Τα καλύτερα Πιστολάκια Μαλλιών της αγοράς

Τα καλύτερα Πιστολάκια Μαλλιών της αγοράς

Σε αυτό το άρθρο έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες επιλογές σε πιστολάκια μαλλιών και έχουμε βασιστεί στις τεχνολογίες που διαθέτουν, τα χαρακτηριστικά τους, το πόσο δύναμη έχουν ανάλογα τα watt τους αλλά και στις αξιολογήσεις των χρηστών που αδιαμφισβήτητα βοηθούν στην επιλογή και αγορά του καλύτερου σεσουάρ μαλλιών.

Επαγγελματικό με Ιονισμό - Κατά του Φριζαρίσματος

Στην περίπτωση που ψάχνεις ένα πιστολάκι μαλλιών που η χρήση του προορίζεται για επαγγελματικά αποτελέσματα, οι επιλογές είναι συγκεκριμένες και στην κορωνίδα αυτών, τη θέση κατακτά η Rohnson. Με τεχνολογία ιονισμού για ωραίο φορμάρισμα, μειώνοντας το στατικό ηλεκτρισμό (φριζάρισμα), χαρίζοντας στα μαλλιά λάμψη και απαλότητα χωρίς να τα ξηραίνει, ενώ παράλληλα τα προστατεύει από τη θερμότητα, σε σχέση μα τα παραδοσιακά πιστολάκια.

Εξαιρετικά ελαφρύ (μόλις 330gr), με 2 ισχυρά μαγνητικά στόμια φορμαρίσματος και φυσούνα και δύναμη έως 1900W με 3 ταχύτητες αλλά και σχετικά αθόρυβο σύμφωνα με τους χρήστες, το Rohnson Electra φέρνει την καινοτομία στα επαγγελματικά σεσουάρ μαλλιών.

Κατά του Φριζαρίσματος

Rohnson Electra Ionic Επαγγελματικό Πιστολάκι Μαλλιών με Φυσούνα 1900W R-682
  • Υψηλής απόδοσης BLDC μοτέρ - Μεγαλύτερη αντοχή στο χρόνο
  • Ισχυρό μοτέρ με περισσότερες από 110.000 RPM
  • Έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας (Έλεγχος NTC)
  • Τεχνολογία έξυπνης λειτουργίας μνήμης
  • Λειτουργία cool shot με δυνατότητα κλειδώματος
  • Μακρύ καλώδιο τροφοδοσίας 3μ.
  • 3 ταχύτητες
  • Ενδεικτικές λυχνίες LED
  • Αφαιρούμενο φίλτρο για εύκολο καθάρισμα
  • Προστασία από υπερθέρμανση

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Ελαφρύ άρα και εύχρηστο, ειδικά για κάποιον που δεν είναι τόσο επιδέξιος στο πιστολάκι όπως εγώ! Είναι και στυλάτο, σου αρέσει να το έχεις! Το πιο αθόρυβο που είχα ποτέ (βέβαια και το πιο ακριβό), πολύ δυνατό και πολύ ζεστό αν θες, ρυθμιζόμενος αέρας και θερμοκρασία, εναλλαγή ζεστού - κρύου με σταθερή επιλογή της έντασης που έχει επιλεγεί. Ωραίο αποτέλεσμα με τη φυσούνα, τα μαλλιά κρατούν τη λάμψη τους, γενικά είναι ενθουσιασμένη! Γενικά, φαίνεται ότι είναι διαφορετικής τεχνολογίας από τα συμβατικά που είχα δοκιμάσει έως τώρα! Αν κρατήσει κιόλας στο χρόνο, όλα θα είναι τέλεια!"

Με Φυσούνα για Σπαστά και Σγουρά Μαλλιά

Έχεις σπαστά - σγουρά μαλλιά με χοντρή, σκληρή τρίχα και χρειάζεσαι ένα δυνατό μοτέρ για να στεγνώσει τις μπούκλες ομοιόμορφα; Είσαι στο κατάλληλο section!

Χάρη στα 2400 watt και τη φυσούνα με μεγάλα δοντάκια η Remington Proluxe σου εγγυάται το αποτέλεσμα των ονείρων σου και μπούκλες πραγματικά φορμαρισμένες. Το δε στόμιο για ίσιωμα χαρίζει τέλειο ίσιωμα χάρη στη δύναμη του μοτέρ του.

Αρκετά ελαφρύ, με ιονισμό που προσφέρει 90% περισσότερα ιόντα για να μη φριζάρει τα μαλλιά και μακρύ καλώδιο 3 μέτρων για ελευθερία κινήσεων και άψογα αποτελέσματα.

Ιδανικό και για κοντά σπαστά μαλλιά, με μικρή βούρτσα αέρος θα έχετε το look που επιθυμείτε.

Με Φυσούνα

Remington Proluxe Ionic Επαγγελματικό Πιστολάκι Μαλλιών με Φυσούνα 2400W AC9140
  • Αποσπώμενο φίλτρο για εύκολο καθάρισμα
  • Γάντζος ανάρτησης
  • 2 ταχύτητες και 3 θερμοκρασίες
  • 3 στόμια
  • Κρύος αέρας

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Το αγόρασα βάση των σχολίων που είδα και είπα ας το εμπιστευτώ και πράγματι αξίζει τα χρήματα του. Λοιπόν παιδευόμουν χρόνια με τα πιστολάκια, γιατί δεν είχα βρει κάτι καλο και οικονομικό που να μην είναι βαρύ και να μην μπερδεύει τα μαλλιά. Έχοντας σγουρά μακριά μαλλιά με χοντρή τρίχα έχω να πω πως από την πρώτη χρήση είδα διαφορά στην απαλότητα των μαλλιών μου, γιατί προσφέρει 90% περισσότερα ιόντα για να μη φριζάρει το μαλλί (για τέλειο αποτέλεσμα καλό είναι να χρησιμοποιείτε και μια καλή χτένα anti-frizz). Δεν μπερδεύει τα μαλλιά. Είναι αρκετά ελαφρύ, όποτε δεν κουράζει στο κράτημα.

Έχει 2 σκάλες έντασης αέρα, εγώ το χρησιμοποιώ στη 1η ,γιατί η δεύτερη είναι υπερβολική δυνατή και θεωρώ ότι χρειάζεται μόνο όταν βιάζεσαι. Επίσης, διαθέτει 3 σκάλες για το ποσό ζεστό αέρα θέλεις. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό του είναι το συρόμενο κουμπί για να αλλάζει σε ζεστό ή κρύο αέρα, ενώ στα περισσότερα πρέπει να το πατάς συνεχόμενα για να έχεις κρύο αέρα (προσωπική μου άποψη ΤΕΛΕΙΑ λεπτομέρεια). Το ο,τι έχει 3 εξαρτήματα μαζί του ( μια φυσούνα και 2 για ίσιωμα με διαφορετικό σχεδιασμό) είναι έξτρα πλεονέκτημα για να πάρεις αυτό το σεσουάρ. Ένα πράγμα το οποίο δεν το περίμενα και ενθουσιάστηκα είναι ότι στο πίσω μέρος του έχει σίτα για να μην τραβάει τα μαλλιά προς τα μέσα και είναι αποσπώμενη, για να την καθαρίζεις όταν χρειάζεται.

Τέλος, για να πω και για τον σχεδιασμό, πρώτον τρομερό χρώμα μπεζ με χρυσές λεπτομέρειες, ματ το μπροστινό του μέρος και η πίσω μισή πλευρά γυαλιστερή και δεύτερον πολύ μακρύ καλώδιο.
Αν θέλετε ένα καλό και αρκετά οικονομικό πιστολάκι μαλλιών, χωρίς δεύτερη σκέψη Remington ProLuxe."

Για Άμεσα Αποτελέματα - Γρήγορο Στέγνωμα

Αν ψάχνεις ένα δυνατό και αποτελεσματικό πιστολάκι μαλλιών για γρήγορο στέγνωμα, το Parlux Superturbo High Power είναι αυτό που χρειάζεσαι! Ιδανικό να στεγνώνει έως και μεγάλα μήκη μαλλιών σε πολύ γρήγορο διάστημα, χάρη στο δυνατό μοτέρ του και τα 2400 watt, το Parlux Superturbo High Power, προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα, στη στιγμή.

Γρήγορο Στέγνωμα

Parlux Superturbo High Power Πιστολάκι Μαλλιών 2400W DC-1032
  • DC μοτέρ
  • Ελαφριά κατασκευή με εργονομική λαβή.
  • 2 ταχύτητες και 4 ρυθμίσεις θερμοκρασίας.
  • Κουμπί κρύου αέρα
  • Μήκος καλωδίου 3m
  • 2400 watt

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Απλά κορυφαίο! Σε εμένα με κοντά μαλλιά...τα στεγνώνει σε δευτερόλεπτα...αλλά ιδίως στις κόρες μου κάνει θαύματα! Μεγάλη ένταση και αποτελεσματικότητα!"

Premium Επιλογή - Επαγγελματικό Ψηφιακό Μοτέρ & Πολλά Εξαρτήματα

Χάρη στην τεχνολογία Air Multiplier που παράγει αέρα υψηλής πίεσης και με θερμικό αισθητήρα που αποτρέπει τη φθορά των μαλλιών και προστατεύει τη φυσική τους λάμψη, το Dyson Supersonic HD07 Ionic προσφέρει γρήγορο στέγνωμα χάρη στο εξάρτημα Flyway, καθώς έλκει τα μακριά μαλλιά και σπρώχνει προς τα πίσω τα κοντά και ατίθασα για λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Ο ιονισμός βοηθά στο απόλυτα λείο αποτέλεσμα, αποτρέποντας το φριζάρισμα.

Φυσικά, διαθέτει στόμιο για styling, φυσούνα, εξάρτημα απαλού αέρα αλλά και χτένα και με 3 ρυθμίσεις ταχύτητας και 4 επιλογές θερμοκρασίας. Τα αποτελέσματα είναι απλά, premium.

​Premium Επιλογή

Dyson Supersonic HD07 Ionic Επαγγελματικό Πιστολάκι Μαλλιών με Φυσούνα 1600W 389922-01
  • Επαγγελματική
  • Ισχύς: 1600W
  • Ionic
  • Φυσούνα
  • Μήκος Καλωδίου: 2.75m
  • Πολλά εξαρτήματα

Αξιολόγηση χρήστη που ξεχωρίσαμε

"Αρχικά πρέπει να πω ότι ποτέ δε στέγνωνα τα μαλλιά μου με πιστολάκι, αλλά το συγκεκριμένο το αγόρασα με συνοπτικές διαδικασίες όταν έμαθα για το flyaway attachment, που βασίζεται στο coanda effect. Το ίδιο το πιστολάκι είναι τόσο ισχυρό, που μετακινεί/ρίχνει μικρά αντικείμενα που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. 

Επίσης, είναι όντως ελαφρύ, πολύ λιγότερο θορυβώδες σε σχέση με τα συμβατικά πιστολάκια, και επιβεβαιώνει τα όσα λέγονται για το ταχύτατο στέγνωμα των μαλλιών. Το flyaway attachment το λάτρεψα, και με άφησε με το στόμα ανοιχτό από την πρώτη στιγμή. 

Ουσιαστικά -χωρίς να γίνεται χρήση κάποιας βούρτσας- κάνει την κάθε τούφα να κολλάει πάνω του, και με ένα πέρασμα από πάνω μέχρι κάτω, τη λειαίνει σημαντικά. Δεν παρατήρησα φθορά στα μαλλιά, και βρίσκω πως η συσκευή αυτή προσφέρει κάτι το διαφορετικό, καθώς επίσης κι ότι αξίζει τα χρήματά της."

Προτού επιλέξεις το πιστολάκι για τα μαλλιά σου, συμβουλεύσου πρώτα τον οδηγό αγοράς και κάνε τη σωστή επιλογή για εσένα και τις ανάγκες σου! 

Tip για κάθε πιστολάκι - εφόσον διαθέτει τεχνολογία κρύου αέρα - αφού στεγνώσεις τα μαλλιά σου επέλεξε τη λειτουργία του κρύου αέρα για 2 λεπτά, ώστε να κλειδώσουν οι θύλακες της τρίχας και να έχεις ένα πιο λείο και λαμπερό αποτέλεσμα.

Σχετικά Άρθρα

Οδηγός Αγοράς για Ψαλίδι Μαλλιών: Βρες το κατάλληλο για τέλειο look!
L'Oréal Professionnel SteamPod 4 Review | Το εργαλείο-επένδυση που όντως αξίζει τα λεφτά του
Πιστολάκια Μαλλιών: Οι καλύτερες επιλογές της αγοράς
Οδηγός αγοράς για Πιστολάκια Μαλλιών
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες
Δες όλες τις κατηγορίες