες τις ερωτήσεις (2)
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες