Τα καλύτερα Activity Trackers για το 2024

Τα καλύτερα Activity Trackers για το 2024

Ψάχνεις το καλύτερο activity tracker; Είσαι στο σωστό σημείο. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες προτάσεις αφού βασιστήκαμε στα κύρια χαρακτηριστικά τους και σε αξιολογήσεις χρηστών.

Το καλύτερο value for money Activity Tracker 

Το νεότερο μοντέλο της Xiaomi της φετινής χρονιάς, το Smart Band 8, μπορεί να καταγράψει πάνω από 150 διαφορετικά αθλήματα. Με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (περίπου 15-16 ημέρες) και οθόνη AMOLED 1.6" της οποίας η φωτεινότητα προσαρμόζεται αυτόματα ανάλογα με το περιβάλλον. Επίσης, προστατεύει σε όλο το 24ώρο την υγεία σας, αφού καταγράφει καρδιακό παλμό, επίπεδα άγχους και το οξυγόνο στο αίμα. 

Xiaomi Smart Band 8 Αδιάβροχο με Παλμογράφο Μαύρο
  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη AMOLED
  • 16 ημέρες Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας
  • 150 λειτουργίες γυμναστικής

Το Xiaomi Smart Band 8 απευθύνεται σε χρήστες που επιθυμούν να παρακολουθούν την υγεία και τη φυσική τους κατάσταση με έναν προσιτό τρόπο. Είναι εξοπλισμένο με πληθώρα λειτουργιών παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης, όπως η παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού, η παρακολούθηση του οξυγόνου στο αίμα, η παρακολούθηση του ύπνου.

Επίσης, το Xiaomi Smart Band 8 διαθέτει πάνω από 150 λειτουργίες αθλημάτων, κάνοντάς το ιδανικό για χρήστες που αγαπούν τη γυμναστική ή επιθυμούν να παρακολουθήσουν διάφορες δραστηριότητες. Μπορεί ακόμη να συνδεθεί με την αγκράφα ενός παπουτσιού, προσφέροντάς σας επιπλέον δεδομένα για τη δραστηριότητά σας.

Το Activity Tracker με την καλύτερη αυτονομία μπαταρίας 

Με μεγάλη και ευανάγνωστη οθόνη AMOLED 1.47", το Band 8 της Huawei προσφέρει διάρκεια ζωής μπαταρίας ως και 40 ημέρες με τυπική χρήση. Μπορεί να καταγράψει έως και 100 διαφορετικούς τρόπους άσκησης, καθώς επίσης περιλαμβάνει όλους τους βασικούς αισθητήρες, όπως βηματόμετρο, θερμιδομετρητή και οξύμετρο. Εκτός από βοηθός στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης, μπορεί να χρησιμεύσει και ως ένας βολικός τρόπος διασύνδεσης με το κινητό σας με την προβολή δεδομένων στην οθόνη του. 

Huawei Band 8 Αδιάβροχο με Παλμογράφο Midnight Black
  • Μοντέλο 2023
  • Οθόνη αφής AMOLED
  • Αυτονομία έως 40 ημέρες
  • Bluetooth

Έφτασε η στιγμή για να ανεβείτε επίπεδο με το Xiaomi Band 8. To νέο Activity tracker της πολύ επιτυχημένης σειράς έρχεται με οθόνη AMOLED 1.47" και ανανεωμένο σχεδιασμό UI ώστε να προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία στον χρήστη. 

Ενσωματώνει 100 επιλογές διαφορετικών αθλημάτων, περισσότερες από κάθε άλλη φορά, για να διαλέξετε.

Το καλύτερο Activity Tracker για απλές αθλητικές δραστηριότητες

Με απλό και εύχρηστο σχεδιασμό, το Amazfit Band 7 προσφέρει φωτεινή οθόνη OLED, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και ένα σύνολο αισθητήρων που θα ικανοποιήσουν κάθε αρχάριο αθλητή που θέλει να βελτίωσει τις προπονήσεις του. 

Amazfit Band 7 Αδιάβροχο με Παλμογράφο Beige

Το καλύτερο Activity Tracker για αθλητές εξωτερικού χώρου

Με ενσωματωμένο GPS, το Fitbit Charge 5 καταγράφει τον ρυθμό και την απόσταση της προπόνησής σας και εντοπίζει τη θέση σας σε πραγματικό χρόνο. Περιλαμβάνει επαρκές πλήθος αισθητήρων, έχει αντοχή στο νερό ως 50μ και επιτρέπει κολύμβηση σε πισίνα, ενώ οι χρήστες το έχουν ξεχωρίσει για τον άνετο σχεδιασμό του. 

Fitbit Charge 5 Activity Tracker Αδιάβροχο Black / Graphite
  • Παρακολούθηση φυσικής κατάστασης
  • Καταγραφή καρδιακών παλμών
  • Οθόνη 1.04"
  • Αντοχή έως 50m σε πισίνα

Εάν θες να μάθεις περισσότερα, για το τι πρέπει να προσέξεις πριν προχωρήσεις σε αγορά μπορείς να διαβάσεις και τον αναλυτικό οδηγό αγοράς Activity Tracker.

Σχετικά Άρθρα

Αγορά Activity Tracker: Βρες το κατάλληλο!
Άλλαξε επίπεδο στην προπόνηση σου με ένα smartwatch
Τα top gadgets που θα σε συντροφεύσουν στον Μαραθώνιο
Smartwatch: Ένας έξυπνος φίλος στο χέρι σου!
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες